2 din 2
2
windows xp pe mac book air
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ba știu oameni care au așa ceva, și nu e nici un secret
atâta timp cât folosești versiunile corecte de soft wink

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
papas - 18 Mai 2009 02:39 PM

Deci inca nu a pus nimeni de pe acest forum uindauz pe MBA.Eu stiu issa ca se poate.Stiu pe cineva care nu prea vrea sa impartaseasca secretul.Asta e.Daca cumva aflu chichita sigur voi face public,poate mai intereseaza si pe altcineva.Have a nice day!

Ce chichiță? Trebuie să meargă „out of the box”, condiția este să ai cutia originală. smile

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
papas - 17 Mai 2009 02:10 PM

Cine stie?poate numai MBA are asemenea probleme.Din cate stiu si am vazut pe net.un anume cineva a instalat windows pw macbook pro cu o copie.Acum m-as duce sa cumpar unul original dar am o retinere sa nu patesc acelasi lucru.mai ales ca foarte curand ma las definitiv si erevocabil de windows.mac-ul e prea tare ca sa-l parasesc.

Inseamna ca era o copie dupa un CD original. smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
papas - 17 Mai 2009 02:10 PM

Din cate stiu si am vazut pe net.un anume cineva a instalat windows pw macbook pro cu o copie.

Nu este ilegal să-ți faci copie backup al oricărui disc vrei, inclusiv a sistemului de operare. Am și eu cópii de rezervă, am fost pățit cîndva cu bușirea discului de sistem. Dacă era o „copie oarbă” a discului de sistem, sigur că merge. Circulă însă x versiuni de discuri procesate casnic, de flăcăi pricepuți, astea nu cred că merg sau șansa de a merge este minimă.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.05.09

trebuie sa fie un baiat priceput care stie ce e de facut in cazul meu.Fac o cinste.

Semnătură 

macbookpro,2,5ghz,4GBram,GeFosrce 8600 GT

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Roman
Macuser din: 28.01.08

am terminat de instalat acum cateva minute xp-ul pe un MBA ( ma innebunea profesoara de engleza cu un disc pentru fiica-mea si a trebuit sa ma ocup asa ca…)...am procedat asa : am facut rost de Parallels Desktop, l-am instalat ( urmand indicatiile foarte atent vizavi de update si inregistrare ), aveam prin casa un XP Home Edition OEM mai vechiut, l-am bagat in unitatea optica, am urmat instructiunile , s-a instalat Windows-ul normal ( adica a durat vreo 20 minute ) si asta a fost tot !! acum mai astept discul cu lectia de engleza…:)

Semnătură 

TRUST NO ONE !

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
bully - 28 Mai 2009 09:11 PM

am terminat de instalat acum cateva minute xp-ul pe un MBA ( ma innebunea profesoara de engleza cu un disc pentru fiica-mea si a trebuit sa ma ocup asa ca…)...am procedat asa : am facut rost de Parallels Desktop, l-am instalat ( urmand indicatiile foarte atent vizavi de update si inregistrare ), aveam prin casa un XP Home Edition OEM mai vechiut, l-am bagat in unitatea optica, am urmat instructiunile , s-a instalat Windows-ul normal ( adica a durat vreo 20 minute ) si asta a fost tot !! acum mai astept discul cu lectia de engleza…:)

Asta e instalare emulată, nu e instalare nativă pe partiție dedicată, dar cred că e suficient.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Roman
Macuser din: 28.01.08

corect, insa nu mi-am batut capul prea mult…daca va aparea pe desktop un ecran de computer cu xp inscriptionat si windows-ul va cere activarea copiei, inseamna ca e ok . m-am reintalnit cu solitaire dupa destul de mult timp…:)

Semnătură 

TRUST NO ONE !

2 din 2
2