1 din 2
1
de ce n-avem ITMS in Romania
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

ca tot ne intrebam de atatia ani de ce nu si in RO
da cine stie, poate e o raza de speranta la orizont

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 24.01.09

de ce nu si in romania??? pt ca e romania smile)) deaia…

Semnătură 

fac ce fac dar stiu ce fac…

PowerBook G4 17” High-Res 1.67Ghz

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08

iTunes Music Store nu se ia dupa ce se asculta cel mai mult in tara respectiva? Ai vrea un iTunes Music Store numai cu manele?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Tudor32 - 27 Mai 2009 09:01 PM

iTunes Music Store nu se ia dupa ce se asculta cel mai mult in tara respectiva? Ai vrea un iTunes Music Store numai cu manele?

Adică iTMS “se ia după”? Doar nu se apucă cei de la Apple să pună pe iTunes muzică după cum doresc ei! Casele de discuri fac demersuri pentru ca materialele lor să apară pe iTunes (lucru pe care maneliştii deja l-au făcut - există manele pe iTunes)

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Chiar nu pot sa cred…..cum am citit postul tau m-am si uitat pe store si mi-a cam picat fata…nasol.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.08.08
Tudor32 - 27 Mai 2009 09:01 PM

gasesti manele la greu pe itunes US, din pacate

Semnătură 

Don’t drink and drive, when you can smoke and fly!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 10.07.07

Pentru ca ca traim in tara de kkt . Apropo ,nici muzica de pe Amazon nu poti cumpara, nimic nu poti face smile) ,nu existam nici pe google maps macar raspberry

Semnătură 

iPod 30Gb 5G
White MacBook (Late 2006)
iPod Nano 4G 16Gb Black
iPhone 4   iOS 5
iPad 1 WiFi 64Gb iOS 5
Core 2 Quad Retail-Install Hakintosh

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
VladTm - 17 Iunie 2009 11:45 PM

Pentru ca ca traim in tara de kkt . Apropo ,nici muzica de pe Amazon nu poti cumpara, nimic nu poti face smile) ,nu existam nici pe google maps macar raspberry

Cu observația referitoare la țara în care trăim sunt parțial de acord (deși, ca să fim mai preciși, nu țara e de rahat), cu Google Maps la fel. Dar, stimabile, eu cumpăr destul de des muzică de pe Amazon. Cu un card emis în România. Nu știu cum de tu nu reușești.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 30.04.08
CANARIS - 18 Iunie 2009 01:43 AM
VladTm - 17 Iunie 2009 11:45 PM

Cu observația referitoare la țara în care trăim sunt parțial de acord (deși, ca să fim mai preciși, nu țara e de rahat), cu Google Maps la fel. Dar, stimabile, eu cumpăr destul de des muzică de pe Amazon. Cu un card emis în România. Nu știu cum de tu nu reușești.

Nici eu nu reusesc pe Amazon cu un card emis in Romania la BRD. E vreo smecherie?!?

Semnătură 

Daca-mi sunt permise 500 de caractere in semnatura, le voi folosi dupa cum consider. Data viitoare voi face back-up si la semnatura :(

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

da
vorbești la bancă să-ți dea un card cu care poți plăti pe internet
e simplu…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Am un MasterCard de la ING (mi l-am făcut pentru că Amazon făcea mutre la cardul Visa emis de aceeași bancă). Cei de la bancă mi-au spus că toate cardurile “emboasate” (precum acel MC) se pot folosi fără probleme la tipul ăsta de tranzacții.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 30.04.08
dacuBurebista - 18 Iunie 2009 02:29 AM

da
vorbești la bancă să-ți dea un card cu care poți plăti pe internet
e simplu…

Stiu. E chiar penibil de simplu. Asa mi-am cumparat cartile de pe Amazon. Dupa ce mi-am luat cartile, am zis sa imi iau si Heaven for the Weather, din moment ce e FREE, si vine cu un artwork fain frumos. Nat aveiLABAl in ior cauntri.

Cardul… special mi l-am luat pentru cumparaturi online, si e tot MasterCard…

In plus, mi se pare ca Amazon-ul e tot pe baza de IP, pentru ca am dat o adresa din Hawaii, tot, se verifica, dar nu pot pentru ca nu e avaiable decat in 42 de state, Hawaii si inca unul…

Semnătură 

Daca-mi sunt permise 500 de caractere in semnatura, le voi folosi dupa cum consider. Data viitoare voi face back-up si la semnatura :(

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.02.09

pai dupa cat s-a furat in tara asta de pe net si cate carduri s-au golit, plus topurile in care figuram la “grad ridicat de infractionalitate”, dupa ce am vandut Casa Poporului pe e-bay, mai avem pretentia sa mai aiba incredere in noi cineva?

Semnătură 

mandru ex-posesor de Powermac G4 Quicksilver

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 10.07.07

Ideea e ca am mastercard cu optiuniile altivate pentru cumparaturi pe net si mai multe feluri de autentificare. Fie ,acum iau de pe itunes muzica si altele din US store cu redeem code smile

Semnătură 

iPod 30Gb 5G
White MacBook (Late 2006)
iPod Nano 4G 16Gb Black
iPhone 4   iOS 5
iPad 1 WiFi 64Gb iOS 5
Core 2 Quad Retail-Install Hakintosh

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

Eu cumpăr muzică de pe iTunes folosind “ClickandBuy”

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.07.09

Ei bine, se pare că va fi și în România Music Store… Azi când am vrut să downloadez ceva din AppStore a trebuit să accept noi Termene și condiții pentru… muzică și materiale video! Sunt curios ce seriale/filme vor fi disponibile și mai ales la ce prețuri…

Semnătură 

iPad2, Black, 32GB Wi-Fi
iPhone 4S 32GB;
MacBook Pro 15” 2,4GHz, MB470
iMac 21” 2.7GHz, Mid 2011
IPod Touch 8GB

1 din 2
1

‹‹ Intrebari iTunes, iPhoto      Ipod nano ››