3 din 8
3
iPhone 3GS
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

pai asa se lauda si orange, ca au si ei in iulie!

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06
Adrian_is - 21 Iunie 2009 02:29 AM

Orange romania?
E vreun anunt pe site?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
boboc - 21 Iunie 2009 02:37 AM
Adrian_is - 21 Iunie 2009 02:29 AM

Orange romania?
E vreun anunt pe site?

Eu nu am auzit de la Orange nimic, nicio stire de acest gen. Cert este ca Apple a zis:

19 iunie in State, Canada, Franta, Germania, Italia, Spania, Elvetia si UK;
pe 26 iunie in Austria, Australia, Belgia, Irlanda, Japonia si Olanda;
pe 9 iulie in Bulgaria, Columbia, Croatia, Cehia, Danemarca, Republica Dominicana, El Salvador, Estonia, Finlanda, Grecia, Guatemala, Hong Kong, Ungaria, Latvia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malaezia, Malta, Mexic, Moldova, Muntenegru, Noua Zeelanda, Norvegia, Filipine, Polonia, Portugalia, ROMANIA, Singapore, Slovacia, Africa de Sud, Suedia, Ungaria.
pe 9 august in Argentina, Botswana, Brazilia, Camerun, Africa Centrala, Cile, Ecuador, Egipt, Guinea, Honduras, India, Indonezia, Coasta Ivory, Jamaica, Jordan, Kenya, Madagascar, Mali, Mauritius, Nicaragua, Niger, Panama, Paraguay, Peru, Rusia, Arabia Saudita, Senegal, Taiwan, Tailanda, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Venezuela.

Parca ma bucur ca sunt si alte tari in urma Romaniei… nu suntem chiar ultimii raspberry

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ar fi bine,eu am vazut o stire de la noi si scria ca la sfarsitul lui august.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
boboc - 21 Iunie 2009 03:27 AM

Ar fi bine,eu am vazut o stire de la noi si scria ca la sfarsitul lui august.

Acea stire era pentru iPhone 3G - 22 August 2008! raspberry / In niciun scenariu spus de Apple nu apare sfarsitul lui August!
Cred ca poti avea mai multa incredere in Apple decat intr-o publicatie din Romania care-si face treaba eronat!!

http://farm4.static.flickr.com/3614/3644220363_50cd0115aa_o.jpg

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Era vb despre 3gs,nu pot pune link pt ca scriu de pe iphone dar prea putin conteaza,daca apple spune asa atunci asa e.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
boboc - 21 Iunie 2009 04:20 AM

Era vb despre 3gs,nu pot pune link pt ca scriu de pe iphone dar prea putin conteaza,daca apple spune asa atunci asa e.

Cum sa nu poti pune link! Copy and Paste wink

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Ǻndяei - 21 Iunie 2009 04:24 AM
boboc - 21 Iunie 2009 04:20 AM

Cum sa nu poti pune link! Copy and Paste wink

uitasem smile obisnuit cu restrictiile.

http://www.mobile-news.ro/ro/articles/show/1925-exclusiv_in_august_avem_i_phone_3_gs_orange_scade_pretul_

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, stirea e de pe 11 iunie iar sursa e un oficial anonim de la Orange smile)
Keynote-ul a fost pe 17 iunie!

Suntem atât de îndârjiţi de parcă am dori să-l cumpărăm; eu unul nu-mi propun, tu?

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu vreau sa il vad mai intai,l-as lua dar depinde de pret.
Un prieten m-a rugat sa ii vand iphone-ul meu si ma cam bate gandul.
Ma incanta 256 ram pentru ca( parerea mea) apple in viitoarele update-uri va oferi multitasking.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Eu vreau sa fur unu….asa ca va urmaresc cand iesiti din Orange Shop…sa va uitati peste umar, pana ajungeti acasa!!!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Pe langa procesor, ram, busola si camera mai buna, iPhone-ul 3G S mai are in plus mici optiuni prin meniu : optiune de procentaj la baterie  si un meniu nou  in Settings, General Accessibility de unde poti activa diverse optiuni (zoom in tot meniul, white on black in meniu) . Toate astea sunt optiuni din preferinte, asa ca ma gandesc ca pot fi usor active si pentru 2G si 3G (procentajul pt. baterie de mult timp oricum) .

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08

Ma gandeam sa-mi fac upgrade de la 3G la 3Gs. Totusi, pana apare la Orange in Romania singura posibilitate este sa-l cumperi de pe ebay, nu. Mai mult, daca il cumperi de pe ebay mai mult ca sigur este codat. Din cate stiu deocamdata 3Gs nu se decodeaza.

Pe de alta parte as astepta la Orange, dar tare mi-e frica ca pretul la prelungirea abonamentului va fi de 600-700 Euro. Anul trecum am dat 540 Euro pt ctr pe 2 ani pe 3G. Anul asta sincer nu prea as mai vrea avand in vedere ca 3Gs se vinde pe ebay cu 700 USD. Pe de alta parte nu m-a durut capul la update-uri. Ii facem update si nu aveam probleme cu unlock-ul. Cand aparea si jailbreak-ul il instalam si cu asta basta.

Acum doi ani mi-am cumparat in Iphone 2G de pe ebay. De fiecare data aveam probleme cu unlock-ul si in plus se misca si ca naiba. Am avut si SIMUnlock, mi-am taiat si SIM-ul, etc. Numai probleme. Ca si conluzie as vrea sa stiu daca se poate cumpara 3Gs la liber, necodat in vre-o tara unde se vinde Iphone si cam care ar fi pretul ....

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Asteapta sa apara la orange si vei vedea pretul la liber + 360lei decodarea.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08
enderlabs - 22 Iunie 2009 05:22 PM

Ma gandeam sa-mi fac upgrade de la 3G la 3Gs. Totusi, pana apare la Orange in Romania singura posibilitate este sa-l cumperi de pe ebay, nu. Mai mult, daca il cumperi de pe ebay mai mult ca sigur este codat. Din cate stiu deocamdata 3Gs nu se decodeaza.

Pe de alta parte as astepta la Orange, dar tare mi-e frica ca pretul la prelungirea abonamentului va fi de 600-700 Euro. Anul trecum am dat 540 Euro pt ctr pe 2 ani pe 3G. Anul asta sincer nu prea as mai vrea avand in vedere ca 3Gs se vinde pe ebay cu 700 USD. Pe de alta parte nu m-a durut capul la update-uri. Ii facem update si nu aveam probleme cu unlock-ul. Cand aparea si jailbreak-ul il instalam si cu asta basta.

Acum doi ani mi-am cumparat in Iphone 2G de pe ebay. De fiecare data aveam probleme cu unlock-ul si in plus se misca si ca naiba. Am avut si SIMUnlock, mi-am taiat si SIM-ul, etc. Numai probleme. Ca si conluzie as vrea sa stiu daca se poate cumpara 3Gs la liber, necodat in vre-o tara unde se vinde Iphone si cam care ar fi pretul ....

sunt cateva tari care le ofera necodate si la preturi decente din start.. se mai discutase problema asta.. nu mai stiu cate sunt, dar stiu sigur ca in Italia se aplica aceasta regula.. am o colega care si-a luat din Italia iPhone 3G de 16GB cu vreo 350 Euro.. si nu l-a luat pe sub mana sau ceva.. nu, cu factura cu tot direct din magazin.. necodat, nenimic.. eu zic ca-i un targ bun smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

3 din 8
3