Mici nelamuriri…
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.08

Am primit de la fratele meu un iPhone 2G 8gb. As vrea sa stiu daca in telefonul asta s-a intervenit cu jailbreak sau alte vrajitorii de genul.. nu are installer sau cydia, cum as putea sa-mi dau seama? Altfel vorbind, el merge pe orice retea,  versiunea este 1.1.2(3B48b) si vreau sa-l updatez la 2.2.1, insa nu stiu ce riscuri implica.  Mersi anticipat!

Semnătură 

MacBook Pro 15’‘, 2.4ghz Core i5, 8gb, 500gb
iPhone 6, 16gb space grey
iPod 2nd generation 10gb
iPod Mini 4gb
PowerMac G4
PowerBook G4 Titanium
Newton MessagePad 120
AirPort Base Station

Thinking different since 1986.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

“merge pe orice retea” deci e deblocat, deci e jailbreak (la un momentdat inviata lui.
Fiind 2G, n-ai nici un risc, urca la 2.2.1, quickpwn si enjoy.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

nu neaparat. al meu mergea pe orice retea si inainte sa-l crackuiesc.
sunt cateva tari in care iphone se da “la liber” si poti sa pui orice sim in el. ce-i drept, nu stiu daca asta mergea si pe 2g, dar pe 3g sigur sunt cateva tari.

http://mymacbuzz.com/2008/07/05/where-to-get-a-legally-unlocked-iphone-3g

[ Modificat: 05 Iunie 2009 03:23 AM de zup ]
 Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

2G a fost doar in State, Uk si inca vreo 2-3 tari si nu s-a dat la liber.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a1/IPhone_3G_Availability.svg
Dar in fine, e posibil sa ma insel, sa fie vreunul de tip VIP, cadou, operator privilegiat. Nu cred ca e cazul. Oricum intrebarea era daca e safe sa urce. Raspunsul e DA.

de pe devteam blog:

iPhone 2G (1st Generation)

Update or Restore your iPhone 2G with iTunes then run QuickPwn to do the magic, ‘nuff said, you don’t need to worry about anything.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)