Sunt negru de suparare! Ieri seara, pe la 8 , am descarcat vreo 2 aplicatii din App Store, gratuite, una pistolul care il armezi si tragi, una cu wallpapere de pus pe telefon si yahoo mes-ul. A inceput telefonul sa se incalzeasca si dupa 10 min de utilizare(descarcat aplicatiile prin wifi) l-am lasat in pace sa vad ce face. De la 8 seara pana la 00.00 a ramas cald spre fierbinte telefonul. La ora 00.00 l-am pus la incarcat, am zis sa-l las macar 8 ore o singura data. Dimineata la 8, l-am luat din incarcator tot fierbinte. Deja m-am ingrijorat vazand faza asta cu fierbinteala! Cand l-a scos la 8, arata 100 % bateria si pana la ora 11.30-12.00 s-a facut 12% . telefonul fiind tot fierbinte, ca si cum as fi vorbit non stop la el. Am fugit repede la magazin, l-am aratat si mi l-au oprit in service pt a fi trimis la bucuresti. Nu va spun ce e in sufletul meu, dupa atata timp de asteptare, sa il trimit in service si sa mai astept 1 saptamana. Sunt foarte suparat ca nu mi l-au inlocuit, dat fiind faptul ca l-am luat pe 31.07 si pe 03.08 l-am adus inapoi. Voi ce ziceti, cam ce ar avea? P.S:Cred ca m-a blestemat tom, cand i-am zis de garantie!