Am vrut sa-mi import filmele in iMovie dar cele format 3gp nu pot fi selectate. Curios (pt mine), este ca si din restul de filme (care sunt format AVI) nu toate pot fi importate.
Am Perian 1.1 si Flip4Mac. Ma poate ajuta cineva?
Am vrut sa-mi import filmele in iMovie dar cele format 3gp nu pot fi selectate. Curios (pt mine), este ca si din restul de filme (care sunt format AVI) nu toate pot fi importate.
iMovie lucrează cu fisiere DV,dacă vrei import mai intai le convertesti in formatul acceptat de iMovie cu iSquint sau alt converter..dar atentie 3gp este de slabă calitate.
iMovie lucrează cu fisiere DV,dacă vrei import mai intai le convertesti in formatul acceptat de iMovie cu iSquint sau alt converter..dar atentie 3gp este de slabă calitate.
Imi poti spune si alt converter? Filmele sunt 3gp pt ca sunt facute cu un telefon Nokia. Am inteles trebuie convertite in AVI.
Tocmai am realizat ca acele “unele” AVI (din titlu) sunt foste 3gp convertite cu un convertor oarecare (am uitat cum se cheama). Pe ele, de asemenea, iMovie nu le vede, iar QuickTime nici nu le deschide cu toate ca sunt AVI. Crezi ca le pot reconverti, facandu-le astfel vizibile si functionale in iMovie? Sunt niste filmulete foarte importante pt mine , de aceea as vrea sa le salvez. Daca stii, da-mi, te rog, o solutie mai detaliata.
mie 3gp urile mi le deschide quicktime ul si ii dau save as mov si care cu drag and drop merg in imovie 6 hd fara probleme. este drept sunt facute cu un se. incearca totusi sa le faci mov direct din 3gp si nu din avi convertit..
Am verificat: MPEG Streamclip vede bine 3gp-uri. Ca si fmpegX.
Am folosit. Multumesc. Cu formatul 3gp am lamurit-o.
Problema e la cele AVI convertite din 3gp anterior pe care nu mi le accepta nici MPEG Streamclip, nici Prism, nici iSquint. Imi da o eroare legata de Frame Rate.QT nu le vede, am doar sonor. Am verificat pe un PC si GOM Player le vede. Vreo idee ?
deschide le in quicktime si apoi da un mar+i pe fereastra de quicktime si eventual pune un screenshot sa vedem ce code zice ca ar trebui.
Am facut doua snapshot-uri si vreau sa le postez dar, ai sa razi, nu stiu sa le compresez sub 500 kb (au 1.2 MB) !! Inutil sa-ti mai spun ca folosesc de putin timp Mac. Poate ma “luminezi” si-n privinta asta !
mar + shift + 4 te lasă să faci captură de ecran în zona în care vrei
ia incearcă....
Multumesc. Acum :
Picture 1 : apare cand vreau sa convertesc din AVI in mp4 cu iSquint.
Picture 2 : este log-ul de la eroarea din Picture 1.
Picture 3 : mesajul care apare cand vreau sa convertesc din AVI in DV cu MPEG Streamclip.
Quick Time Player : se aude doar sonorul, fara imagine.
Prism Video Converter : nici nu incepe sa converteasaca, se aude un beep doar.
Nu stiu cat de relevante sunt informatiile astea. Sper sa-ti faci o idee.
mar + shift + 4 te lasă să faci captură de ecran în zona în care vrei
ia incearcă....
Multumesc. Acum :
Picture 1 : apare cand vreau sa convertesc din AVI in mp4 cu iSquint.
Picture 2 : este log-ul de la eroarea din Picture 1.
Picture 3 : mesajul care apare cand vreau sa convertesc din AVI in DV cu MPEG Streamclip.
Quick Time Player : se aude doar sonorul, fara imagine.
Prism Video Converter : nici nu incepe sa converteasaca, se aude un beep doar.
Nu stiu cat de relevante sunt informatiile astea. Sper sa-ti faci o idee.
Perian ai pus? apoi deschizi cu quicktime si dai cu inspectorul să vezi ce format e