Login to Wi-Fi
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

Salut,

Am acces la un Wi-Fi care necesita autentificare. Partea cu autentificarea am rezolvat-o in command line cu un simplu wget http://gateway/login.php?username=&password;= dar nu reusesc sa gasesc nici o varianta prin care sa apelez scriptul dupa conectarea la wi-fi.
Ideal ar fi sa pot sa lansez scriptul doar cand se conecteaza la un anumit SSID dar nu este obligatoriu.

Am gasit cum se face in mac os dar acel framework nu exista pe iphone.

Are cineva vreo idee?

Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member

Ei bine, am auzit de functia de auto login la 3.0 asa ca am testat-o. M-am conectat la reteaua wi-fi, cateva secunde mai tarziu mi-a aparut o fereastra de login, a aparut un fel de confirmation window si acum face auto-login singur. Fara jailbreak, fara nimic.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 10.07.07

Din cate stiu eu , si inainte era auto login la retele wifi ,daca aveam reteaua salvata pe telefon si eram in aria activa cu wifi on ,se conecta automat…nu prea inteleg de ce spun ei ca e new feature…dar fie.

Semnătură 

iPod 30Gb 5G
White MacBook (Late 2006)
iPod Nano 4G 16Gb Black
iPhone 4   iOS 5
iPad 1 WiFi 64Gb iOS 5
Core 2 Quad Retail-Install Hakintosh

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

E vorba de retelele pentru care trebuie sa pui un username si o parola intr-o fereastra de browser inainte sa ai net. Te poti lega, dar n-ai net decat atunci cand bagi datele.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Ei bine, nu stiu ce intelege Apple prin auto-login dar eu inteleg altceva.
Din motive obscure, fereastra de “log in” imi apare la fiecare conectare, dar nu in forma de pagina web ci ca un fel de aplicatie integrata in sistemul de operare.

Nu am nicaieri nici o optiune de “always auto login” sau ceva de genul. Damn it, si chiar ma bucuram ca nu mai trebuie sa ma loghez manual ca sa-mi sincronizeze calendarul si contactele… :(

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.06.09

Salut!
Am un IPhone 3G si am o nelamurire legata de wi-fi…
Daca reteaua wi-fi nu are user si pass, se conecteaza automat si e ok.
Daca reteaua wi-fi are user si pass, imi da o eroare cand vreau sa ma conectez de genul: Imosibil de conectat la xyz…
Precizez ca am selectat Automat la toate setarile wi-fi, si am cam incercat cam orice varianta zic eu…
Ma poate ajuta cineva?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Pentru cei cu probleme cu WIFI-ul, Apple a postat o soluţie oficială.

http://support.apple.com/kb/TS1559

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

‹‹ GPS IPHONE 3G EUROPA      iPhone si EA Games ››