dudes, de jumătate de oră citesc la threadul ăsta, din punctul meu de vedere concluziile sunt clare:
1. jeffe și sig lucrează în domeniu dinaintea timpurilor, eu știu unde au lucrat și ce fac ei, aș avea încredere 100% în profesionalismul lor oferit gratis, dacă am citit bine, pentru a avea grija de http://www.macuser.ro și de noi.
2. cred că subestimați bănuții adunați de la macuserii care ar dona unei organizații înființată de voi pentru hosting, programare/design, administrare, etc, doar ca să putem schimba liniștiți experiență pe forum..
2. cred că subestimați bănuții adunați de la macuserii care ar dona unei organizații înființată de voi pentru hosting, programare/design, administrare, etc, doar ca să putem schimba liniștiți experiență pe forum…
Îmi cer scuze, dar nu am înțeles această frază.
În rest îs de acord cu tine.
sig: un utilizator de win, lnx, mac și rar netbsd care n-a avut noroc să știe și să facă atât de multe ca tine
eugen: am citit pe la jumătatea threadului ceva în genul ca administratorii forumului n-ar avea destul timp să se ocupe de ong, sau sub ce formă oficială s-ar reuni pentru a putea colecta donații de la macuseri sau/și că n-ar crede c-ar strânge suficienți bani pentru a (chiar) plăti un administrator permanent, un hosting suficient de bun, etc.
eu mă îndoiesc, sunt sigur că există mulți printre noi care am dona câte ceva pentru un status onorific de membru
Au explicat de ce (si sunt de acord cu ei):
- trebuinta deplasarii lunare cu hartii pe la agentii si administratii guvernamentale;
- un administrator angajat trebuie platit lunar, pe toata perioada contractului. Ce faci daca intr-o luna nu se strang bani din donatii cat sa acoperi cheltuielile? Pui de la tine? Intri in faliment (sau cum s-o numi asta la ONG-uri)?
- toti trolli de pe forum care au dat 1 leu ar emite pretentii de a sti pe ce s-a cheltuit leul lor (nu fac referire aici la cotizantii de incredere, de buna credinta). Ce faci in situatia asta? Ii raspunzi pe ce ai cheltuit banu’ lor, ca asta ti-este obligatia. Si p-orma? Filtrezi donatiile dupa provenienta (le indexezi, bagi un SELECT, un PHP care decide daca donatorul este trusted)?
- lipsa de timp (adminii nu sunt liceeni cu timp destul pt. un hobby - desi si astia au devenit un mit - sau pensionari in cautare de umplere de timp pana la inevitabilul moment).
Una peste alta, iti tre’ ceva tupeu sa faci pasu’ asta. E ca orice afacere, dealtfel: te dedici sau nu. Nu incap jumatati de masura.
Da, cred că astea sunt doar câteva din motivelel lor.
Deocamdată consider că e bine așa cum este.
Cel puțin eu îs mlțumit până acum. Poate că din cauza faptului că nu îmi pun speranțele la nivel mai înalt.
Poate e rău , poate e bine, cine știe…. mergem înainte cu ce avem.
Ma asteptam ca dupa imbunatatirea PHP sa existe diferente in accesul macuserilor. Adica ma asteptam la un timp pe site mai mic si la un numar de pagini in medie mai mare. Am presupus ca unii macuseri au un timp limitat de ars pe forum si in functie de cum se incarca vad mai multe sau nu. Am mai presupus ca restul macuserilor sunt obsesiv compulsivi ca mine si citesc tot forumul pana dispar topicurile boldate. Si asta dureaza tot in functie de viteza de incarcare. Merge mai repede, termini mai mult. E adevarat ca daca te simti bine stai mai mult…
Long story short. Nu exista nici o diferenta in google analytics la durata pe vizita, numar de pagini pe vizita, numar de vizite, hituri, etc. Same as usual. Claitativ e evident o imbunatatire pentru macuseri. Cantitativ pentru trafic/site… nu observ nimic schimbat.