Au fost căderi, am fost avertizați că vor mai fi… voi chiar scrieți pt fiecare mică hibă de moment? nu aveți răbdare să vedeți dacă se rezolvă într-un timp rezonabil? Deja cînd ai postat întrebarea era deja rezolvată hiba, nu? alfel nu puteai pune întrebarea.
Mie mi se par de-a dreptul răutăcioase insistențele astea cu hibele de vreme ce s-a anunțat că, vreme de ceva zile, vor mai fi…
Of, Cattus… n-ai primit farfuria cu lăptic azi, de aia zgârii?
Aveam problema asta de aseară (pe la ora 11 am încercat să postez și nu mergea). După mai multe reîncercări, am lăsat-o baltă și am reluat efortul azi, la amiază. Nici atunci n-a mers. Așa că am reclamat… în plus, eu văd problema diferit: nu făceam ceea ce un englez ar numi “bitching” ci ofeream echipei posibilitatea de a remedia o bubă pe care alții poate n-au descoperit-o (sau nu-i afecta). Deci n-am făcut-o deloc cu răutate, ci în mod constructiv.
aloo domnii admini…
amu pe bune dati un nr de cont… unde sa putem si noi dona un leu cand avem
poate punem o teava mai groasa la serveru ala
ceapa lui si niste RAM…
ori suntem toti macuseri ori ce truda?
un buton de Donate…
da care cum vrea si io cred ca cei ce au haturile n-or lua bere de ei.
Nu de alta da stai frate pana se incarca site-ul de numa.
Dormiti pe ce am zis si ziceti maine…
O seara spectaculoasa!
Salut,
N-am ajuns la capatul posturilor, dar am si eu o idee; poate parea crazy, dar nu se stie…
De ce nu facetti(m) un ONG? Acum este super simplu; e nenvie de 3 persoane parca - ma pot interesa, dac e cazul.
Si ar fi mult mai pe bune decat diverse ONG-uri de pompat subventii. Macar asa, 2% din impozitul pe venit se poate redirectiona catre acest ONG, in loc sa-l pape PARLAMENTUL si alte institutii gen Transgaz etc.
Si nu mai e nevoie de butonul “donati”...
Oricum, eu as dona bucuros si fara acest buton.
[ Modificat: 10 Octombrie 2009 07:05 PM de macold ]