2 din 3
2
Programul CM fotbal germania 2006, in iCal
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
altero - 08 Iunie 2006 04:36 AM

Ete si aici o varianta pentru iPod, cica cu informatii despre jucatori, editii trecute etc.

L-am pus si e super tare. Are o gramada de informatii, inclusiv din afara fotbalului (de exemplu, nu stiam ca, Costa Rica e prima tara din lume care a abolit constitutional armata! Bravo lor!)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Steji - 08 Iunie 2006 03:39 PM

haideti maaaa! omu’ s-a chinuit sa faca o chestie (desi nu e microbist, din cate am intzeles) si voi acum ii spuneti “aaaa! pai te-ai chinuit degeaba! ia uite cate de-astea de-ai facut tu sunt p-aici…”
nu-i frumos (parerea mea)!

Stai linistit, ca nu se supara Tudor.
Folosim si iCal-ul lui, si orice altceva. Pana la urma, pentru mine cel putin, ca si pentru Cattus, conteaza mai putin partea de fotbal cat cea de “jucarie”.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ceea ce am facut eu e un exemplu de utilizare a iCal, aplicatie care, dupa parerea mea, este cam ignorata (la fel cu alte aplicatii care vin odata cu OS X). Evident ca iCal nu poate sa faca ceea ce face o aplicatie dedicata, asa cum e cea mentionata de Stef. Sau baza de date pt. iPod.

Iar cu suparatul… smile he he, m-am obisnuit cu asta… Exact ce ziceam si despre sectiunea de Software: m-am chinuit s-o fac, si cand intreba unul de un soft care era si acolo, toata lumea ii zicea sa se uite pe VersionTracker… In concluzie: stirile le luam de pe MacDailyNews sau altele, softul de pe VT sau MacUpdate, asa ca in cele din urma aici o sa ramana doar forumul.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

haideti maaaa! omu’ s-a chinuit sa faca o chestie (desi nu e microbist, din cate am intzeles) si voi acum ii spuneti “aaaa! pai te-ai chinuit degeaba! ia uite cate de-astea de-ai facut tu sunt p-aici…”

a spus cineva asa ceva big surprise

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Tudor - 07 Iunie 2006 09:42 PM

Pentru microbişti: am făcut un calendar iChat cu programul meciurilor din Campionatul Mondial Germania 2006. Îl puteţi importa în iCal astfel:
Calendar -> Subscribe, şi puneţi următoarea adresă:
webcal://ical.mac.com/tudor.vedeanu/CM 2006 Germania.ics

Buna treaba Tudore! Misto!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06
STef… - 08 Iunie 2006 04:25 PM

a spus cineva asa ceva big surprise

Nu, n-a spus nimeni asha ceva (textual). Da’ daca voi postati aici link-uri catre alte calendare on-topic deabia dupa ce omu’ s-a chinuit sa faca el unul, cam asta se-ntzelege. Ntz, ntz, ntz… Repet, nu-i frumos! Uite d-aia am ramas noi fara sectiune de software, ca omu’ s-a chinuit s-o faca si noi tot postam pe langa ea…

Tudore, multumim! Chiar ma batea gandul sa caut sau sa fac asha ceva, fara mishto!

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ei, lasa, ca nu-i nici o problema… E normal sa existe si alternative, doar n-oi fi inventat eu chestiile astea.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Tudor - 08 Iunie 2006 05:05 PM

Ei, lasa, ca nu-i nici o problema… E normal sa existe si alternative, doar n-oi fi inventat eu chestiile astea.

“Monogamia” cu Apple e ok. In rest… alternative. Subscriu. Fiecare vede si alege pentru el, alege una, alege doua, dupa puteri si buget.

P.S. Foloseam calendarul cu campionatul de ceva timp dar nu mi s-a parut suficent de universal pentru a-l recomanda tuturor macuserilor. Sefii mei de la new york imi mai trimit mie ics-uri sa imi anunt colegii, ca sunt si ei macuseri. Nu era chiar o noutate sistemul pentru mine.
Cand unul de al nostii face munca suplimentara si face ceva asemanator in ical, subscriu si eu, cum s-a vazut! N-am vrut sa subminez munca lui Tudor nici sa ma dau dupa razboi viteaz cautand pe google, dar daca asa a parut, imi cer scuze. N-a fost in intentie! grin

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

... macar al meu e în limba română tongue laugh

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea

eu am subscris. tudore sa nu masluiesti rezultatele, ca poate ia togo cupa

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

deci la toamna, avem campionatul diviziei A? wink

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 08 Iunie 2006 08:16 PM

deci la toamna, avem campionatul diviziei A? wink

Da, si numim site-ul “comunitatea userilor de Macintosh si microbisti din Romania care au calendarul campionatului in iCal” wink

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Steji - 08 Iunie 2006 04:48 PM

Nu, n-a spus nimeni asha ceva (textual). Da’ daca voi postati aici link-uri catre alte calendare on-topic deabia dupa ce omu’ s-a chinuit sa faca el unul, cam asta se-ntzelege. Ntz, ntz, ntz… Repet, nu-i frumos! Uite d-aia am ramas noi fara sectiune de software, ca omu’ s-a chinuit s-o faca si noi tot postam pe langa ea…

daca tie ti se pare ca ceea ce am postat eu e un calendar…. m-am lamurit
nici eu nu sunt microbist, dar am vrut sa vin in sprijinul celor care sunt intradevar, cu o aplicatie care sa-i ajute, sa nu mai printeze cearceafuri cu programe si la le picteze apoi cu markerul

ceea ce faci tu seamana cu ....
da mai bine nu spun
oricum e evident

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mamaaaaa, da ce te-ai suparat asa? Imi exprimam si eu pararea vizavi de faptul ca toata lumea tipa ca incepe CM, nemtii si-au construit un stadion special pt. eveniment si nimeni nu a considerat necesar sa posteze linkurile care le-ati postat voi pana nu a facut Tudor un calendar si l-a pus aici, atat. Departe de mine de a face morala cuiva, nu sunt eu in masura sa fac asta (si, de altfel, cine ar fi?). Daca te-ai simtit ofensat de posturile mele, te rog sa ma scuzi, dar eu imi exprimam parerea fata de un fapt, nicidecum fata de un link grin

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

mie imi place, si-a rupt omul din timpul lui si a facut asta, de admirat.
super!

2 din 3
2