Eram resemnat cu lentoarea Wordului. Dar, cum sînt obligat să trimit în diverse locuri .doc-uri (deşi Bean îşi face treaba mai bine), îl folosesc. Azi mi-a cerut update. Ei bine, s-a relansat instantaneu. Nu chiar instantaneu, 3 secunde. Uimitor, e alt program! E vorba de 12.1.7. A mai păţit-o cineva?
Am facut update-ul acum ceva timp, dar nu m-a uimit. Da, e ceva mai zglobiu, dar tot e mult sub un Office de PC, pe un PC vai mama lui.
In schimb, softul de update mi-a aratat ceva despre Open XML Converter. In afara de faptul ca se descarca dar nu se instaleaza, linkul nu duce nicaieri, iar data e 09.09.2009. Treabă microsoftică...
Dar vai de mama lor de piraţi, ce surpriză nasoală vor avea!
Mai precis:
Just a heads up. If you are using a serial number that isn’t necessarily “legit”, this update will break your MS Office.
I recommend turning Little Snitch on.
Dar vai de mama lor de piraţi, ce surpriză nasoală vor avea!
Mai precis:
Just a heads up. If you are using a serial number that isn’t necessarily “legit”, this update will break your MS Office.
I recommend turning Little Snitch on.
...sau din SysPref/Security/Firewall: “Block incoming connections” pentru Word/Excel/PowerPoint?
Nu merge blocat nici cu Little Snitch, nici din firewall dintr-un motiv simplu: updaterul nu are nevoie de internet pentru a detecta serialurile pirat. Le știe “pe de rost”.
Nu merge blocat nici cu Little Snitch, nici din firewall dintr-un motiv simplu: updaterul nu are nevoie de internet pentru a detecta serialurile pirat. Le știe “pe de rost”.
Da, foarte adevarat !
Eu de ex. mi-am facut update-ul direct din Microsoft Updater sau cum se cheama. Bineinteles ca am Office licentiat