prostii cu 06/06/06. azi 07/06/06 am avut si eu 2 mesaje “fantoma”. am reciti toate mesajele si dupa aceea a disparut. dar inainte deja am citi mesajele. ) poate e vb despre “spiritul din retea” care face chestiile acestea. sau mesajul a zis ca nu l-am citit destul de atent. :D
Nu stiu care e problema insa de ceva zile nu mai pot atasa nici un fel de poza. Ii dau attach, incarca si apoi imi arata tot fereastra de reply. Aiurea. Ce ar putea fi? Plus ca atunci cand fac scrool se misca greu de tot si asta numai la site-ul asta. Sa fie de la transparenta aceea de sus?
La chestia cu attach-ul nu am ce să fac, din câte am dedus eu problema ţine de modul în care e configurat internetul la utilizator: routere, proxy, provideri… ceva de genul asta. Mie nu mi s-a întâmplat niciodata asta.
Chestia cu scrollul probabil că e din cauza transparenţei… o să fie scoasă în curând.
Ce facem cu transparenta? Ca imi omoara toate browser-ele! :(
Iti cumperi un Mac Pro ca pe ala merge bine
Las-o acolo ca in timp o sa te obisnuiesti ca mine asa cu browseru care face scroll pe sarite cand e pe macuser.ro
la munca pe fedoracore5 folosesc mozilla iar pe macbook folosesc firefox si safari dar nu am nici o pb. aaa, o singura problema am observat: nu pot sa uploadez fisere .txt sau .rtf ...
Cand ma duc la link-ul de unsubscribe de la un thread, din mailul de atentionare, link-ul catre forum are doua probleme:
- la diacritice: România
- url-ul nu e corect, e index.php/forum in loc de index.php/forums. Ce-i mai nasol e ca la index.php/forum apare o varianta nestilizata a forumului, de m-am speriat ca a crapat ceva cand am intrat.