8 din 28
8
Preț iPhone 3GS în România
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.06.08

Eu am tras-o o fuga sapt trecuta pana la Udine si am dat pe noul 3G S 620eur - 16gb
Pretul este la fara abonament in reteaua Vodafone/TIM Italia

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 03.11.05

Si eu am primit ieri iphone 3GS cumparat din Apple Store Italia la 699 euro (32 GB). Am pus cartela de Vodafone, merge fara probleme

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08

de aici? http://store.apple.com/it/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=MTE2OTU

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 03.11.05

Mi-a zis ca e de la un magazin Apple, nu am intrebat daca e Apple Store Italia sau un magazin gen iStyle.

Oricum asta e pretul, 699 euro si mi l-a adus acasa, venind din Italia in concediu

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08
Soare - 02 Iulie 2009 08:47 PM

Mi-a zis ca e de la un magazin Apple, nu am intrebat daca e Apple Store Italia sau un magazin gen iStyle.

Oricum asta e pretul, 699 euro si mi l-a adus acasa, venind din Italia in concediu

chiar si-asa mai tata ma.. o caruta de bani, pe cuvant.. probabil asta va fi scorul si la noi..

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Deci… cheese
E 2 iulie… şi se pare că nu e lansat iPhone-ul 3GS în România.
Ca să nu mai credeţi ştirile de pe blogurile unor (/%&%¤#/ de la noi!!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 04.06.09

hotnews a scris astazi ca de maine incep preorder-urile pt iphone 3gs la orange.ro, dar n-au dat nici o informatie privind pretul si nici data la care va fi adus efectiv.

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08

Stirea oficiala :

http://www.comunic.ro/article.php/iPhone_3GS_la_Orange_via_online/4337/

Ordere de maine, telefonul cand apare….smile

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08

sa vedem daca e asa
si pe mine ma dezamagesc preturile astea :( pana acum un device de top era in jur de 400 euro la lansare - deja costa cat un laptop

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.07.09

Salutare… sunt cam nou p aici wink daca fac pre-comanda p siteul orange, cand voi primi oferta la iphone si daca nu o sa imi convina preturile nu sunt obligat sa il mai iau nu? aaaa.. azi am intrebat la orange shop in constanta si a zis unu d acolo k la sf lunii il vor avea :D

numai bine!

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
enderlabs - 02 Iulie 2009 09:39 PM

Stirea oficiala :

stire oficiala? Şi propui un link de pe un site total neasociat cu Orange România!

Pe site-ul Orange nu e nicio ştire. Probabil lungesc anunţarea lansării 3GS-ului pentru a nu descuraja comercializarea actualului 3G, profitând astfel de majoritatea clienţilor care nu sunt la curent cu ştirile din lumea Apple despre lansarea 3GS!

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08
Ǻndяei - 02 Iulie 2009 11:53 PM
enderlabs - 02 Iulie 2009 09:39 PM

Stirea oficiala :

stire oficiala? Şi propui un link de pe un site total neasociat cu Orange România!

Pe site-ul Orange nu e nicio ştire. Probabil lungesc anunţarea lansării 3GS-ului pentru a nu descuraja comercializarea actualului 3G, profitând astfel de majoritatea clienţilor care nu sunt la curent cu ştirile din lumea Apple despre lansarea 3GS!

Site-ul respectiv preia comuncatele de presa de la toti operatorii si le posteaza in aceleasi moment. De obicei stirile care apar aici, apar a doua zi in toate ziarele online si site-urile “asociate”.
Sunt 100% convins ca maine se va posta pe site-ul Orange noul 3GS.

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
enderlabs - 03 Iulie 2009 12:37 AM

De obicei stirile care apar aici, apar a doua zi in toate ziarele online si site-urile “asociate”. 
Sunt 100% convins ca maine se va posta pe site-ul Orange noul 3GS.

Cum să fie mincinosul?  cheese

Păi, ce ne zici tu este că Orange decide ca ştirea oficială să apară mai întâi pe site-ul indicat de tine şi apoi pe site-ul lor?
Dar dacă eşti convins 100%, ce să zic… will see!

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 04.06.09

aici e stirea hotnews despre preorder-urile de maine:  http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-5879330-iphone-3g-poate-pre-comandat-vineri-romania.htm
nu stiu exact care este sursa lor, dar mai mult ca sigur maine o sa fie disponibila pe site-ul orange optiunea de preorder pentru iphone 3gs.

[ Ignoră ]   [ # 120 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.07.09

mai e putin se face seara si precomenzi tot nu se fac… smile)

8 din 28
8