1 din 8
1
iPhone 3GS
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

Eu cred ca deja asta merita un update de hardware.
Ps: Nu am gasit un topic pe tema asta daca este deja…rog administratorii sa faca un mrege.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07

The Ad

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 24.01.09

pacat ca nu i-au facut spatele acoperit cu ceva mai aderent….silicon…

Semnătură 

fac ce fac dar stiu ce fac…

PowerBook G4 17” High-Res 1.67Ghz

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 15.11.08

Fara iSight..

Semnătură 

Setup: cateva produse Apple pe care nu simt nevoia sa mi le afisez aici.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Spatele cica nu e la fel ... tot glossy este, dar este water & grease proof ... acum pana la un “hands on” nu stim exact ce este de fapt… oricum, orice ar zice lumea , merita update-ul , in cazul celor care l-au luat din RO o prelungire cu inca 2 ani la abomanent nu este mare lucru. Ramane de vazut ce se intample in RO cu mms si tethering-ul ...

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Cu Mms-ul nu stiu de ce s-a facut atata caz,exista e-mail care e gratis…
Tethring-ul banuiesc ca va merge la cei cu abonamente de date 3g,nu si la cei cu optiunea pentru iphone cu 1000mb inclusi.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Nu știu dacă ați observat dar iPhoane 3G albe (16 GB) nu mai există. Oare ce-or fi făcutără cu ele?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

Eu unul sunt destul de dezamagit de noul hardware. Majoritatea noutatilor imi erau deja cunoscute, folosesc 3.0 beta de cateva luni de zile si speram sa vad macar una dintre urmatoarele noutati, si anume baterie user-replaceble, display OLED de rezolutie VGA, camera iSight sau radio FM. Se pare ca Apple continua aceeasi politica de a oferi noi functionalitati cu picatura, pentru a ne determina sa ne schimbam telefoanele si sa ne prelungim abonamentele in fiecare an. Sincer sa fiu, pana acum n-am simtit nevoia unui procesor mai rapid sau a unei memorii RAM duble. Singurele noutati care mi se par importante sunt busola, comanda vocala (care ar fi mers fara probleme si pe celelalte doua modele, dar din evidente ratiuni de marketing va veni doar pentru 3GS) si camera video, care se pare ca ofera DVD-like quality, daca e sa ne luam dupa rezolutie si framerate. Camera foto, cu doar 3 megapixeli, aceeasi lentila proasta si fara buton hardware nu ma incanta prea mult, chiar daca are autofocus si balans de alb. Prin urmare nu e nimic revolutionar, e doar un 3G reloaded, asa ca prefer sa mai astept un an cu actualul model. Voi ce credeti?

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06
AppleGeek - 09 Iunie 2009 05:14 AM

asa ca prefer sa mai astept un an cu actualul model. Voi ce credeti?

perfect de acord,ba chiar sa trec la un palm pre daca va aparea curand pe la noi datorita multitasking-ului dar cum zicea cineva trebuie intai testat si acela si apoi luata o decizie pt ca prezentarea video nu e la fel cu ce-a reala smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 12.09.08

ca hardware:
- video; nu ma intereseaza. Daca nu sunt multumit de compacta mea dar de un mobil?!!!
- compass; interesant, il vreau
- voice control; la ce pronuntie am io…
- bateria; dap, tine mai mult
Concluzia: nu merita diferenta de bani (tu pierzi cand vinzi iPhone 3G! 3GS este ceva mai scump, poate ai deja abonament… e de kko)

Software:
- copy/paste; WOW, minune
- bluetooth merge cu headset; deci pot sa ascult muzica in headset-ul meu? Ai ba, ce naiba! Io credeam ca numai la Nokia 2630 (care este 1 milion) se poate. Nu credeam ca Apple poate face un asemenea pas inainte
- fisiere prin bluetooth; nu are dar deja cerem prea multe
Concluzia: dap, 3.0 merita

Semnătură 

Forza Stiinta!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Craiova
Macuser din: 18.03.09

si flashul lipseste de 3 ani cu desavarsire.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
MafiaSIC - 09 Iunie 2009 05:38 AM

si flashul lipseste de 3 ani cu desavarsire.

da, de 3 ani lipseşte !! Doar că iPhone-ul e lansat de 2 ani dhaa:-/

@toma
păi comercializează doar 3G-uri de 8Gb, nu vor mai comerciliza şi de 16 Gb (3G)... aşa au decis!

[ Modificat: 09 Iunie 2009 05:57 AM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti-Timisoara
Macuser din: 07.01.09

A aparut smile

http://www.apple.com/iphone/guidedtour/

iar pe 17 putem updata si pe cel vechi cu 3.0 OS

pe la noi 3G s vine cam prin iulie-august la Orange

yupiiiiiiiiiiii

Semnătură 

Tiberiu Molnar

Bucharest ROMANIA

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

A apărut, da. La noi vine pe 9 iulie.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08

ma enerveaza ca arata la fel.. :-< dar imi pare bine ca au facut micile astea update-uri.. si din nou ma enerveaza ca au aceasi politica de promovare de a nu baga totul de la inceput ci asa pe parcurs, cat sa mai vanda unul la anu.. eh smile barem pentru mine, se merita sa-l iau.. de la generatia 1 la 3 e un pas..

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08
toma - 09 Iunie 2009 04:55 AM

Nu știu dacă ați observat dar iPhoane 3G albe (16 GB) nu mai există. Oare ce-or fi făcutără cu ele?

Sefu’, cred ca au avut prea multe pbl legate de calitatea materialului la cele albe(vreo 2 am schimbat eu la ei pe aceasta tema) si as baga mana in foc ca s-au saturat de schimbat telefoane cu fisuri, crapaturi,etc! smile

1 din 8
1