1 din 28
1
Preț iPhone 3GS în România
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Baia Mare
Macuser din: 30.10.06

Voi ce ziceți, vor ieftini cei de la Orange iPhone-ul să fie mai aproape de cei 99$ din state?

Să fie iPhone 300 lei în România, cred că ar fi foarte popular. Bineînțeles, fabulez și eu, nu va deveni realitate prea curând, sau cel puțin nu cu un abonament acceptabil.

Semnătură 

Lucky
MacBook Pro 15” 2.4 GHz i5 + 24” Acer S243HL LED

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

tocmai scade tariful de roaming…
e posibil să fie prețuri mai mici și la telefoane - piața e saturată

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Baia Mare
Macuser din: 30.10.06

Așa mi-ar plăcea să pot da vreo 100 de euro pe un iPhone 3G la Orange, cu abonamentul de 10 euro care îl am care e extra suficient pentru mine. Nu-mi trebuie mie date, doar găsesc destule wifiuri. Și de nu găsesc, fac cost suplimentar nu-i bai că și așa folosesc netul de urgență doar când copiez la teste raspberry

Semnătură 

Lucky
MacBook Pro 15” 2.4 GHz i5 + 24” Acer S243HL LED

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06
Lucky - 09 Iunie 2009 10:38 PM

Așa mi-ar plăcea să pot da vreo 100 de euro pe un iPhone 3G la Orange, cu abonamentul de 10 euro care îl am care e extra suficient pentru mine. Nu-mi trebuie mie date, doar găsesc destule wifiuri. Și de nu găsesc, fac cost suplimentar nu-i bai că și așa folosesc netul de urgență doar când copiez la teste raspberry

abonamentele pentru iphone sunt de 40 respectiv 60euro la orange.
optiunea pt iphone este de 10euro +tva cu 500 sms si 1000 mb inclusi dar la un abonament de 10 euro pretul este de 450euro,maxim 50euro reducere.
la abonamentele peste 20 sau 30euro pe luna il poti cumpara la 100 respectiv 200euro modelele noi.
abonamentul de 30euro presupune abonament de 30euro,optiunea de iphone sau daca ai abonement de 3-10 euro + optiuni de 20euro nu se iau in considerare.
eu aveam abonament de familie de 10euro + internet 12 euro + optiuni de 20euro,factura lunara este de 200RON si nu am putut lua iphone decat la pretul standard de 500euro deoarece se considera ca am abonament de 10euro deci,nici o reducere….
orange sunt niste escroci

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

acum am abonament de 3euro + 12 internet nelimitat + optiune de 100 min de 7 euro + inca 3 sim-uri,abonament pe firma,factura lunara 200RON,pretul pentru iphone care mi-l va oferi orange este de 500EURO sau cat va fi pretul standard,sunt convins de asta!

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08

parerea mea este ca Orangeu’ sub 5 milioane nu va vinde vreun iphone oricat de 3G sau 3Gs va fi el.. si deasemenea in restul Europei.. este intradevar o discrepanta mult prea mare intre preturile din state si cele de la noi.. eu as opta pentru un prieten care merge in august-septembrie in state.. singura problema este, cum doamne iarta-ma aduc baietii astia de la noi din Romania telefoanele din afara fara sa faca contract? adik ce trebuie sa faca amicul meu sa le ia fix la preturile cu care ele se vand? 200 si 300 dolari?

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

Intre timp nici in America nu mai e atat de avantajos sa-ti upgradezi iPhone-ul. Posesorii de iPhone 2G si 3G ale caror contracte cu operatorul AT&T sunt inca in derulare vor trebui sa plateasca 599 de dolari pentru 3GS 16GB si 699 de dolari pentru 3GS 32GB. Practic, ar iesi mai ieftin daca platesc taxa de reziliere de 170 de dolari si apoi cumpara iPhone 3GS la pretul minim pe contract nou, doar ca in situatia asta isi pierd numarul de telefon. E clar ca se incearca aducerea de clienti noi mai degraba decat resplata fidelitatii celor existenti, iar daca in occident se intampla asa ceva in Romania ma astept la orice, daca apare la 1000 de euro plus abonament de 50 mi s-ar parea absolut normal… Aici nu exista limite cand e vorba de bunul simt, mai ales ca o parte insemnata din clientela ar da oricat pe un telefon considerat de fitze, chiar daca nu i-ar folosi nici macar 20% din resurse. Cei mai multi posesori de iPhone pe care-i stiu habar n-au ca exista Spp Store sau update-uri de firmware, de exemplu.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07
AppleGeek - 10 Iunie 2009 06:59 AM

Intre timp nici in America nu mai e atat de avantajos sa-ti upgradezi iPhone-ul. Posesorii de iPhone 2G si 3G ale caror contracte cu operatorul AT&T sunt inca in derulare vor trebui sa plateasca 599 de dolari pentru 3GS 16GB si 699 de dolari pentru 3GS 32GB. Practic, ar iesi mai ieftin daca platesc taxa de reziliere de 170 de dolari si apoi cumpara iPhone 3GS la pretul minim pe contract nou, doar ca in situatia asta isi pierd numarul de telefon. E clar ca se incearca aducerea de clienti noi mai degraba decat resplata fidelitatii celor existenti, iar daca in occident se intampla asa ceva in Romania ma astept la orice, daca apare la 1000 de euro plus abonament de 50 mi s-ar parea absolut normal… Aici nu exista limite cand e vorba de bunul simt, mai ales ca o parte insemnata din clientela ar da oricat pe un telefon considerat de fitze, chiar daca nu i-ar folosi nici macar 20% din resurse. Cei mai multi posesori de iPhone pe care-i stiu habar n-au ca exista Spp Store sau update-uri de firmware, de exemplu.

ai facut preturile cam mari…..3GS fara upgrade discount o sa fie 399 si 499…..asa zice si Apple si AT&T.
si se pare ca o sa fie ca si anul trecut….toti posesorii de iphone care sunt cel putin la jumatatea contractului vor avea dreptul la discount cu conditia sa-si reinoiasca contractul pe inca doi ani….asa ca posesorii de iphone 2G sunt deja spre finalul contractului iar cei ce au 3G de cand a aparut sunt pe aproape….......posesorii de 3G care au avut planuri lunare de peste $100 se califica la discount chiar si dupa 6 luni.

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Vezi ca la noi nu s-a vandut 2g-ul.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

la orange ro preturile cred ca vor fi ca in state numai ca in loc de $ va fi €

totusi poate-si dau seama si astia de la orange sa faca abonamentele mai mici…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eu sper sa fie mai ieftine,599euro si 699euro pt 16gb si respectiv 32gb e cam mult.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Koniaku - 10 Iunie 2009 02:26 PM

no freaking chance smile)
mi-ar place sa fiu la fel de optimist ca si tine, but i see no chance of that happening smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Sergioo - 10 Iunie 2009 03:01 PM

mi-ar place sa fiu la fel de optimist ca si tine, but i see no chance of that happening smile

Dar cat crezi frate ca vor fi?1000euro?
Preturile alea deja sunt mari 600 si 700euro ti se par preturi mici?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 04.06.09

scria cineva in posturile anterioare ca iPhone 3GS va ajunge in romania pe 9 iulie. asa am inteles si eu in prima faza din slide-urile de la WWDC, dar de fapt slide-ul se refera la luna iulie 2009, fara o zi aleasa precis. http://live.gizmodo.com/ - in jumatatea de jos a paginii.

daca in state modelul 3G s-a ieftinit iar noul 3GS i-a luat locul lui in categoria de pret $199, ar trebui sa se intample si la noi la fel nu?
s-ar putea totusi ca orange romania sa uite sa ieftineasca 3G-ul si sa aduca doar un 3GS mai scump.

asa s-a intamplat si cu mac-urile. cand apple a scos noi modele la acelasi pret, acestea ajungeau mai scumpe pe apple.ro decat generatia precedenta.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

asta vom vedea când vor fi scoase la vânzare
că pentru sesizări, există niște organisme de reglementare a prețurilor
wink

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
boboc - 10 Iunie 2009 03:12 PM
Sergioo - 10 Iunie 2009 03:01 PM

Dar cat crezi frate ca vor fi?1000euro?
Preturile alea deja sunt mari 600 si 700euro ti se par preturi mici?

like i said.. minim 5 milioane :D mark my words! minim!

Semnătură 

1 din 28
1