6 din 8
6
iPhone 3GS
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.06.09

pe live.gizmodo.com se observa clar in slide-uri planul de lansare al iphone 3gs:  JUN 19 in 8 tari, JUL ‘09 in 34 de tari, printre care si romania, si AUG ‘09 in alte 32 de tari.
eu zic sa nu mai asteptati cu sufletul la gura ziua de 9 iulie, ci sa va asteptati la o lansare intre 1 si 31 iulie 2009.
probabil o sa aflam in curand data exacta.

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Si eu sunt de aceeasi parere ca JUL ‘09 este Iulie 2009. Dar nu vreau sa se inflameze iar spiritele pe aici, pana la urma chiar nu conteaza.

Poate ar trebui facut un poll. smile

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Eu zic ca asest thread trebuie continuat dupa ce il avem in mana smile cand nu mai conteaza

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.06.09

Salut.Am rugat pe cineva din SUA sa-mi ia noul iPhone 3GS…pentru a beneficia de pretul de 199$ trebuie incheiat un contract cu cei de la at&t pe termen de 2 ani.Stie careva daca acest contract presupune si un fel de abonament care trebuie platit lunar? Multumesc anticipat.smile

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06
george_nonamexp - 01 Iulie 2009 02:24 AM

Salut.Am rugat pe cineva din SUA sa-mi ia noul iPhone 3GS…pentru a beneficia de pretul de 199$ trebuie incheiat un contract cu cei de la at&t pe termen de 2 ani.Stie careva daca acest contract presupune si un fel de abonament care trebuie platit lunar? Multumesc anticipat.smile

Pai nu e clar? smile
la liber pretul e 599$

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Cred că va plac noile reclame, mie întotdeauna mi-au plăcut reclamele la acest telefon.

Asta la 3GS în special
http://www.apple.com/iphone/gallery/ads/#voice-control-large

Probabil şi pentru faptul că îmi place Jack Johnson raspberry

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Deci nu ma pot abtine.. ‘AT&T : The nation’s fastest 3G network’  gulp
Si jos ‘3G not available in all areas’ . Eu as zice altfel, dar hai sa nu fiu rau..

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Alex Andreescu - 03 Iulie 2009 10:06 PM

Deci nu ma pot abtine.. ‘AT&T : The nation’s fastest 3G network’  gulp
Si jos ‘3G not available in all areas’ . Eu as zice altfel, dar hai sa nu fiu rau..

Dar astfel de precizări sunt peste tot în lume Alex. Şi în România, la Orange, situaţia e aceeaşi: acoperire naţională 3G şi… mă scuzi. Sunt unele criterii, are acoperire în puncte cheie din ţară!? -  Da? - acoperirea e naţională. Ca şi la bănci de altfel: dacă au sucursale în majoritatea oraşelor mari… are sedii “în toată ţara”.

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Nu Andrei, era o ironie subtila. Hai sa fim seriosi.. AT&T ‘The nation’s fastest 3G network’ ? Cand ei nu am MMS si nu au upgradat la 7.2 pe noul 3GS ? Sa nu mai vorbim de acoperirea 3G care lasa de dorit. De asta ziceam

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 03.07.09

Dacă sunteţi interesaţi, aici puteţi vedea prezentarea oficială iPhone 3GS în română (chiar primul clip de pe pagină).

P.S. Am încercat să o pun pe YouTube, dar nu mai merg filmele peste 10 minute ca să o pot posta acolo.

Semnătură 

We Want Apple Romania!

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

NU MAI DESCHIDE TOPICURI PENTRU FIECARE POST DE PE BLOGUL TAU!!!!
Exista discutii dedicate, nu reinventa roata!

Ca iti pui linkuri la blog peste tot cand poti sa pui la materialul original nu e atat de rau, dar ca deschizi cate un topic nou de fiecare data e prea mult. Considera-te avertizat!

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
saunter - 15 Iulie 2009 02:30 AM

Dacă sunteţi interesaţi, aici puteţi vedea prezentarea oficială iPhone 3GS în română (chiar primul clip de pe pagină).

P.S. Am încercat să o pun pe YouTube, dar nu mai merg filmele peste 10 minute ca să o pot posta acolo.

Belea. Deci cine a făcut “voice over” la video.ul ăsta? Haaa

“iar acum, telefonul care a schimbat celularele pentru totdiauna e şi mai grozav” cam aici m-am oprit, la primele 30 de secunde.

Sunetul de pe fundal (fâsâitul acela) este obositor rău, probabil înregistrarea s-a făcut într-o încăpere improvizată cu instrumente de amator.
Pe de altă parte, probabil acest voice over este util unora, chiar dacă traducerea este făcută “motamo”, fără localizare sau interpretare.

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 03.07.09

de fapt înregistrarea e făcută exact cu iPhone-ul, de asta şi vocea sună cam ciudat.

clipul e localizat în sensul că foloseşte termenii româneşti din meniurile iPhone, dar textele de pe ecran nu. nici Voice Control nu e localizat, din cauză că Voice Control pe 3GS nu e disponibil în română.

later edit. eu am făcut voice over cu aplicaţia Reportofon din iPhone 3.0

[ Modificat: 15 Iulie 2009 03:30 AM de saunter ]
 Semnătură 

We Want Apple Romania!

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

La Orange pe site a aparut reclama “iPhone 3GS in 31 iulie”

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
sorinc03 - 17 Iulie 2009 12:50 AM

La Orange pe site a aparut reclama “iPhone 3GS in 31 iulie”

este de câteva zile…

Semnătură 

_______

6 din 8
6