Casti cu microfon
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Vreau sa cumpar un Headset (casti + microfon) care sa il conectez la un iMac G5. Stiu ca iMac-ul are o mufa de audio out si inca una care cred ca e audio in. Am incercat eu mai demult cu un headset normal si am pus microfonul in audio in insa nimic - nu mergea. De solutiile pe USB stiu, am asa ceva si merge ok numai ca de fiecare data cand intru intr-un program trebuie sa activez Headset-ul din Preferences. Pentru parintii mei, asa ceva este prea complicat. De aceea caut o solutie cu jack-uri normale. Plus ca la solutia cu USB volumul nu poate fi controlat din tastatura, ci numai din System Preferences, lucru iar prea complicat pentru targetul meu. smile Any ideas?!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 13.10.05

imacul are microfon omnidirectional incorporat
=> ai nevoie doar de casti!!

Receptioneaza vocea la un volum normal pana la 6-7 metrii

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mersi, cred ca e evident ca stiam asta deja. Si mai stiu ca microfonul incorporat nu are nici o tehnologie de filtrare a sunetelor ambientale si ca este foarte aproape de boxele integrate ale iMac-ului. De aceea se produce efectul de loop care este mai mult decat enervant + ca se aud ventilatoarele. smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
nevrozel - 04 Iunie 2006 04:46 PM

De solutiile pe USB stiu, am asa ceva si merge ok

Spune-mi si mie te rog ce ai pe USB (marca, pret, de unde le-ai gasit). Eu caut de fapt un microfon pe USB, dar la o adica ar fi OK si headset.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Castile pe care le am sunt Logitech.
http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=103,CONTENTID=10012

Le-am luat din Milano cu 39 Euro. Nu stiu unde le poti gasi in Bucuresti.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

nivelul de la microfon este prea mic (aproximativ 0) ca sa-l folosesti pe intrarea de semnal. in caz ca poti folosi acea intrare pe post de microfon iti sugerez sa pui microfonului un preamplificator. te sponsorizez eu cu unul dar arata aiurea ca e lipit cu fire, cu scotch…. il facusem pentru PC ca aveam unu de la magnetofon si nu facea fata singur.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

-> Altero http://www.pcfun.ro/index.php?page=product&id=2550
Merg perfect poti controla sunetul din taste si din controlul de pe fir, am cautat mult am gasit astea in Bucuresti sunt undeva la Podul Baneasa, sorry nu fac reclama mascata, am luat tot de la ei si un Stick de 1Gb la un pret bun.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Xela - 06 Iunie 2006 01:55 AM

-> Altero http://www.pcfun.ro/index.php?page=product&id=2550
Merg perfect poti controla sunetul din taste si din controlul de pe fir, am cautat mult am gasit astea in Bucuresti sunt undeva la Podul Baneasa, sorry nu fac reclama mascata, am luat tot de la ei si un Stick de 1Gb la un pret bun.

Tu le-ai conectat la un PowerMac G4 nu? Oare la iMac G5 merge sa le conectez? Ma refer atat la casti cat si la microfon. Ca sa nu le iau degeaba. PowerMac-ul G4 are aceeasi mufa de microfon ca si iMac G5?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mersi Xela. Caracteristicile castilor sunt relativ modeste, dar eu am nevoie de microfon de fapt.
Da-mi si tu mai multe amanunte despre magazin, sau e doar cu comanda pe net?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

Castele despre care vorbeam sunt pe USB, stiu ca si USB sunt mufe diferite (la camere video, photo), astea au aia normala.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

USB…ok, nu am vazut.

‹‹ Placa video PCI cu probleme      DVD-RW ››