2 din 2
2
Fir-ar să fie de fi…
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

daca se ‘stabilizeaza’ sistemul de operare, nu o sa mai dea probleme intre versiuni (cit de frumos mergeau lucrurile in os 9…)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Xanthrax - 05 Iunie 2006 04:38 PM

Si eu am avut astfel de probleme care mi-au disparut dupa ce am reparat fonturile. Cum se face asta??? Manual, fara alte programe. Deschis FontBook, cautat in lista de fonturi daca exista unele marcate cu o bulina neagra in partea dreapta. Acelea le-am expandat (familia de font si am sters componentele marcate cu bulina - de regula erau dublate-). Eventual un “relaunch Finder” dupa asta si gata.
P.S. Sfatul a fost pentru necunoscatori.

FontBook are chiar o comanda speciala: Edit > Resolve Duplicates. Selectezi tot ce are bulina si rezolvi toate duplicatele dintr-odata.
Foarte util, in special pentru cei care au probleme cu iDVD (si nu numai).

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Multumesc mult Altero

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 05 Iunie 2006 04:36 PM
dacuBurebista - 05 Iunie 2006 03:53 PM

e simplu - cine are sisteme mai vechi, pe care le-a updatat, se mai intilneste cu tot felul de mici probleme…

Hmm, deci asta ar insemna ca e bine sa instalezi “pe curat” din cand in cand.

nu poate fi vorba de asta, dacule…încep să bănuiesc, dar trebuie să testez, că are legătură cu UTF 8 și cu gestionarea ligaturilor. evident, ccea ce zice cineva aici cu fonturile duble, nu e valabil, dezactivez fonturile duble (de ex. cele din clasic care dublează pe cele din mac os x).
e ceva minor, dar enervant, și apare numai în Safari.
dat fiind faptul că mai toți aici zic că nu au necazul ăsta, bag sama că trebuie să sap prin sistem și prin setările din Safari, să văd ce naiba am eu altfel. voiam să văd dacă și alții au asta și, dacă da, cîți…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Verifica ce versiune de Verdana ai.

Semnătură 

⌘-N

2 din 2
2

‹‹ Vine MILITIA -      NEWS ››