7 din 8
7
iPhone 3GS
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

in final e hotarat cineva sa faca upgrade de la 3g la 3gs?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

smile Cine are bani fireşte că e hotărît!

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Eu sunt hotărât să nu fac upgrade. Şi din considerentele spuse de iaru (finance) dar şi pentru că mi se pare un oarecare moft… upgrade-ul nu este considerabil dpdv al performanţelor.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

In afara de busola aia amarata nu e nimic considerabil si de luat in vedere…iar intre prima generatie si 3G chiar a fost ceva demn de luat in vedere (viteza considerabil mai mare la net si GPS)

3GS este mult prea scump si nici macar nu arata altfel (la design ma refer)...

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 12.04.08
Aetherius - 17 Iulie 2009 02:10 PM

In afara de busola aia amarata nu e nimic considerabil si de luat in vedere…

ba da, ram-ul. ala e cel mai important!
dar sa platesti cateva sute de euro pt inca 128 mb e aberant…

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08
Aetherius - 17 Iulie 2009 02:10 PM

In afara de busola aia amarata nu e nimic considerabil si de luat in vedere…iar intre prima generatie si 3G chiar a fost ceva demn de luat in vedere (viteza considerabil mai mare la net si GPS)

3GS este mult prea scump si nici macar nu arata altfel (la design ma refer)...

pai s-a dorit pastrarea designului, probabil din sondaje etc.. dar daca privesti din alte perspective se merita tercerea.. pentru mine se merita si mai mult caci am 2G, dar nu asta-i relevant.. am 16GB, si-mi cam arde buza dupa aia 32GB, in plus fata de asta, procesorul mult mai rapid si fata de 3G acum este si mult mai avantajos decat cel al PSP-ului ceea ce permite rularea unor jocuri mult mai misto, iar posibilitatea inregistrarii video este ce vroiam de mult.. evident ca a fost o bataie de joc ca abia acum au implementat-o, dar aia e.. are o calitate foarte buna.. 30fps.. pe langa HTC-urile astea sau mai stiu io care ce se bat cu pumnii in piept ca trag HD 720 la 23 de frame-uri..
o treaba amuzanta pe de alta parte mi-i se pare tehnica asta de a te face sa vrei ceva ce n-ai nevoie smile).. habar nu am cand o sa folosesc eu GPS-u de exemplu, care as vrea sa-l iau pentru iPhone cand trec pe 3GS, dar pe cuvant de nu-l vreau.. n-am folosit niciodata unu si nu ma incanta prea tare.. dar il vreau! smile)

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

uff..
Pai ca are RAM mai mult, CPU mai rapid, cipul pentru 3G suporta pana la 7 mega si spatiu mai mult NU ADUCE NIMIC NOU.. asta incercam sa zic
Este aceeasi poveste, spusa altfel, in alte cantitati smile
EU ma refer la functii, functii cu adevarat noi, nu upgrade de hardware smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08

pai ziceai ca nu e diferenta intre 3G si 3GS - mie mi se pare diferenta de la cer la pamant.
ziceai ca 3G fata de 2G e mai rapid pe net - pai si 3GS fata de 3G e mult mai rapid pe net. In primul rand ca viteza e 3G+, in al doilea rand din cauza procesorului incarca mult mai rapid in safari. So?

[ Modificat: 17 Iulie 2009 05:59 PM de El_Cid ]

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 03.07.09
El_Cid - 17 Iulie 2009 05:56 PM

pai ziceai ca nu e diferenta intre 3G si 3GS - mie mi se pare diferenta de la cer la pamant.
ziceai ca 3G fata de 2G e mai rapid pe net - pai si 3GS fata de 3G e mult mai rapid pe net. In primul rand ca viteza e 3G+, in al doilea rand din cauza procesorului incarca mult mai rapid in safari. So?

si iPhone 3G are 3G+, uită-te la specificaţiile tehnice de pe apple.com, amândouă au HSDPA. dar e drept, iphone 3gs încarcă paginile aproape de 2 ori mai repede decât 3g, dar asta din cauza procesorului şi memoriei ram.

Semnătură 

We Want Apple Romania!

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08

Wireless technologies: 3G   3.6Mbps HSDPA, WiFi, Bluetooth 2.0 + EDR
vs
3GS   7.2Mbps HSDPA, WiFi, Bluetooth 2.1 + EDR

http://www.engadget.com/2009/06/08/iphone-3g-vs-iphone-3g-s-the-tale-of-the-tape/

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Eu il iau pt RAM mai mult, pt CPU mai mare, pentru camera mai buna, pt ca filmeaza si pentru ca..imi place! smile

[ Ignoră ]   [ # 102 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 22.04.09

Pe mine nu m-au convins să fac upgrade de la 2G. Aluminium Rules.

[ Ignoră ]   [ # 103 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08
El_Cid - 18 Iulie 2009 12:29 AM

Wireless technologies: 3G   3.6Mbps HSDPA, WiFi, Bluetooth 2.0 + EDR
vs
3GS   7.2Mbps HSDPA, WiFi, Bluetooth 2.1 + EDR

http://www.engadget.com/2009/06/08/iphone-3g-vs-iphone-3g-s-the-tale-of-the-tape/

habar n-aveam ca are suport BT 2.1.. e super.. pacat ca nu are si suport nativ de transmisie date prin BT smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 104 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08

Eu fac upgrade ! dar la HTC Hero !
M-am saturat de restrictiile Apple. Cel mai enervant este ca nu poti avea multitasking.
Platforma Android promite mult (update-uri frecvente), aplicatii multe…..
Telefonul arata bestial si interfata este f misto.
Sper sa ma convinga sa vand iPhone-ul !

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 105 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Speri degeaba. smile Mai vorbim noi. smile

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

7 din 8