Ma intereseaza daca exista vreo aplicatie cu care sa iti faci un playlist pe
Mac-ul/PC-ul de acasa si apoi sa il poti asculta pe iPhone prin 3G sau
wireless. multam
poate nu m-am facut inteles.
ma intereseaza o aplicatie care sa faca cumva streaming cu playlist-ul tau de acasa
si tu sa il poti accesa din alta parte cu iphone-ul, cumva de pe o adresa si asculta.
remote iti preia doar playlist-ul din itunes, playlist pe care il poti controla din iphone
am incercat de citeva ori simplify media…
dacă cineva are mai mult noroc, mi-ar plăcea să știu
La mine merge bine Simplify Media pe iPhone, mai ales în wifi. Pe GPRS mai face figuri. Cîțiva giga de muzică îmi ajung, totuși, nu trebuie să car tot iTunes Library după mine. L-am luat la început, cînd a fost gratis pentru primii 100 k de useri. L-am încercat și atunci și acum, merge.
Cu “Jaadu Remote Desktop” poti sa-ti accesezi computerul din orice retea wifi sau chiar si 3G si sa faci ce vrei cu computerul chiar si audio sau video streaming….exccelenta aplicatie…necesita remote desktop activated pe computerul in cauza…..nici nu trebuie sa creezi play list…intri si asculti sau vezi orice ai nevoie.
Si mai sunt, dar astea mi-au venit acum in minte si sunt free. Despre BT nu stiu, deoarece nu folosesc, dar daca ai timp, testeaza si tu si spune aici.
Ma intereseaza daca exista vreo aplicatie cu care sa iti faci un playlist pe
Mac-ul/PC-ul de acasa si apoi sa il poti asculta pe iPhone prin 3G sau
wireless. multam
pulpTunes
Access your iTunes music library from anywhere, through a web browser