Iar eu as da in judecata Apple, precum si alte firme pentru ca nu au preturi ca in SUA si pentru noi :D
@enderlabs , stiu stiu, nici nu am vrut sa spun asta. Ei fac precomanda in scope de marketing, ca sa stie la ce vanzari sa se astepte si respectiv poate cate sa comande. Ai vazut ca e optiune acolo sa vada daca ai mai avut iPhone sau alt aparat. Ma intreb daca isi baga si Apple coada in aceste date sau e initiativa pur portocalie.
Iar eu as da in judecata Apple, precum si alte firme pentru ca nu au preturi ca in SUA si pentru noi :D
@enderlabs , stiu stiu, nici nu am vrut sa spun asta. Ei fac precomanda in scope de marketing, ca sa stie la ce vanzari sa se astepte si respectiv poate cate sa comande. Ai vazut ca e optiune acolo sa vada daca ai mai avut iPhone sau alt aparat. Ma intreb daca isi baga si Apple coada in aceste date sau e initiativa pur portocalie.
Sunt tare curios cate Iphone-uri au vandut cei de la Orange…. Eu unul am cumparat unul anul trecut. Oricum nu stiu daca merita tambalaul asta cu schimbarile de pret la 3G si cu lista asta de asteptare fara sa comunici o data de lansare. Din cate stiu eu Apple tot timpul comunica data in care vre-un device devine disponibil. Numai Orange face alt fel….Management Dambovitean.
De ce la Orange cand completezi formularul ala nu-ti da voie sa-ti alegi alb doar 3GS de 32gb? Si cel de 16 exista in alb…
Chiar nu imi dadusem seama! Se pare ca e o eroare sau o tampenie din partea lor crezand, ca la iPhone 3G, ca telefonul cu capacitate mai mica se comercializeaza doar pe negru. FAIL!!
Salut mesterilor! Eu nu stiu ce tot va faceti atatea griji cu lansarea lui 3GS in Romania…apple a zis ca pe 9 iulie in Romania, nu? eu asa stiu , informatia cu 2 iulie nu e adevarata. Oricum, orange poate anunta si cu 2-3 zile inainte. Eu cred ca v-a fi luna aceasta cu siguranta. Noi asteptam dupa colt…!
Nu este “9 Iulie” , ce scria acolo era anul 2009 luna iulie. Si din cate am auzit 3Gs pe rafturi, spre sfarsitul lui iulie la preturi de nesimtire la inceput ,dupaia mai moale pana la sarbatori cand o sa fie oferta de craciun.
Nu este “9 Iulie” , ce scria acolo era anul 2009 luna iulie. Si din cate am auzit 3Gs pe rafturi, spre sfarsitul lui iulie la preturi de nesimtire la inceput ,dupaia mai moale pana la sarbatori cand o sa fie oferta de craciun.
) vlad se afla intr-o nota foarte optimista, se pare ) dar cred ca are dreptate.. desi a fost cam mare confuzia, tind sa cred ca data lansarii nu se refera la zi ci intradevar, la luna.. deci nu asteptati nimic pe 9, ci probabil undeva prin cursul lunii…
si vlad, termina cu negativusmul asta legat de preturi! eu chiar cred ca il voi primi pe gratis ca sunt abonat Orange de mult timp :D
) vlad se afla intr-o nota foarte optimista, se pare ) dar cred ca are dreptate.. desi a fost cam mare confuzia, tind sa cred ca data lansarii nu se refera la zi ci intradevar, la luna.. deci nu asteptati nimic pe 9, ci probabil undeva prin cursul lunii…
si vlad, termina cu negativusmul asta legat de preturi! eu chiar cred ca il voi primi pe gratis ca sunt abonat Orange de mult timp :D
Orange decat sa dea gratis ceva mai bine isi omoara un angajat Eu gratis nu il iau , dar oricum am destule puncte ( 3 ani cu 4 abonamente relativ mari )
Bai fratilor m-ati inebunit cu topicul asta. Tot intru sa aflu pretul si nu citesc decat cum isi da unul cu parerea si altul. Puneti pretul sau abtineti-va! Parca sunteti babele de la poarta care comenteaza ce rau o sa fie daca o sa bata piatra.
Cred că te referi la an, conform teoriei tale!! Luna deja este precizată cu litere (JUL), anul sau ziua este precizată cu cifre (‘09). WILL SEE!!
@huk
preţul va fi mare şi nesimţit cum s-a mai zis
Vorbim despre date că avem oarecum despre ce vorbi… despre preţuri nu ştim nimic. ne frământăm şi noi, na…