Intrebari iTunes, iPhoto
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

1. Am importat un folder cu melodii in iTunes, fara a le copia in iTunes Library. Daca sterg o melodie din iTunes, ea ramane in folderul original. Stiu ca este o setare prin care sa o duc in Trash direct din iTunes, dar n-o gasesc. Ma poate ajuta cineva?
2. Cum fac ca atunci cand editez o poza in iPhoto, modificarile sa fie salvate si pe poza originala, din folderul de import (fara ca poza sa fie copiata in iPhoto Library) ? Se poate ???

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

1 click pe melodie în itunes și apoi backspaces
wink

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

2. Nu e poate. Dar poti tu sa stergi toate originalele, daca crezi ca nu mai ai nevoie de ele.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Adri - 22 Mai 2009 11:54 PM

2. Cum fac ca atunci cand editez o poza in iPhoto, modificarile sa fie salvate si pe poza originala, din folderul de import (fara ca poza sa fie copiata in iPhoto Library) ? Se poate ???

Păi nu trebuie să vrei așa ceva, asta e filosofia aplicației și e foarte bună: orice modifici, modifici pe copia din bibliotecă, nu pe original, ăla rămîne intact. Cînd e totul gata, exporți în formatul dorit și ștergi. De ce ai avea nevoie de ceea ce spui tu? Niciodată. Cred că nu ai priceput filosofia aplicației, ca și la iTunes: totul se modifică pe cópii, nu pe original.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Pt. iTunes: dacă nu ai copiat melodiile la adăugarea lor în librărie cum spui poți să ștergi melodia și din folderul original apăsînd alt(option)+măr(cmd)+delete(backspace) în iTunes și alegi din dialogul ce va apărea să muți melodia în trash.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Cattus Thraex - 23 Mai 2009 01:13 AM
Adri - 22 Mai 2009 11:54 PM

Păi nu trebuie să vrei așa ceva, asta e filosofia aplicației și e foarte bună: orice modifici, modifici pe copia din bibliotecă, nu pe original, ăla rămîne intact. Cînd e totul gata, exporți în formatul dorit și ștergi. De ce ai avea nevoie de ceea ce spui tu? Niciodată. Cred că nu ai priceput filosofia aplicației, ca și la iTunes: totul se modifică pe cópii, nu pe original.

Am inteles. Ma gandeam la “ochi rosii”, sa nu fac treaba de doua ori.

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
DoT - 23 Mai 2009 01:27 AM

Pt. iTunes: dacă nu ai copiat melodiile la adăugarea lor în librărie cum spui poți să ștergi melodia și din folderul original apăsînd alt(option)+măr(cmd)+delete(backspace) în iTunes și alegi din dialogul ce va apărea să muți melodia în trash.

Am incercat. Nu merge. Melodia se sterge doar din iTunes, in trash nu ajunge nimic. De fapt nu-mi apare dialogul. Oare fac ceva gresit ?

Semnătură