Pentru microbişti: am făcut un calendar iChat cu programul meciurilor din Campionatul Mondial Germania 2006. Îl puteţi importa în iCal astfel:
Calendar -> Subscribe, şi puneţi următoarea adresă:
Eu l-am luat pe cel cu cele mai multe hituri pe Google. Am subscris si sper/ adica stiu ca vor updata pe masura desfasurarii cu scoruri, echipe calificate, etc.
Se gaseste aici.
Pe mine m-ai convins. Acu ai puterea sa-mi umpli iCalul de mov, sa-mi trimiti semnale subliminale in note sau events sau chiar sa ma trezesti la 2 noaptea cand imi vor bipai iPodul si Palmul sincronizate cu el. Ba nu, ca am scos alarmele. Preventiv !
Pentru microbişti: am făcut un calendar iChat cu programul meciurilor din Campionatul Mondial Germania 2006. Îl puteţi importa în iCal astfel:
O singura corectie: nu mai e Serbia si Muntenegru, ca s-au spart… Chiar, echipa tot asa se numeste, inca…
Bai, blestemati au fost yugoslavii astia. Si inca nu s-a terminat!
Tudore, da’ nu puteai sa “scapi” si Romania p-acolo? Macar asa, de ochii lumii, poate mai subscrie careva care nu stie de noi si ne mai creste cota-n lume…
Tudore, da’ nu puteai sa “scapi” si Romania p-acolo? Macar asa, de ochii lumii, poate mai subscrie careva care nu stie de noi si ne mai creste cota-n lume…
haideti maaaa! omu’ s-a chinuit sa faca o chestie (desi nu e microbist, din cate am intzeles) si voi acum ii spuneti “aaaa! pai te-ai chinuit degeaba! ia uite cate de-astea de-ai facut tu sunt p-aici…”
nu-i frumos (parerea mea)!