La acest anunt cum se presupune ca vom lua legatura cu acest utilizator ?
PM - nu se poate pentru ca inbox respectivului este plin, deci nu da eroare.
IM, tel, altele - nu sunt completate in anunt, nu sunt completate in profil, Daca moderatorii, administratorul nu observa neregulile anuntului, va duce atat la nemultimurea respectivului pt ca nu l-a contactat nimeni, nemultumirea celorlalti care nu-l pot contacta.
Eu am avut rabdare sa caut in toate posturile acestuia si nu gasesc nici o data de contact.
Alte variante ?
[ Modificat: 05 Iunie 2009 01:36 AM de mariuspmg ]
Asta nu o sa se intample pentru ca asa s-a hotarat in urma unor deliberari lungi. Eu, ca moderator la vanzari, am mult mai putin de munca cu acest sistem. Pe vremuri stateam toata ziua sa educ utilizatorii care incercau sa profite de sistem.
Mie unul mi se pare o idee buna cu imposibilitatea de a da reply (poti discuta linistit pe pm), dar din cate am vazut in ultima vreme multa lume noua pe forum creeaza o discutie noua pe post de reply ... ceea ce as zice ca e munca pentru admini. In rest ce sa mai si zici ce astfel de oameni ... mi se pare de-a dreptul amuzant
eu nu am incredere in pmurile de aici…stau 5 minute sa trimita unul si cand primesc un pm cica eroare scris cu rosu si nu pot sa-l vad alteori pe mail primesc mesaj ca am primit pm dar pe forum in inbox la mine nu e nimic…recunosc ca acum 1 an de exemplu din unele threaduri de vanzari se transformau in chaturi unde se critica marfa sau vanzatorul si pretul si iesea o mare cearta ca de ce lu ala i s-a acceptat oferta de atat dar mie nu dar macar nu era lafel de bugguit ca sistemul de PM
Stiti cum facem? 2% din valoare vanzarii, comision macuser.ro (ca pe okazii) platibil in avans la scrierea anuntul de vanzare si apoi se activeaza automat si butonul de EDIT si de REPLY. Si cenzurare automata a oricarei adrese de mail sau numar de telefon in orice mesaj de pe forum sau in profile. De fapt, fara date de contact in profile pentru cei care nu platesc taxa anuala de 100 de euro. Si pentru a trimite PMuri cu date personale, numai macuserilor cu 500 de mesaje si celor care platesc taxa anuala de alti 100 de euro.
La cererea utilizatorilor, ca tinem seama si de dorintele lor. Ahhh… vroiati toate astea pe gratis pe munca adminilor si a moderatorilor?!? No can do. Avem si noi o viata. Nu putem sa moderam troli de vanzare chiar toata ziua si toata noaptea.
@goosebumps4: avem o “licitatie” in desfasurare. Primul a luat iertare, al doilea o saptamana, al treilea 2. Urmatorul va lua 3 saptamani de ban. Sa vedem cine ia cel mai mult.
Ce ma uimeste pe mine e naivitatea de care dau dovada cei ce incearca sa-si ingrope mizeria sub pres. Chiar cred ca pot sa bata sistemul. Noi avem cateva instrumente bune de detectat magariile, dar ei tot spera, stau ca fraierii in depoul Alexandria, coborati din rata de Teleorman sperand ca o sa le ia banii “antreprenorilor” cu alba-neagra. Confunda sfatul parinteste, avertizarea sau chiar iertarea pura (din mila, marinimie sau lene la miezul noptii) cu incapacitatea adminilor de a-i detecta. Mai lasam unul ca a venit cu o istorie lacrimogena, cu un obiect semi-stricat dar care poate folosi cuiva, ca deh, macuseru’ sa aiba toate avantajele. Si cum vad o portita tzup tzup si ei jos din autobuz: “Uite aici e alba!”.
Stai linistit ca ii prind pe toti care au “inventat” noi proceduri. O serie din ei stau pe bara acum.
Uite, propun o “procedura” , anunturile mai vechi de 2-3 saptamani, sau cat considerati, sa se stearga automat din sistem, pentru ca in felul acesta sa le avem doar pe cele “proaspete”, ale user-ilor care mai sunt interesati si care in felul acesta vor posta din nou, ca altfel ajungem in situatia in care cel care chiar este interesat sa vanda, se afla la ani lumina distanta pe la pagina…, de ajunge sa nu mai fie de gasit din cauza unor anunturi care poate au ramas de umplutura !
Este o modalitate de a curata rubrica de anunturile care nu mai prezinta interes si de a le scoate in fata pe cele care sunt de actualitate .
Astrus: nu merge. Cei care se ocupă de vânzări vor repune articolele “expirate” la vânzare instant pe prima pagina, și cele ale macuserului “normal” care vinde și el o piesă personală odată la doi ani iar se vor duce pe ultimele pagină să fie negăsite.
Un mesaj per articol ever - ca să fie egalitate pentru toată lumea.
Cui nu îi convine este liber să plătească un anunț la rubrica de vânzari de la ziar sau în altă parte.
Salut, eu eram cel cu pricina. Dacă e ceva de lămurit, cred că putem lămuri prim pm. E mai discret (administratorii stiu de ce). Userul respectiv nu m-a putut contacta din vina mea, într-adevăr.