mai e putin se face seara si precomenzi tot nu se fac… )
Îţi dai seama că nu putea să se întâmple asta, nu? Adică ce rost are să-ţi faci site, ca şi companie, să ai rubrică de newsletter dar să oferi ştirea despre iPhone cu o zi sau doua înainte unui site de 2 bani, şi să nu publici totul pe site-ul personal.
Anyway, cum ziceam… Orange amână anunţul pentru a scăpa de stocul de iPhone 3G şi pentru a “agăţa” clienţii mai puţini în temă cu ştirile Apple… LAME!!
mai e putin se face seara si precomenzi tot nu se fac… )
Zici Orange si tragi apa….
Stai puţin… că e invers. Zvonul este dat de acel site/blog şi de tine ... că Orange va face pre-comenzi! Orange tace mâlc…
Tragem şi după Orange apa, nu zic nu. Dar în special tragem apa după acel blog (site de ştiri exclusive - wanna be) şi după siguranţa de 100%
Stirea este data de acel blog. Totusi toate, si chiar spun toate, ziarele de astazi au dat aceasi stire cu acelasi continut. Asta seamna a declaratie de presa din partea Orange. Deci, nu cred ca toti au inventat o stire cu acelasi text….. Problema este la Orange, care din motive doar de ei stiute nu au updatat site-ul (poate nu sunt in stare ), poate vor sa vanda si ultimul 3G aflat pe stoc, poate au vrut doar sa-si promoveze noul magazin online printr-o stire pe care sa o preia toata presa, etc).
Stimati MACuseri, (initial aveam de gand sa va zic mah baieti-dar na’ mai sunt si oameni in varsta ) Nu prea inteleg de ce va agitati atat cu Orange-ul asta. Aveti cumva impresia ca o sa fie 3GS-u 100 de euro la abonament de 10 euro , sau ca , adaugand costul abonamentului o sa iesiti cu mult mai castigati decat daca il luati la liber?! Sa fim realisti , multi dintre noi anticipeaza deja o noua dezamagire. Nu inteleg de ce atata urmarit online sa vedem cand apare cum apare si cu cat apare. Va spun eu , apare pana in luna august , sau cand vrea muschiu lor portocaliu iar pretul va fi mai mare decat pentru 3G. Avand in vedere ca pretul pentru 3G este destul de mare , pretul pentru 3GS poate fi de la foarte mare pana la NESIMTIT de mare. Multumiti?
De asemenea , pretul de la Istyle poate fi un bun indiciu. Nu zic probabil va mai scadea cand va fi si pe stocurile portocalii. Dar , pentru inceput ganditi-va asa: luati pretu de pe iStyle parca 800 de euro. Puneti abonament sa zicem 40 de euro din care 20 acopera telefonul (asta in cel mai bun caz , in cazul 3G subventia a fost de 20E poate la abonamentul de 59E). 20X24 = 480 euro. 800-480= 320 - pretul pentru 3GS
Subventia este diferenta intre pretul la liber si pretul la abonament, impartit la numarul de luni.
Nu inteleg de ce atata urmarit online sa vedem cand apare cum apare si cu cat apare. Va spun eu , apare pana in luna august , sau cand vrea muschiu lor portocaliu iar pretul va fi mai mare decat pentru 3G. Avand in vedere ca pretul pentru 3G este destul de mare , pretul pentru 3GS poate fi de la foarte mare pana la NESIMTIT de mare. Multumiti?
Eu da.
Cu toate că aşa am zis şi cu 3g-ul… că nu trec de la cel de primă generaţie la 3G, că plasticul e într-un fel şi nu-mi place etc. şi totuşi…
Acum oricum, nu prea văd, raporându-mă la nevoile mele, de ce aş trece de la 3G la cel 3GS. Îl aştept pe următorul
Făcuşi şi eu precomandă!
Îmi place că la întrebarea “ce telefon foloseşti acum”, ai variantă de răspuns iPhone şi iPhone 3G. Oarecum recunosc oficial că sunt conştienţi de faptul că sunt mulţi utilizatori de iPhone de primă generaţie deşi la noi nu a fost oficial lansat.
Făcuşi şi eu precomandă!
Îmi place că la întrebarea “ce telefon foloseşti acum”, ai variantă de răspuns iPhone şi iPhone 3G. Oarecum recunosc oficial că sunt conştienţi de faptul că sunt mulţi utilizatori de iPhone de primă generaţie deşi la noi nu a fost oficial lansat.
Ai si variata altul….
Am facut si eu comanda. Sa vedem cu ce vin ...