3 din 4
3
probleme cu site-ul…
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ia curata si tu cache de la browser

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.07.06

Nu functioneaza nici cu clear cache. Ba am incercat si cu Omniweb, cu care nu intrasem pana acum pe forum, si de pe un pc in aceeasi situatie.

Semnătură 

96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Tudor ai schimbat ceva la site? Uite ce duda mi-a dat acum 10 min…

PS: nu ma lasa sa uploadez tiff-uri…

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Păi cum să nu iasă situl de pe tarla, uite şi tu ce link monstru a fost pus în mesajul ăla…  big surprise

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 14.03.06

de la o vreme (n’as putea exact sa spun de cand, dar am sentimentul ca din vremea cand tudor a anuntat ca a rezolvat problema cu useru’ care intra pe forum de pe doo computere diferite si se vad de la unul la cel’lalt topicurile citite) mie mi se intampla sa intru de la un ip si sa nu citesc toate topic’urile, iar cand, ulterior, intru de pe un alt ip, topic’urile necitite sa’mi apara drept citite. utilizez un mac (tigru’ cu toate up’date’urile) cu safari si un pc (xp pro) cu firefox. problema e bidirectionala, adica nu conteaza pe care din computere intru “prima data pentru intaiasi oara” ca pe cel’lalt imi vede ca citite deja topicuri de care nu m’am atins.

edit: iar daca chestia asta s’a mai discutat io n’am vazut’o din acest motiv: mi’a aparut la un moment dat ca citit topicu’ respectiv si nu l’am mai bagat in seama. de obicei citesc tot, indiferent daca’mi place sau nu!

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

De cateva luni bune, informatiile privind topicurile citite sunt tinute in baza de date, asa ca singura explicatie a ceea ce ai observat tu, este ca cineva intra pe Macuser folosind contul tau. Inainte era o problema de cookies, dar acum nu mai e cazul. Mie nu mi s-a mai intamplat.

PS: In orice caz, in curand voi face un update, si mai vedem atunci…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

imi spune ca Your folders are 14% full
incerc sa trimit un pm dand click pe link-ul cu pm de sub avatarul unui user, scriu mesajul si dupa ce dau send primesc eroarea din poza. nu stiu daca a ajuns mesajul sau nu.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Probabil ca destinatarul are cutia cu mesaje plina.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu, domnule, nu e plina! Nu pot s-o accesez de 6 luni! Am afisate 2 scrisorele si asta e tot. Cînd dau clic, ma duce la settings! Am reclamat la Tudor, dar tot asas a ramas!

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Problema e ca eu n-am ce face, nu pot intra in contul unui utilizator ca sa vad despre ce e vorba. O sa ma uit prin baza de date, poate rezolv ceva.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Iaru, deci dai clic pe Inbox, şi vezi două mesaje, da? Ce anume se întâmplă dacă dai clic ca să citeşti un mesaj? Te duce în altă parte?
Poţi verifica dacă în Trash ai ceva mesaje?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
@lcor - 18 Septembrie 2006 10:55 PM

mie mi se intampla sa intru de la un ip si sa nu citesc toate topic’urile, iar cand, ulterior, intru de pe un alt ip, topic’urile necitite sa’mi apara drept citite.

Si mie mi s-a intamplat asta. Cand am venit din concediu (jumatea lui septembrie), am pierdut asa o gramada de posturi (inclusiv pe asta, pe care l-am vazut doar azi). Am doua Macuri, dar ambele ies pe net pe aceeasi adresa externa. Am mai intrat putin pe forum si de prin alte parti, in concediu.
Oricum, ciudat.

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
iaru - 12 Octombrie 2006 01:02 AM

Nu, domnule, nu e plina! Nu pot s-o accesez de 6 luni! Am afisate 2 scrisorele si asta e tot. Cînd dau clic, ma duce la settings! Am reclamat la Tudor, dar tot asas a ramas!

un empty trash, ai incercat?

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

am vrut sa pun un post care sa contina doar atasamentul, doar o poza dar nu ma lasa. am adaugat si un emoticon si tot nu vrea. am scris ceva si nici asa nu merge. adica nu pot posta cu atasament. primesc eroarea asta si pe firefox si pe safari

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

s-a întâmplat ceva ieeeeeri ?
hmmm

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

3 din 4
3

‹‹ rubrica noua!!      topicu cu intalnirea ››