Ete si aici o varianta pentru iPod, cica cu informatii despre jucatori, editii trecute etc.
L-am pus si e super tare. Are o gramada de informatii, inclusiv din afara fotbalului (de exemplu, nu stiam ca, Costa Rica e prima tara din lume care a abolit constitutional armata! Bravo lor!)
haideti maaaa! omu’ s-a chinuit sa faca o chestie (desi nu e microbist, din cate am intzeles) si voi acum ii spuneti “aaaa! pai te-ai chinuit degeaba! ia uite cate de-astea de-ai facut tu sunt p-aici…”
nu-i frumos (parerea mea)!
Stai linistit, ca nu se supara Tudor.
Folosim si iCal-ul lui, si orice altceva. Pana la urma, pentru mine cel putin, ca si pentru Cattus, conteaza mai putin partea de fotbal cat cea de “jucarie”.
Ceea ce am facut eu e un exemplu de utilizare a iCal, aplicatie care, dupa parerea mea, este cam ignorata (la fel cu alte aplicatii care vin odata cu OS X). Evident ca iCal nu poate sa faca ceea ce face o aplicatie dedicata, asa cum e cea mentionata de Stef. Sau baza de date pt. iPod.
Iar cu suparatul… he he, m-am obisnuit cu asta… Exact ce ziceam si despre sectiunea de Software: m-am chinuit s-o fac, si cand intreba unul de un soft care era si acolo, toata lumea ii zicea sa se uite pe VersionTracker… In concluzie: stirile le luam de pe MacDailyNews sau altele, softul de pe VT sau MacUpdate, asa ca in cele din urma aici o sa ramana doar forumul.
haideti maaaa! omu’ s-a chinuit sa faca o chestie (desi nu e microbist, din cate am intzeles) si voi acum ii spuneti “aaaa! pai te-ai chinuit degeaba! ia uite cate de-astea de-ai facut tu sunt p-aici…”
Pentru microbişti: am făcut un calendar iChat cu programul meciurilor din Campionatul Mondial Germania 2006. Îl puteţi importa în iCal astfel:
Calendar -> Subscribe, şi puneţi următoarea adresă:
webcal://ical.mac.com/tudor.vedeanu/CM 2006 Germania.ics
a spus cineva asa ceva
Nu, n-a spus nimeni asha ceva (textual). Da’ daca voi postati aici link-uri catre alte calendare on-topic deabia dupa ce omu’ s-a chinuit sa faca el unul, cam asta se-ntzelege. Ntz, ntz, ntz… Repet, nu-i frumos! Uite d-aia am ramas noi fara sectiune de software, ca omu’ s-a chinuit s-o faca si noi tot postam pe langa ea…
Tudore, multumim! Chiar ma batea gandul sa caut sau sa fac asha ceva, fara mishto!
Ei, lasa, ca nu-i nici o problema… E normal sa existe si alternative, doar n-oi fi inventat eu chestiile astea.
“Monogamia” cu Apple e ok. In rest… alternative. Subscriu. Fiecare vede si alege pentru el, alege una, alege doua, dupa puteri si buget.
P.S. Foloseam calendarul cu campionatul de ceva timp dar nu mi s-a parut suficent de universal pentru a-l recomanda tuturor macuserilor. Sefii mei de la new york imi mai trimit mie ics-uri sa imi anunt colegii, ca sunt si ei macuseri. Nu era chiar o noutate sistemul pentru mine.
Cand unul de al nostii face munca suplimentara si face ceva asemanator in ical, subscriu si eu, cum s-a vazut! N-am vrut sa subminez munca lui Tudor nici sa ma dau dupa razboi viteaz cautand pe google, dar daca asa a parut, imi cer scuze. N-a fost in intentie!
Nu, n-a spus nimeni asha ceva (textual). Da’ daca voi postati aici link-uri catre alte calendare on-topic deabia dupa ce omu’ s-a chinuit sa faca el unul, cam asta se-ntzelege. Ntz, ntz, ntz… Repet, nu-i frumos! Uite d-aia am ramas noi fara sectiune de software, ca omu’ s-a chinuit s-o faca si noi tot postam pe langa ea…
daca tie ti se pare ca ceea ce am postat eu e un calendar…. m-am lamurit
nici eu nu sunt microbist, dar am vrut sa vin in sprijinul celor care sunt intradevar, cu o aplicatie care sa-i ajute, sa nu mai printeze cearceafuri cu programe si la le picteze apoi cu markerul
ceea ce faci tu seamana cu ....
da mai bine nu spun
oricum e evident
Mamaaaaa, da ce te-ai suparat asa? Imi exprimam si eu pararea vizavi de faptul ca toata lumea tipa ca incepe CM, nemtii si-au construit un stadion special pt. eveniment si nimeni nu a considerat necesar sa posteze linkurile care le-ati postat voi pana nu a facut Tudor un calendar si l-a pus aici, atat. Departe de mine de a face morala cuiva, nu sunt eu in masura sa fac asta (si, de altfel, cine ar fi?). Daca te-ai simtit ofensat de posturile mele, te rog sa ma scuzi, dar eu imi exprimam parerea fata de un fapt, nicidecum fata de un link