Un dăştept, “prieten” bineînţeles, a şters ( formatat NTFS ) tot hardul unui MacBook Pro A1226, de 2,4 GHz, ca să instaleze Vista. Vista merge, normal, da’ acu’ cioflingaru’ vrea Mac înapoi. Acu’ apare problema. DVD-ul cu Mac OSX Leopard e buşit. Bineînţeles că sună la Applestore support şi ăia de acolo îi dau cu flit, că e cumpărat din Franţa, pe bune, cu factură şi toate alea. Acum eu ştiam că suportul Apple e universal, indiferent de ţara unde te afli. Aşa e ? Dacă da, cum poate obţine o copie ? Sau, dacă nu, cum pot să îi reinstalez Macul pe Mac, practic, dacă dispun de vreo 2-3 imagini .dmg, luate de aiurea, de Leopard ?
Scuze dacă deranjez pe vreun macuser înrăit, da’ moi n-am parale de Mac şi, drept să vă spun, consider Macul o jucărie super dar fuaaaaarte costisitoare. Am mai avut un G5 pe mână, frumos, n-am ce zice, intuitiv şi stabil, vreo două săptămâni am mers pe net fără neam de antivirus, am testat aplicaţii petru mac fără să-mi ţâţâie c¤¤u de frică să nu afecteze SO. Fără probleme ! Frumos ! Dar asta e.
Mulţumiri în avans!
Fără periuţe, văd că macuserii nu sunt atât de înveşunaţi ca pinguinii, sau de habarnamişti care ştiu totul ca windozerii ( deşi şi eu ştiu totul despre Windows ).