de la o vreme (n’as putea exact sa spun de cand, dar am sentimentul ca din vremea cand tudor a anuntat ca a rezolvat problema cu useru’ care intra pe forum de pe doo computere diferite si se vad de la unul la cel’lalt topicurile citite) mie mi se intampla sa intru de la un ip si sa nu citesc toate topic’urile, iar cand, ulterior, intru de pe un alt ip, topic’urile necitite sa’mi apara drept citite. utilizez un mac (tigru’ cu toate up’date’urile) cu safari si un pc (xp pro) cu firefox. problema e bidirectionala, adica nu conteaza pe care din computere intru “prima data pentru intaiasi oara” ca pe cel’lalt imi vede ca citite deja topicuri de care nu m’am atins.
edit: iar daca chestia asta s’a mai discutat io n’am vazut’o din acest motiv: mi’a aparut la un moment dat ca citit topicu’ respectiv si nu l’am mai bagat in seama. de obicei citesc tot, indiferent daca’mi place sau nu!
De cateva luni bune, informatiile privind topicurile citite sunt tinute in baza de date, asa ca singura explicatie a ceea ce ai observat tu, este ca cineva intra pe Macuser folosind contul tau. Inainte era o problema de cookies, dar acum nu mai e cazul. Mie nu mi s-a mai intamplat.
PS: In orice caz, in curand voi face un update, si mai vedem atunci…
imi spune ca Your folders are 14% full
incerc sa trimit un pm dand click pe link-ul cu pm de sub avatarul unui user, scriu mesajul si dupa ce dau send primesc eroarea din poza. nu stiu daca a ajuns mesajul sau nu.
Nu, domnule, nu e plina! Nu pot s-o accesez de 6 luni! Am afisate 2 scrisorele si asta e tot. Cînd dau clic, ma duce la settings! Am reclamat la Tudor, dar tot asas a ramas!
Iaru, deci dai clic pe Inbox, şi vezi două mesaje, da? Ce anume se întâmplă dacă dai clic ca să citeşti un mesaj? Te duce în altă parte?
Poţi verifica dacă în Trash ai ceva mesaje?
mie mi se intampla sa intru de la un ip si sa nu citesc toate topic’urile, iar cand, ulterior, intru de pe un alt ip, topic’urile necitite sa’mi apara drept citite.
Si mie mi s-a intamplat asta. Cand am venit din concediu (jumatea lui septembrie), am pierdut asa o gramada de posturi (inclusiv pe asta, pe care l-am vazut doar azi). Am doua Macuri, dar ambele ies pe net pe aceeasi adresa externa. Am mai intrat putin pe forum si de prin alte parti, in concediu.
Oricum, ciudat.
Nu, domnule, nu e plina! Nu pot s-o accesez de 6 luni! Am afisate 2 scrisorele si asta e tot. Cînd dau clic, ma duce la settings! Am reclamat la Tudor, dar tot asas a ramas!
am vrut sa pun un post care sa contina doar atasamentul, doar o poza dar nu ma lasa. am adaugat si un emoticon si tot nu vrea. am scris ceva si nici asa nu merge. adica nu pot posta cu atasament. primesc eroarea asta si pe firefox si pe safari