1 din 2
1
Iphone vs Nokia
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Voi ce ati alege..?
Un Nokia 5800 in jur de 300E al carui capac de pe spate scirtiie de nou(asa-s toate din fabricatie)sau un Iphone 3G la 500E cu fisuri la colturi(astea ca posibile probleme dpe viitor)?

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Nokia e pe Symbian OS ( mie mi s-a blocat foarte des la N95 8GB si N96,nu am fost deloc multumit)
Nokia 5800 nu e asa grozav la TouchScreen,cel putin asa zic baietii de pe GSMArena,uite si tu mai multe detalii aici
Eu sincer as alege iPhone,am unule 2G si unul 3G,ambele is super,ala 3G ( OS 3.0 BETA 2 ) se misca ca in vis,se mai blocheaza si el,dar isi merita banii.
Pana la urma e deciazia ta,normal,da eu zic ca nu o sa iti para rau daca alegi iPhone-ul.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
PROFESIONALUNU - 02 Iunie 2009 08:31 PM

Voi ce ati alege..?
Un Nokia 5800 in jur de 300E al carui capac de pe spate scirtiie de nou(asa-s toate din fabricatie)sau un Iphone 3G la 500E cu fisuri la colturi(astea ca posibile probleme dpe viitor)?

Asta depinde de gust, Fără să fiu un fan al unui anume tip de telefon, eu zic că iPhone este peste Nokia din toate punctele de vedere, mai ales dacă ai un mac, cu care „se pupă” perfect.
Restul e vorba de buzunar și de gust.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 26.01.08

Momentan… Nokia , după cum arată și comparația
și ca o glumă http://blog.gadgetlite.com/wp-content/uploads/2008/12/stone-vs-iphone.jpg smile

Semnătură 

iMac G4
iBook G3

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

singurul care va fi un concurent serios pentru iphone este(parerea mea) palm pre,NOKIA iese din discutie cu orice model

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 22.04.09

iPhone zic eu

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Nokia 6310i

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
PROFESIONALUNU - 02 Iunie 2009 08:31 PM

Voi ce ati alege..?

un iPhone!
Iar faptul că iPhone-ul are fisuri la colţuri… asta e o situaţie particulară (eu nu am întâlnit problema asta)

@boboc
Nici palm pre nu prea cred că va fi un concurent pentru iPhone - din cauza reţelei în care va fi comercializat - Sprint; nici nu este foarte ieftin ($199.99 price is after $100 mail in rebate and qualifying 2 year service activation. Use of this device requires providing a valid email address, mobile phone number, and related information for account set-up and activation. Use of select unlimited data bundle plans will be required) + mie nici nu-mi place ca design - fură câte puţin de la Black Berry, iPhone… neah!!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 27.06.08
boboc - 02 Iunie 2009 10:45 PM

singurul care va fi un concurent serios pentru iphone este(parerea mea) palm pre,NOKIA iese din discutie cu orice model

Indeed, ia uitati ce constiintiosi sunt unii: http://gizmodo.com/5274174/first-man-in-line-for-palm-pre-shows-commitment-mild-insanity
Dar iPhone pleaca primul din start versus orice telefon, cel mai mare avantaj, in opinia mea fiind multitudinea de aplicatii din care poti alege. Sa zicem ca si Microsoft, Nokia, Palm si Blackberry scot apps store-uri asemanatoare (majoriteatea au scos deja) dar le va mai lua cateva luni bune/ani pana ajung in stadiul actual al Apple store-ului.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

Nokia 5800 are un ecran banal. De mai slaba calitate decat a iphoneului, si mai ales “nesimtit” la atingere. Trebuie sa apesi dom’le pe el! De altfel ca toate telefoanele tactile in afara de iphone. Un mare handicap din punctul meu de vedere, care obliga folosirea “creionului”. E o placere sa “mangai” ecranul iphoneului.

Simbian nu mi se pare un sistem construit special pentru tactil. Are multe lucruri ramase de pe vremea telefoanelor cu taste. Asta si din cauza ca majoritatea telefoanelor pe care e instalat are tactil + taste fizice. Ceea ce il face sa nu fie perfect nici pt o utilizare doar tactila, nici pt o utilizare doar cu tastele.

Palm Pre poate ca e un concurent al iphone-ului, pentru ca are o mai buna folosinta a contactelor(cam ca in android, dar ameliorata), si agenda care e pe primul loc , toate sisteme mobile confundate. Blacbery are mailul f bun.

Palm Pre vine cu (dupa ei o noutate) webapps. Adica iPhone OS 1.xx. Va aduceti aminte cand a iesit iphoneul, toata lumea a strigat “scandal, nu ne putem juca jocuri calumea, ce e aia webapps”. Acu cand a scos si palmul acelasi lucru dupa 2 ani, toata presa zice ca e miracol. In plus ca design e mult mai ne-profesional decat iphone-ul. Plus ca are ecran mai mic si e de doua ori mai gros. A, si sa nu uitam ecranul care e tactil prin apasare.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 12.04.08
Cattus Thraex - 02 Iunie 2009 09:16 PM

Fără să fiu un fan al unui anume tip de telefon, eu zic că iPhone este peste Nokia

eu sunt fan nokia dar tot iphone e peste (daca-ti doresti un fel de mini calculator). daca vrei telefon adevarat pt vorbit si navigat pe laptop… nokia e51.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Un alt mare concurent va fi blackberry mai ales dupa ce va fi disponibil app store-ul bb worldwide,sunt foarte multi utilizatori de blackberry iar storm 2 va fi un concurent serios.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
Bogdanw - 02 Iunie 2009 09:55 PM

Momentan… Nokia , după cum arată și comparația
și ca o glumă http://blog.gadgetlite.com/wp-content/uploads/2008/12/stone-vs-iphone.jpg smile

Ahahahhahahahaha…..tare asta…..totusi….iPhone rulz!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
zup - 03 Iunie 2009 02:49 AM
Cattus Thraex - 02 Iunie 2009 09:16 PM

Fără să fiu un fan al unui anume tip de telefon, eu zic că iPhone este peste Nokia

eu sunt fan nokia dar tot iphone e peste (daca-ti doresti un fel de mini calculator). daca vrei telefon adevarat pt vorbit si navigat pe laptop… nokia e51.

Păi tocmai aici Nokia dă chix, majoritatea modelelor au ecrane așa de mici, că nu vezi nimic pe ele. eu nici nu mai am ochii prea buni și efectiv nu văd nimic. Este motivul pt care, la scurt timp, mi-am schimbat un Nokia altfel superb, nou-nouț pt un iPhone sh, pe ăsta cel puțin văd MARE și ce scrie și ce poze am și, cît de cît, pot citi e-mailul și pot naviga pt ceva rapid pe net.
iPhone are cîteva chestiuni enervante și impardonabile pt Apple, lipsă copy-paste, lipsă forward vcf, lipsă sunet stereo via BT cînd asculți muzică (funcția iPod). Mi-am luat ditamai casca BT superbă tocmai să ascult muzică stereo, frumos și pac… nu merge pe funcția asta. Cică o rezolvă acuma cu v. 3. Să vedem, căștile așteaptă.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 12.04.08
Cattus Thraex - 03 Iunie 2009 01:25 PM

Păi tocmai aici Nokia dă chix, majoritatea modelelor au ecrane așa de mici, că nu vezi nimic pe ele. eu nici nu mai am ochii prea buni și efectiv nu văd nimic.

pai da, de asta ziceam ca nokia e pt navigat pe laptop. tethering cu iphone-ul este aproape imposibil, am incercat 1000 de variante si nimic nu merge decent pana la capat (ba consuma bateria imediat, ba intra in standby si se opreste, etc).

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Eu am iphone 2g, un prieten nokia 5800, m-am jucat destul de mult pe amandoua… Recomand iphone!
Nokia e bun daca vrei sa il folosesti pe post de memory stick, sa asculti muzica la speakere, sa faci poze bune… si cam atat. In rest iphone e net superior !

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

1 din 2
1