Making screen capture
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.02.09

Un programel util! Voila!

Semnătură 

Dragos

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
blacksmart - 21 Mai 2009 10:33 PM

Un programel util! Voila!

Știu și eu? sînt metode mult mai simple și mult mai ieftine pt a face asta. Tu l-ai testat personal sau zici așa, să mai treacă vremea un pic? Ca principiu pe acest forum, nu recomanzi ceva ce nu ai folosit personal un timp, pt a-i putea detecta calitățile și defectele. Scuze pt deranj, dacă e cazul.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

aici e softul - se pare că e o reducere de 25% pină la 31 mai wink dacă luați un cupon după versiontracker

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05
dacuBurebista - 21 Mai 2009 11:34 PM

...dacă luați un cupon după versiontracker

smile Greșeală de gramatică, ortografiată însă corect smile Of, of…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

-offtopic-
apreciez atenția ta matinală smile
poate că am fost neclar, iată la ce mă refeream

dar să nu deturnăm și acest topic…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Dacă tot vorbim de progrămele cu plată http://www.macworld.com/article/138694/2009/02/layers.html. Pare foarte capabil.

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
szlaeyer - 22 Mai 2009 02:16 PM

Dacă tot vorbim de progrămele cu plată http://www.macworld.com/article/138694/2009/02/layers.html. Pare foarte capabil.

Și, dacă tot vorbim de scrinșoate, încă nu mi-a spus nimeni cum d-zeu fac poze de la instalarea sistemului. Nu, nu am reușit să fac cu o aplicație virtuală gen Parallels, ar merge cu MAC OS X Server, de ce , nu știu.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
Cattus Thraex - 22 Mai 2009 02:23 PM

Și, dacă tot vorbim de scrinșoate, încă nu mi-a spus nimeni cum d-zeu fac poze de la instalarea sistemului. Nu, nu am reușit să fac cu o aplicație virtuală gen Parallels, ar merge cu MAC OS X Server, de ce , nu știu.

Este PearPC (Emulator pt procesoare PPC pe procesoare Intel). Este opensource, te muncesti ceva sa-l faci sa mearga, nu stiu daca poate Leopard, dar Tiger PPC poate sigur - sistemul merge al dracu de incet pe el, dar poti sa faci screenshoate. Ruleaza si sub Mac. L-am folosit pe vremuri sa vad si eu un OSX cu ochii mei. Am instalat un Panther in 4 ore, dar ce bucuros eram. Mai multe pe http://www.emaculation.com

Leopard Server merge sub Parallels 4 si sub VMWare Fusion. Dar ecranul de instalare difera ceva de Leopard obisnuit, presupun ca asta deja stii. Ar mai fi ceva metode pt VMWare, dar nu vreau sa pup laserul. Sunt convins ca Apple au versiuni interne speciale care merg sub VMWare si ei asa fac pozele. Ar mai fi si DocLens, un plugin de Photoshop (nu stiu decat o versiune de PPC) cu care poti “indrepta” efectul de butoi obtinut prin fotografierea ecranului de aproape cu o camera, dar nu poti creste sharp-ul.
[Edit] S-ar putea sa fie o intrebare stupida, dar nu se poate cere de la Apple sa trimita niste scrinsoate, avand in vedere ca vrei sa faci o editie noua a unui manual dedicat Mac si OSX ? Totusi ceva ma face sa presupun ca de mult ai intrebat de posibilitatea asta la Apple, iar raspunsul lor a fost ca s-a rezolvat, nu se poate.

[ Modificat: 22 Mai 2009 02:54 PM de Xanthrax ]
 Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
szlaeyer - 22 Mai 2009 02:16 PM

Daca tot vorbim de programele fara plata, ce ziceti de Skitch http://plasq.com/skitch Trebuie inregistrat la ei gratuit, altfel nu functioneaza. Poti face capturi de ecran sau de webcam si poti desena si scrie pe ele.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Xanthrax - 22 Mai 2009 02:48 PM
Cattus Thraex - 22 Mai 2009 02:23 PM

Este PearPC (Emulator pt procesoare PPC pe procesoare Intel). Este opensource, te muncesti ceva sa-l faci sa mearga, nu stiu daca poate Leopard, dar Tiger PPC poate sigur - sistemul merge al dracu de incet pe el, dar poti sa faci screenshoate. Ruleaza si sub Mac. L-am folosit pe vremuri sa vad si eu un OSX cu ochii mei. Am instalat un Panther in 4 ore, dar ce bucuros eram. Mai multe pe http://www.emaculation.com

Leopard Server merge sub Parallels 4 si sub VMWare Fusion. Dar ecranul de instalare difera ceva de Leopard obisnuit, presupun ca asta deja stii. Ar mai fi ceva metode pt VMWare, dar nu vreau sa pup laserul. Sunt convins ca Apple au versiuni interne speciale care merg sub VMWare si ei asa fac pozele. Ar mai fi si DocLens, un plugin de Photoshop (nu stiu decat o versiune de PPC) cu care poti “indrepta” efectul de butoi obtinut prin fotografierea ecranului de aproape cu o camera, dar nu poti creste sharp-ul.
[Edit] S-ar putea sa fie o intrebare stupida, dar nu se poate cere de la Apple sa trimita niste scrinsoate, avand in vedere ca vrei sa faci o editie noua a unui manual dedicat Mac si OSX ? Totusi ceva ma face sa presupun ca de mult ai intrebat de posibilitatea asta la Apple, iar raspunsul lor a fost ca s-a rezolvat, nu se poate.

Voi încerca.
Da, am întrebat, nu au răspuns, dar că au notat cererea! Halal…

Semnătură 

‹‹ .Spub in .Doc      macupdate ››