Felicitari de casa noua! M-a speriat putin mesajul de eroare care aparea in ultimele 2 zile… Daca e vre-o problema cu bani de hosting cred ca putem sa aranajam intr-un fel sau altul si nu cred ca sunt singurul care gadeste asa!
Oricum spor la treaba si keep up the great work !!
Scuze de întreruperile dese. XServe-ul nostru s-a tot blocat. Acum merge într-un singur CPU și să sperăm că nu se mai împușcă.
Baza de date va fi migrată pe un alt server mai rapid (o să anunț când).
Se poate. Suportul de multiprocesor pe PowerPC în OpenBSD este implementat doar de un an și ceva. Și am impresia că toate operațunile pe care cpu-ul le face cu I/O-ul se fac printr-un “GIGANT_LOCK”. Și cum EE vrea să facă scrieri în baza de date la fiecare click de mouse combinat cu table lock-ul pentru MyISAM din MySQL ...
Sau a văzut lumea că nu mai merge forumul tocmai la marea lansare și s-au dus pe alte site-uri
Noi nu ne-am fi atins daca rachetii nu ne-ar fi suspendat contul pe motive puerile, supra-taxat cardul de credit si apoi refuzat sa lucreze cu noi la rezolvarea problemei. E exact ca in filmul ala francez “Irreversible”. Orice pas a fost facut a fost singura iesire posibila din situatia momentului. Ca cineva a fost violat in c*r la final… noi n-am vrut asta…
Noi nu ne-am fi atins daca rachetii nu ne-ar fi suspendat contul pe motive puerile, supra-taxat cardul de credit si apoi refuzat sa lucreze cu noi la rezolvarea problemei. E exact ca in filmul ala francez “Irreversible”. Orice pas a fost facut a fost singura iesire posibila din situatia momentului. Ca cineva a fost violat in c*r la final… noi n-am vrut asta…
Pe criza asta, orice ban furat e bun furat, cine crîcnește o pățește.
Nu pot posta: de fiecare dată când încerc să postez într-un anumit topic, după ce dau “submit” mă duce din nou la aceeași pagină a “post reply”. Goală.