10 din 28
10
Preț iPhone 3GS în România
  [ Ignoră ]   [ # 136 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08
pehash - 04 Iulie 2009 02:01 PM
El_Cid - 04 Iulie 2009 04:44 AM

buna observatie smile
hai sa-i dam in judecata - “domne NU am fost primul!!” heh - poate in America ar merge

Si-n America se face precomanda dasta , in ideea ca iti rezervi unul smile

Pentru un Iphone in Romania, nu se potriveste. Cand crezi ca vor ramne fara stoc ???

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 137 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 10.07.07

Devine amuzant cand vezi pe unii ca isi iau iPhone la 700 euro , eh ,macar ai “aifon”
iii, daca as putea as da in judecata orange pentru ca exista.

Semnătură 

iPod 30Gb 5G
White MacBook (Late 2006)
iPod Nano 4G 16Gb Black
iPhone 4   iOS 5
iPad 1 WiFi 64Gb iOS 5
Core 2 Quad Retail-Install Hakintosh

[ Ignoră ]   [ # 138 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Linden Tree Lake (Lacul Tei)
Macuser din: 11.05.06

Iar eu as da in judecata Apple, precum si alte firme pentru ca nu au preturi ca in SUA si pentru noi :D

@enderlabs , stiu stiu, nici nu am vrut sa spun asta. Ei fac precomanda in scope de marketing, ca sa stie la ce vanzari sa se astepte si respectiv poate cate sa comande. Ai vazut ca e optiune acolo sa vada daca ai mai avut iPhone sau alt aparat.  Ma intreb daca isi baga si Apple coada in aceste date sau e initiativa pur portocalie.

[ Modificat: 04 Iulie 2009 08:00 PM de pehash ]
 Semnătură 

The MotherShip will land in 2015.

[ Ignoră ]   [ # 139 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08
pehash - 04 Iulie 2009 07:57 PM

Iar eu as da in judecata Apple, precum si alte firme pentru ca nu au preturi ca in SUA si pentru noi :D

@enderlabs , stiu stiu, nici nu am vrut sa spun asta. Ei fac precomanda in scope de marketing, ca sa stie la ce vanzari sa se astepte si respectiv poate cate sa comande. Ai vazut ca e optiune acolo sa vada daca ai mai avut iPhone sau alt aparat.  Ma intreb daca isi baga si Apple coada in aceste date sau e initiativa pur portocalie.

Sunt tare curios cate Iphone-uri au vandut cei de la Orange…. Eu unul am cumparat unul anul trecut. Oricum nu stiu daca merita tambalaul asta cu schimbarile de pret la 3G si cu lista asta de asteptare fara sa comunici o data de lansare. Din cate stiu eu Apple tot timpul comunica data in care vre-un device devine disponibil. Numai Orange face alt fel….Management Dambovitean.

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 140 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08

e surpriza domne’! nu-ntelegi? smile

[ Ignoră ]   [ # 141 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

De ce la Orange cand completezi formularul ala nu-ti da voie sa-ti alegi alb doar 3GS de 32gb? Si cel de 16 exista in alb…

[ Ignoră ]   [ # 142 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
sorinc03 - 05 Iulie 2009 05:48 AM

De ce la Orange cand completezi formularul ala nu-ti da voie sa-ti alegi alb doar 3GS de 32gb? Si cel de 16 exista in alb…

Chiar nu imi dadusem seama! Se pare ca e o eroare sau o tampenie din partea lor crezand, ca la iPhone 3G, ca telefonul cu capacitate mai mica se comercializeaza doar pe negru. FAIL!!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 143 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Salut mesterilor! Eu nu stiu ce tot va faceti atatea griji cu lansarea lui 3GS in Romania…apple a zis ca pe 9 iulie in Romania, nu? eu asa stiu , informatia cu 2 iulie nu e adevarata. Oricum, orange poate anunta si cu 2-3 zile inainte. Eu cred ca v-a fi luna aceasta cu siguranta. Noi asteptam dupa colt…! wink

[ Ignoră ]   [ # 144 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Adrian_is - 05 Iulie 2009 01:57 PM

Noi asteptam dupa colt…! wink

De ce aştepţi după colţ? Să nu faci ca aici

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 145 ]
RankRank
Jr. Member

Nu este “9 Iulie” , ce scria acolo era anul 2009 luna iulie. Si din cate am auzit 3Gs pe rafturi, spre sfarsitul lui iulie la preturi de nesimtire la inceput ,dupaia mai moale pana la sarbatori cand o sa fie oferta de craciun.

Semnătură 

iPod 30Gb 5G
iPod Nano 4G 16Gb Black
iPhone 4   iOS 5
iPad 1 WiFi 64Gb iOS 5

[ Ignoră ]   [ # 146 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08
VladTm - 05 Iulie 2009 03:24 PM

Nu este “9 Iulie” , ce scria acolo era anul 2009 luna iulie. Si din cate am auzit 3Gs pe rafturi, spre sfarsitul lui iulie la preturi de nesimtire la inceput ,dupaia mai moale pana la sarbatori cand o sa fie oferta de craciun.

smile) vlad se afla intr-o nota foarte optimista, se pare smile) dar cred ca are dreptate.. desi a fost cam mare confuzia, tind sa cred ca data lansarii nu se refera la zi ci intradevar, la luna.. deci nu asteptati nimic pe 9, ci probabil undeva prin cursul lunii…
si vlad, termina cu negativusmul asta legat de preturi! eu chiar cred ca il voi primi pe gratis ca sunt abonat Orange de mult timp :D raspberry

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 147 ]
RankRank
Jr. Member
Sergioo - 05 Iulie 2009 03:53 PM

smile) vlad se afla intr-o nota foarte optimista, se pare smile) dar cred ca are dreptate.. desi a fost cam mare confuzia, tind sa cred ca data lansarii nu se refera la zi ci intradevar, la luna.. deci nu asteptati nimic pe 9, ci probabil undeva prin cursul lunii…
si vlad, termina cu negativusmul asta legat de preturi! eu chiar cred ca il voi primi pe gratis ca sunt abonat Orange de mult timp :D raspberry

Orange decat sa dea gratis ceva mai bine isi omoara un angajat smile Eu gratis nu il iau , dar oricum am destule puncte ( 3 ani cu 4 abonamente relativ mari )

Semnătură 

iPod 30Gb 5G
iPod Nano 4G 16Gb Black
iPhone 4   iOS 5
iPad 1 WiFi 64Gb iOS 5

[ Ignoră ]   [ # 148 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Bai fratilor m-ati inebunit cu topicul asta. Tot intru sa aflu pretul si nu citesc decat cum isi da unul cu parerea si altul. Puneti pretul sau abtineti-va! Parca sunteti babele de la poarta care comenteaza ce rau o sa fie daca o sa bata piatra.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 149 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Sergioo - 05 Iulie 2009 03:53 PM

smile) vlad se afla intr-o nota foarte optimista, se pare smile) dar cred ca are dreptate.. desi a fost cam mare confuzia, tind sa cred ca data lansarii nu se refera la zi ci intradevar,
la luna.. deci nu asteptati nimic pe 9, ci probabil undeva prin cursul lunii…

Cred că te referi la an, conform teoriei tale!! Luna deja este precizată cu litere (JUL), anul sau ziua este precizată cu cifre (‘09). WILL SEE!!

@huk
preţul va fi mare şi nesimţit cum s-a mai zis raspberry
Vorbim despre date că avem oarecum despre ce vorbi… despre preţuri nu ştim nimic. ne frământăm şi noi, na…

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 150 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.07.09

Corect > imagine WWDC 2009 Apple ` http://cache.gizmodo.com/assets/wwdc2009/wwdc2009-842.jpg ( JUL ‘09 )
Romania pe coloana din dreapta smile
Soooo, we wait..

10 din 28
10