Probleme cu butonul de silent
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

De vreo 2 saptamani imi cam face figuri cate odata butonul de silent. Stiti ca atunci cand este trecut pe silent, iphone-ul vibreaza, ei bine la mine cateodata, cand este deja trecut in modul silent, vibreaza ca si cum atunci este trecut pe silent, dupa iarasi arata ca a trecut pe modul activ, si tot asa (toate astea doar daca ating putin butonul, sau se atinge de peretii buzunarului). Enervat este ca el nu trece niciodata fizic pe modul activ in tot acest timp. Sper ca m-am facut destul de bine inteles smile
Am cautat ceva si pe net, dar nu gasesc decat probleme cu switch-ul rupt.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Problema de fabrik…cu garantia la Orange si se rezolva…numai sa nu il fi scapat pe jos. Bft!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

problema e ca nu il am de la orange, e cam adus din state smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
goosebumps4 - 02 Iunie 2009 07:06 PM

e cam adus din state smile

e din prima generaţie?

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ahh, am uitat sa precizez ca este vorba despre un iphone 3g de 8GB, ma scuzati….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: Lugoj
Macuser din: 22.10.08

Nu stiu daca e din fabricatie, dar eu am iPhone 2G si am aceeasi problema. La inceput facea ca la tine, acum butonul de silent se misca in toate pozitiile dar ramane pe silent. Am gasit la un tip capacul din spate care e cu tot cu circuitul audio dar la un pret exorbitant si am lasat’o balta. :(

Semnătură 

Mai bine sa taci si sa fi luat de prost, decat sa vorbesti si sa confirmi ca esti..!!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

In cazul meu nu ar fi atat de exorbitat, ceva gen 100-150ron dar ideea este ca nu prea vreau sa bag bani in iphone-ul asta. Oricum ce ma deranjeaza cel mai mult este ca nici nu l-am scapat pe jos si el repede are probleme (sa fie oare ca am folosit destul de des butonul?!)....cu vechiul n73 puteam sa arunc prin camera cu el si tot nimic, nici macar zgarieturi smile , fata de asta care isi face urme pe spate de la statul in buzunar…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 29.03.07
substelar - 05 Iunie 2009 11:45 AM

Nu stiu daca e din fabricatie, dar eu am iPhone 2G si am aceeasi problema. La inceput facea ca la tine, acum butonul de silent se misca in toate pozitiile dar ramane pe silent. Am gasit la un tip capacul din spate care e cu tot cu circuitul audio dar la un pret exorbitant si am lasat’o balta. :(

La butonul silent de la 3G sunt 3 cauze :
- microintrerupatorul din interior, defect, uzat, ( este de prosta calitate fata de cel 2G )
- butonul din plastic argintiu ( are o mica gaurica in care intra “virful” intrerupatorului, care gaurica se largeste cu timpul si joaca pe intrerupator, defectind-ul prematur )
- uzura ghidajului in care culiseaza butonul (la 2G fiind metal nu exista “joc” stinga-dreapta )

‹‹ buton silent rupt      Iphone vs Nokia ››