Deci inca nu a pus nimeni de pe acest forum uindauz pe MBA.Eu stiu issa ca se poate.Stiu pe cineva care nu prea vrea sa impartaseasca secretul.Asta e.Daca cumva aflu chichita sigur voi face public,poate mai intereseaza si pe altcineva.Have a nice day!
Ce chichiță? Trebuie să meargă „out of the box”, condiția este să ai cutia originală.
Cine stie?poate numai MBA are asemenea probleme.Din cate stiu si am vazut pe net.un anume cineva a instalat windows pw macbook pro cu o copie.Acum m-as duce sa cumpar unul original dar am o retinere sa nu patesc acelasi lucru.mai ales ca foarte curand ma las definitiv si erevocabil de windows.mac-ul e prea tare ca sa-l parasesc.
Din cate stiu si am vazut pe net.un anume cineva a instalat windows pw macbook pro cu o copie.
Nu este ilegal să-ți faci copie backup al oricărui disc vrei, inclusiv a sistemului de operare. Am și eu cópii de rezervă, am fost pățit cîndva cu bușirea discului de sistem. Dacă era o „copie oarbă” a discului de sistem, sigur că merge. Circulă însă x versiuni de discuri procesate casnic, de flăcăi pricepuți, astea nu cred că merg sau șansa de a merge este minimă.
am terminat de instalat acum cateva minute xp-ul pe un MBA ( ma innebunea profesoara de engleza cu un disc pentru fiica-mea si a trebuit sa ma ocup asa ca…)...am procedat asa : am facut rost de Parallels Desktop, l-am instalat ( urmand indicatiile foarte atent vizavi de update si inregistrare ), aveam prin casa un XP Home Edition OEM mai vechiut, l-am bagat in unitatea optica, am urmat instructiunile , s-a instalat Windows-ul normal ( adica a durat vreo 20 minute ) si asta a fost tot !! acum mai astept discul cu lectia de engleza…:)
am terminat de instalat acum cateva minute xp-ul pe un MBA ( ma innebunea profesoara de engleza cu un disc pentru fiica-mea si a trebuit sa ma ocup asa ca…)...am procedat asa : am facut rost de Parallels Desktop, l-am instalat ( urmand indicatiile foarte atent vizavi de update si inregistrare ), aveam prin casa un XP Home Edition OEM mai vechiut, l-am bagat in unitatea optica, am urmat instructiunile , s-a instalat Windows-ul normal ( adica a durat vreo 20 minute ) si asta a fost tot !! acum mai astept discul cu lectia de engleza…:)
Asta e instalare emulată, nu e instalare nativă pe partiție dedicată, dar cred că e suficient.
corect, insa nu mi-am batut capul prea mult…daca va aparea pe desktop un ecran de computer cu xp inscriptionat si windows-ul va cere activarea copiei, inseamna ca e ok . m-am reintalnit cu solitaire dupa destul de mult timp…:)