Vreau sa imi jailbreak-uiesc iPod-ul…
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 30.04.08

Am un iPod Touch 1st gen, cu firmware 2.2.1. Am incercat sa il jailbreak-uiesc folosind QuickPwn. Cand ajung la Browse… imi da “Firmware error string…”. Din cate am citit, asta apare daca ai 2nd gen. Dar eu nu am, si nu stiu ce naiba sa fac. Any help? As putea sa o fac altfel decat prin QuickPwn?

Semnătură 

Daca-mi sunt permise 500 de caractere in semnatura, le voi folosi dupa cum consider. Data viitoare voi face back-up si la semnatura :(

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Se poate să îţi dea eroarea din cauză că ai postat la secţiunea iPhone cheese

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08

Firmware pe care il alegi nu este ptr ipod. Din cauza asta iti da eroarea.
Incearca sa selectezi un firmware ptr ipod-ul tau.

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

M-am gandit sa il postez la iPhone pentru ca pe-acolo se posteaza majoritatea lucrurilor despre iPhone OS. Eu aleg FW-ul corect, cel pe care scrie ca ar trebui sa il gasesc in acel folder. I’ll keep trying…

Semnătură 

Daca-mi sunt permise 500 de caractere in semnatura, le voi folosi dupa cum consider. Data viitoare voi face back-up si la semnatura :(

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Pe mine ma enerveaza. Am reusit sa trec de problema precedenta redownloadand kit-ul. Acum alta problema, la pasul final. Cand sa fac release la Power si sa tin apasat 30s Home-ul, mi se blocheaza la 21, si trece la copierea fisierelor pe iPod. Dupa aceea, arata ca se instaleaza pe iPod, dar cand sa faca reboot, apare marul ala si se face reboot din 10 in 10 minute, dar degeaba. Any ideas?!?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Ok, in sfarsit am reusit. DATI RESTORE LA FIRMWARE inainte de a face jailbreaking-ul. Imi cer scuze pentru cele trei post-uri consecutive.

Semnătură