Eu cred ca pisica are unghiile taiate si MBP-ul este modelul cu ecran “gloss”. Si ar mai fi faptul ca la varsta ei nu are forta si nici greutatea necesara pt a provoca cine stie ce stricaciuni.
Mai nasol este cu muscaturile aplicate pe cabluri sau pe mufa de alimentare.
Eu cred ca pisica are unghiile taiate si MBP-ul este modelul cu ecran “gloss”. Si ar mai fi faptul ca la varsta ei nu are forta si nici greutatea necesara pt a provoca cine stie ce stricaciuni.
La partea cu unghiile m-am gandit si eu… e posibil sa fi lipit o folie de protectie pe ecran, eu asa as fi facut… (daca e folie de calitate nici nu se observa, oricum imaginea e slaba)
Mai nasol este cu muscaturile aplicate pe cabluri sau pe mufa de alimentare.
Nu-i nevoie sa aibe unghiile taiate. La duritatea unghilor si forta cu care loveste ecranul, efectul este mai putin devastator decat ...indicarea unor obiecte cu degetul de catre unii si lasarea amprentelor pe ecran…
Iar cat de tare musca mufele… Nu v-ati jucat niciodata cu un pisoi de varsta apropiata? Nu v-a muscat de deget? Singurul pericol ar fi pentru el sa se curenteze (saliva…, dar mufele sunt bine izolate oricum).
I thought I should let you and your commenters know that is my friend’s macbook pro and no the kitty did not scratch up the screen and my friend didn’t start the music…the cat did that
Da, se poate descarca video de pe Youtube cu Firefox instalând VideoDownloader (https://addons.mozilla.org/firefox/2390/); fisierele salvate cu extensia .htm trebuie redenumite cu extensie .flv si pot fi rulate cu versiuni recente VLC.