iTunes Music Store nu se ia dupa ce se asculta cel mai mult in tara respectiva? Ai vrea un iTunes Music Store numai cu manele?
Adică iTMS “se ia după”? Doar nu se apucă cei de la Apple să pună pe iTunes muzică după cum doresc ei! Casele de discuri fac demersuri pentru ca materialele lor să apară pe iTunes (lucru pe care maneliştii deja l-au făcut - există manele pe iTunes)
Pentru ca ca traim in tara de kkt . Apropo ,nici muzica de pe Amazon nu poti cumpara, nimic nu poti face ) ,nu existam nici pe google maps macar
Cu observația referitoare la țara în care trăim sunt parțial de acord (deși, ca să fim mai preciși, nu țara e de rahat), cu Google Maps la fel. Dar, stimabile, eu cumpăr destul de des muzică de pe Amazon. Cu un card emis în România. Nu știu cum de tu nu reușești.
Pentru ca ca traim in tara de kkt . Apropo ,nici muzica de pe Amazon nu poti cumpara, nimic nu poti face ) ,nu existam nici pe google maps macar
Cu observația referitoare la țara în care trăim sunt parțial de acord (deși, ca să fim mai preciși, nu țara e de rahat), cu Google Maps la fel. Dar, stimabile, eu cumpăr destul de des muzică de pe Amazon. Cu un card emis în România. Nu știu cum de tu nu reușești.
Nici eu nu reusesc pe Amazon cu un card emis in Romania la BRD. E vreo smecherie?!?
Am un MasterCard de la ING (mi l-am făcut pentru că Amazon făcea mutre la cardul Visa emis de aceeași bancă). Cei de la bancă mi-au spus că toate cardurile “emboasate” (precum acel MC) se pot folosi fără probleme la tipul ăsta de tranzacții.
da
vorbești la bancă să-ți dea un card cu care poți plăti pe internet
e simplu…
Stiu. E chiar penibil de simplu. Asa mi-am cumparat cartile de pe Amazon. Dupa ce mi-am luat cartile, am zis sa imi iau si Heaven for the Weather, din moment ce e FREE, si vine cu un artwork fain frumos. Nat aveiLABAl in ior cauntri.
Cardul… special mi l-am luat pentru cumparaturi online, si e tot MasterCard…
In plus, mi se pare ca Amazon-ul e tot pe baza de IP, pentru ca am dat o adresa din Hawaii, tot, se verifica, dar nu pot pentru ca nu e avaiable decat in 42 de state, Hawaii si inca unul…
pai dupa cat s-a furat in tara asta de pe net si cate carduri s-au golit, plus topurile in care figuram la “grad ridicat de infractionalitate”, dupa ce am vandut Casa Poporului pe e-bay, mai avem pretentia sa mai aiba incredere in noi cineva?
Ideea e ca am mastercard cu optiuniile altivate pentru cumparaturi pe net si mai multe feluri de autentificare. Fie ,acum iau de pe itunes muzica si altele din US store cu redeem code
Ei bine, se pare că va fi și în România Music Store… Azi când am vrut să downloadez ceva din AppStore a trebuit să accept noi Termene și condiții pentru… muzică și materiale video! Sunt curios ce seriale/filme vor fi disponibile și mai ales la ce prețuri…