Problema cu sunetul “this accessory is not made to work with iphone Would you like to turn on airplane mode”
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Adjud,Vrancea
Macuser din: 24.06.08

Am o probelema destul de ciudata dupa ce am scapat iphon-ul nu se mai aud melodiile din ipod sau sunetele de la jocuri, youtube….. daca conectez castile se aude ff bine, de sunat se aude cand suna in difuzor soneriile se aud, daca il pun in doking se aude in difuzorul lui dar odata deconectat de la doking apare “this accessory is not made to work with iphone Would you like to turn on airplane mode”.

Daca nu umblu la el o perioada merg sunetele dar impediat apare mesajul ala antipatic. I-am facut si un restore si tot la fel ....o fi defect fizic? E destul de ciudat deoarece cate odata merge
Are cineva vreo rezolvare…..
Multumesc anticipat

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Sterge praful si verifica daca l-ai bagat bine in dock.
Am avut problema asta,am sters praful din iPhone,ma rog acolo unde se conecteaza incarcatorul si alea (intre difuzoare) si dupaia a mers.
Posibil sa creada ca inca mai e conectat sau ceva de genu.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 29.03.07

Banuiesc ca este iphone 2G si da, este o problema fizica.
Daca l-ai scapat, posibil sa nu faca contact cum trebuie cele doua mufe mama-tata de la banda audio sau daca aveai si mufa de casti bagata in iphone, mufa mama casti.
Atunci cind nu merge loveste-l usor de podul palmei in zona mufei de casti.
Nu incerca sa-l desfaci ptr ca iphone 2G nu se desface usor, si risti sa strici si altele.
Nu te lua dupa filmulete de pe youtube, realitatea este cu totul diferita.

Mesajul “this accessory is not made to work with iphone Would you like to turn on airplane mode” iti apare atunci cind conectezi la iphone un dispozitiv neoriginal apple.
Posibil ca dokul tau sa fie clona.

Daca vrei sa discuti online cu mine ma gasesti la incarcatoare_ro

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

o sa incerc si asa am sters acolo unde vin castile…..ms pt sfat sa sperm ca o sa functioneze

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
incarcatoare_ro - 06 Iunie 2009 11:16 PM

Banuiesc ca este iphone 2G si da, este o problema fizica.
Daca l-ai scapat, posibil sa nu faca contact cum trebuie cele doua mufe mama-tata de la banda audio sau daca aveai si mufa de casti bagata in iphone, mufa mama casti.
Atunci cind nu merge loveste-l usor de podul palmei in zona mufei de casti.
Nu incerca sa-l desfaci ptr ca iphone 2G nu se desface usor, si risti sa strici si altele.
Nu te lua dupa filmulete de pe youtube, realitatea este cu totul diferita.

Mesajul “this accessory is not made to work with iphone Would you like to turn on airplane mode” iti apare atunci cind conectezi la iphone un dispozitiv neoriginal apple.
Posibil ca dokul tau sa fie clona.

Daca vrei sa discuti online cu mine ma gasesti la incarcatoare_ro

Nu aveam castile bagate cand l-am scapat dar o cazut exact pe coltul unde intra castile,
Cum se poate rezolva problema asta?!