8 din 8
8
iPhone 3GS
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Ati urmarit reclamele TV la iPhone 3GS din Romania?
Aceeasi voce, aceleasi meniuri in engleza. Acum se pune accentul acum pe copiere - inserare.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.04.09
Ǻndяei - 01 August 2009 10:50 PM

Aceeasi voce, aceleasi meniuri in engleza. Acum se pune accentul acum pe copiere - inserare.

Mai mult. In Orange Concept Store din București, pe iphoanele-ecran enorme de pe pereți rulează obsedant reclama cum asculti tu o melodie care-ți place și ce ușor o cumperi tu de pe iTunes Store și ce repede se downloadează ea.
L-am întrebat pe un “genius” d-ăla ieri ( erau toți îmbrăcați in tricouri iphone 3GS): cum fac și eu ca în reclamă că mi-am pus fo 800 eur “deoparte” să cumpăr muzică că sunt fan înrăit dar nu pot cumpăra că nue available in your country?
Răspuns: Ăăăăăă. Ca să mă turbeze de tot după ce n-au vrut să-mi vândă la preț standard l-am mai văzut seara la Știri pe Antena 1 și pe cretinoidul ăla de manager de la Orange Romania vorbind în limba lu mă-sa zicându-ne cât de mult contează pentru ei satisfacerea clientului.

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
Ǻndяei - 01 August 2009 10:50 PM

Da,pe ProTV…

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRankRankRank
Moderator
boboc - 17 Iulie 2009 04:44 AM

in final e hotarat cineva sa faca upgrade de la 3g la 3gs?

Eu o sa fac de la 2G la 3GS..3G-ul s-a dus demult smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

sick  sick Sunt negru de suparare! Ieri seara, pe la 8 , am descarcat vreo 2 aplicatii din App Store, gratuite, una pistolul care il armezi si tragi, una cu wallpapere de pus pe telefon si yahoo mes-ul. A inceput telefonul sa se incalzeasca si dupa 10 min de utilizare(descarcat aplicatiile prin wifi) l-am lasat in pace sa vad ce face. De la 8 seara pana la 00.00 a ramas cald spre fierbinte telefonul. La ora 00.00 l-am pus la incarcat, am zis sa-l las macar 8 ore o singura data. Dimineata la 8, l-am luat din incarcator tot fierbinte. Deja m-am ingrijorat vazand faza asta cu fierbinteala! Cand l-a scos la 8, arata 100 % bateria si pana la ora 11.30-12.00 s-a facut 12% . telefonul fiind tot fierbinte, ca si cum as fi vorbit non stop la el. Am fugit repede la magazin, l-am aratat si mi l-au oprit in service pt a fi trimis la bucuresti. Nu va spun ce e in sufletul meu, dupa atata timp de asteptare, sa il trimit in service si sa mai astept 1 saptamana. Sunt foarte suparat ca nu mi l-au inlocuit, dat fiind faptul ca l-am luat pe 31.07 si pe 03.08 l-am adus inapoi. Voi ce ziceti, cam ce ar avea?  P.S:Cred ca m-a blestemat tom, cand i-am zis de garantie! shut eye

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRankRankRank
Moderator

..poate voi ramane la 2G LOL

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
RankRankRank
Member
hamilton - 03 August 2009 07:41 PM

..poate voi ramane la 2G LOL

Te-ai speriat deja?? surprised  Stai sa vedem despre ce e vorba, ca eu nu reusesc sa-mi revin…Nu am cuvinte, asa de suparat sunt!

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRankRankRank
Moderator

Nu e vorba ca is speriat..dezamagit sa zicem,bine poate esti primul om de pe planeta care are un iPhone 3GS in calduri.
Caut acuma cazuri pe Google si Youtube si sa vad daca mai are lumea probleme.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRankRank
Member

Dezamagit am vrut sa zic si eu…off, m-am fastacit de tot! Ma uit si eu pe net, sa vad cine si ce a mai sesizat ceva in legatura cu asta. Vad ca se mentioneaza ca se incalzeste, dar sa se descarce bateria in 3 ore juma, in stand-by, nu prea vad..

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 10.07.07

Na se pare ca pana in 31 nu pot sa il iau :(.... doar cu peste 400 euro, dupa 29 imi vine la 200 euro (puncte + prelugire)

Semnătură 

iPod 30Gb 5G
White MacBook (Late 2006)
iPod Nano 4G 16Gb Black
iPhone 4   iOS 5
iPad 1 WiFi 64Gb iOS 5
Core 2 Quad Retail-Install Hakintosh

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 26.07.09

ai fost tare Adrian_is smile am patit si eu cu al meu sa mi se consume bateria fff repede, am dat un restore, am bagat inapoi doar ce imi trebuia si totul e ok acum. am patit ca dupa ce am instalat “backgrounder” sa imi manance bateria foarte repede. eu tind sa cred ca ti se trage de la o aplicatie care mai foloseste si wifi ul si iti termina bateria, ceva de genu sa ruleze sau sa manance resursele chiar si dupa ce ai inchis-o. trebuia sa i dai un restore si sa vezi daca mai face asa si mai apoi sa il duci la astia inapoi. referitor la faptul ca tu voiai sa ti-l schimbe pe loc….................nu ai sa vezi asa ceva in Romania, din pacate

Semnătură 

MacBook 13” Black, Intel Core Duo 2Ghz
iPhone 3GS Black 32Gb

8 din 8
8