Nu știu dacă ați observat dar iPhoane 3G albe (16 GB) nu mai există. Oare ce-or fi făcutără cu ele?
Sefu’, cred ca au avut prea multe pbl legate de calitatea materialului la cele albe(vreo 2 am schimbat eu la ei pe aceasta tema) si as baga mana in foc ca s-au saturat de schimbat telefoane cu fisuri, crapaturi,etc!
Şefu? încă mai sunt spre comercializare cele albe, doar că-s 3Gs (de 16 şi 32 GB).
Nu se mai comercializează deloc iPhone 3G de 16 GB, ci doar de 8 GB (implicit negre)
Nu s-a vorbit de preţuri în detaliu, nu?!
Iată ce oferă At&t>
iPhone 3G de 8Gb = $99 şi 16 Gb = $149 (până la epuizarea stocului)
iPhone 3G S 16 Gb (alb şi negru) = $199
iPhone 3G S 32 Gb (alb şi negru) = $299
Toate preţurile şi ofertele de mai sus sunt pentru noii clienţi At&t şi pentru cei care au deja, de minim un an, un abonament dedicat pentru iPhone cu At&t. Pentru cei cu un contract de sub un an, la preţurile de mai sus, se adaugă $200.
Sau, pentru a lua un telefon fără un contract nou sau prelungirea lui, pe lângă preţurile de mai sus se mai adaugă $400. Astfel un iPhone 3G S de 16 GB va costa $599 iar unul de 32 GB, $699!
Să nu fie acest 3GS la fel cum a fost numitul Apple 2GS. Mai rapid decăt cele vechi, 99% compatibil cu cele vechi, dar aplicațiile scrise pentru el nu mai mergeau pe cele vechi.
Cica la lansare, pe 19, au fost destui de multi oameni (evident nu se compara cu numarul celor din 2007 sau 2008) dar…
Legat de numarul terminalelor vandute, niciun oficial Apple nu a dat detalii, dar un “senior analyst” de la nu stiu ce firma de investitii, prezice ca pana la sfarsitul saptamanii, se vor vinde aprox. 500.000 de terminale; cifra ce este jumatatea numarului de terminale vandute in comparatie cu primele zile din lansarea 3G!