nu stiam ca e valabil doar pentru snow. eu nu trec la snow inca pentru ca am un proiect in lucru si nu stiu daca o sa se piarda cheia pt iphone, si lene de backup.
xcode retardat ce esti, m-a pus dracu sa-mi updatez iphoneul iar acum xcode spune:
The version of iPhone OS on “Baluta Cristian’s iPhone” does not match any of the versions of iPhone OS supported for development with this copy of Xcode. Please restore the device to a version of the OS listed below. If necessary, the latest version of Xcode is available here.
a durat mai mult sa-mi refac setarile pentru certificat decat instalarea propriuzisa. a trebuit sa-mi inregistrez deviceul de la 0 si am crezut ca mi-am anulat si contul din greseala.
imi plac schimbarile din xcode, cand primesti o eroare nu-ti mai ocupa un rand in plus ci e micuta in partea dreapta pe acelasi rand.
da, chestia cu rândul ocupat era aiurea, era o zona needitabilă și oarecum imprevizibilă
și eu am fost nevoit să fac update la 3.1.2 datorită 3GS-ului nou, nu puteam compila pe device fără sdk-ul nou
a mai observat cineva ca daca parasesti xcode dupa ce ai editat ceva si nu ai salvat, cand te intorci si vrei sa salvezi nu te lasa? trebuie sa mai faci un edit si abia apoi sa salvezi. mi le salveaza pe toate daca dau un build, dar ma deranjeaza putin pe creier. cred ca si daca vrei sa dai quit ajunge la fisierul ala si nu poate sa-l salveze. mie mi se pare un bug, voi ce ziceti?
am impresia ca ral nu iese din Xcode, doar foloseste un alt program (doar MacOS este multitasking). Asa mi se intampla si mie, daca am un fisier din care m iesit fara sa-l salvez, ca sa-l salvez nu este suficient sa selectez fisierul, ci trebuie sa fac click inauntrul lui (să intru în editare, cum ar fi).
hmm, sunt sigur ca am patit sa nu salveze chiar daca dadeam click in fisier sa-l editez, de obicei dadeam un space si apoi il stergeam ca sa pot salva.
acum vad ca intradevar nu salveaza doar daca il selectez din lista de fisiere, trebuie sa dau click si in cod sa-l editez.
am sa mai fiu atent, poate la stres se comporta cum am zis prima oara.