2 din 28
2
Preț iPhone 3GS în România
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Tu ai plati 5mil si abonament de 50euro lunar?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Da tu vrei iphone la 5 mil si ab de 10euro lunar? Si contravaloarea telefonului de unde iese?...Asta ar insemna ca intr-adevar telefonul valoreaza 5 milioane(100eur).

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

suntem la 6 din 49?
să vedem cine ghicește, să-i dăm premiul Mamaomida
smile

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 25.08.08

daca mergem dupa principiul ieftinirii iphone 3g cu 50% din valoarea lui initiala (de la 200$ la 99$), chiar si cumparat de la orange la pretul initial de 500 euro (fara abonament) acesta ar deveni 250 euro fara abonament, deci un avantaj daca baietii se tin de cuvant =D

Semnătură 

Quod me nutrit, me destruit.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08
giorgioromany - 10 Iunie 2009 11:39 AM
AppleGeek - 10 Iunie 2009 06:59 AM

Intre timp nici in America nu mai e atat de avantajos sa-ti upgradezi iPhone-ul. Posesorii de iPhone 2G si 3G ale caror contracte cu operatorul AT&T sunt inca in derulare vor trebui sa plateasca 599 de dolari pentru 3GS 16GB si 699 de dolari pentru 3GS 32GB. Practic, ar iesi mai ieftin daca platesc taxa de reziliere de 170 de dolari si apoi cumpara iPhone 3GS la pretul minim pe contract nou, doar ca in situatia asta isi pierd numarul de telefon. E clar ca se incearca aducerea de clienti noi mai degraba decat resplata fidelitatii celor existenti, iar daca in occident se intampla asa ceva in Romania ma astept la orice, daca apare la 1000 de euro plus abonament de 50 mi s-ar parea absolut normal… Aici nu exista limite cand e vorba de bunul simt, mai ales ca o parte insemnata din clientela ar da oricat pe un telefon considerat de fitze, chiar daca nu i-ar folosi nici macar 20% din resurse. Cei mai multi posesori de iPhone pe care-i stiu habar n-au ca exista Spp Store sau update-uri de firmware, de exemplu.

ai facut preturile cam mari…..3GS fara upgrade discount o sa fie 399 si 499…..asa zice si Apple si AT&T.
si se pare ca o sa fie ca si anul trecut….toti posesorii de iphone care sunt cel putin la jumatatea contractului vor avea dreptul la discount cu conditia sa-si reinoiasca contractul pe inca doi ani….asa ca posesorii de iphone 2G sunt deja spre finalul contractului iar cei ce au 3G de cand a aparut sunt pe aproape….......posesorii de 3G care au avut planuri lunare de peste $100 se califica la discount chiar si dupa 6 luni.

Din pacate n-am gresit cu nimic:

http://www.engadget.com/2009/03/19/atandt-confirms-contract-free-599-699-iphone-3gs-for-next-week/

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

realizezi ca ala e un articol din martie si 3Gs e pluralul de la 3G si nu 3GS?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
azariel - 10 Iunie 2009 08:40 PM

daca mergem dupa principiul ieftinirii iphone 3g cu 50% din valoarea lui initiala (de la 200$ la 99$), chiar si cumparat de la orange la pretul initial de 500 euro (fara abonament) acesta ar deveni 250 euro fara abonament, deci un avantaj daca baietii se tin de cuvant =D

Care principiu omule? Ca e contrar ce zici.
In State, doar pretul telefonului (3G) s-a injumatatit, obligativitatea contractului pe 24 de luni ramane aceeasi.

Similar cu ce se intampla in State ar fi asa - cumparand iPhone 3G de la orange, la abonament de 59 euro, pretul sa scada de la 179 euro la 89 euro.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 25.08.08
Ǻndяei - 10 Iunie 2009 09:21 PM
azariel - 10 Iunie 2009 08:40 PM

Care principiu omule? Ca e contrar ce zici.
In State, doar pretul telefonului (3G) s-a injumatatit, obligativitatea contractului pe 24 de luni ramane aceeasi.

Similar cu ce se intampla in State ar fi asa - cumparand iPhone 3G de la orange, la abonament de 59 euro, pretul sa scada de la 179 euro la 89 euro.

eu ziceam de cumpararea telefonului fara contract, ar trebui sa tina cont si de lucrul asta in ieftinirea iphone-ului…

Semnătură 

Quod me nutrit, me destruit.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

Sunt curios până la urmă cum vor reacționa cei de la Orange legat de ieftinirea Iphone-ului. Cum aproape toți românii sunt “impulsionați” de către cei de sus să iasă la targetul stabilit, deseori mult prea ridicole, prețurile nu scad… Păcat de faza cu exclusivismul, dacă mai era si altcineva decât Orange poate își mai reveneau în simțuri si lăsau prețurile mai mici.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

Si totusi, operatorul O2 din Marea Britanie a anuntat azi ca injumatatirea pretului iPhone 3G 8GB nu se va aplica si in cazul lor. Mira-m-as sa-i vad pe lacomii de la Orange RO dispusi sa lase din pret macar cativa Euro, asa ca chestie. Bine, adevarul e ca la un calcul simplu reducerea de 100 de dolari inseamna nu mai mult de 10-15% din valoarea aparatului plus abonamentul pe 2 ani, asa ca oferta respectiva e doar o iluzie si nicidecum un mare chilipir. Praf in ochi, that’s all.

@huk: uite un articol din 8 iunie atunci: http://www.worldalley.com/att-prices-for-the-new-iphone-3gs/

[ Modificat: 10 Iunie 2009 10:04 PM de AppleGenius ]
 Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08

nu fiti carcotasi acuma sa va luati de Orange Romania ca nu ei decid preturile.. luativa daca vreti de France Telecom, ei sunt proprietarii de drept ai Orange si ei impun preturile.. la fel este si in Franta, preturile nu difera, asa au fost si anul trecut pentru 3G.. parca nu stim cu totii cat de tare difera preturile din State fata de cele europene..
eu alta intrebare am mai pus-o si o mai pun.. cum fac baietii astia de la noi sa ia telefonele din state la preturile alea minime de 200-300 dolari si le aduc aici.. dau adrese false la crearea abonamentului? cum doamne iarta-ma? ca le iau de-acolo si le vand aici cu 50 de milioane :|...

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Linden Tree Lake (Lacul Tei)
Macuser din: 11.05.06

Mai stii? Poate le ciordesc ... smile)) Am auzit de la un tip de curand ca a luat 3 ipod nano 8 gb generatia a4a cu 275 ron bucata sigilate. (in state sunt 149 ron adik vreo 450 ron) Le-a vandut mai departe cu 350. Atunci, cel de la care le-a luat cu cat le-a luat de la cine ? cum si-a scos transportul ? singura explicatie plauzibila este ciordeala ... a , si a mai zis ca erau “de europa” ca cica astea facute pentru europa se aud mai incet decat cele vandute in state din cauza comisiei europene sau ceva de genul. Voi ati auzit / observat asa ceva ?

Semnătură 

The MotherShip will land in 2015.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Linden Tree Lake (Lacul Tei)
Macuser din: 11.05.06

Singura sansa credibila de a avea preturi mai bune ar fi sa aduca si Vodafone aifonu. Alta ar fi sa le bata Apple obrazul dar ma cam indoiesc. Cel mai bine ar fi SA NU CUMPARAM si atunci vor fi obligati sa faca ceva. Voi de ce vorbiti numai de Orange? Au contract pe mai multi ani? Si Vodafone e printre retelele care aduc aifon in EU. Stiam ca exsita tari care au doua retele cu aifon. Chiar nu avem nici o speranta de la Vodafone? :D

La ce preturi ma astept ? 3G la acelasi pret. 3GS mai scump ca doar e mai nou si mai bun cum va puteti imagina sa coste cat 3G?! Ma astept chiar la abonamente mai scumpe ca acum ai 7.2 mega nu 3.6 .... Previziunea asta e valabila pe urmatoarele 6 luni apoi ma mai razgandesc :D
Ma rog , logic ar fi sa depinda cate terminale 3G are Orange luate la pretul vechi ... iar dupa ce se termina acestea ar fi normal sa scada pretul. DAR, daca vanzarile le-au mers bine pana acum nu va asteptati la reduceri….

Semnătură 

The MotherShip will land in 2015.

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Sergioo - 11 Iunie 2009 12:56 AM

eu alta intrebare am mai pus-o si o mai pun.. cum fac baietii astia de la noi sa ia telefonele din state la preturile alea minime de 200-300 dolari si le aduc aici.. dau adrese false la crearea abonamentului? cum doamne iarta-ma? ca le iau de-acolo si le vand aici cu 50 de milioane :|...

De unde ştii că le iau la preţuri minime? Dacă ştii asta din surse sigure, de ce nu întrebi acele surse?

NU se pot da adrese false la crearea abonamentului acolo, una din etape este validarea contractului cu un card bancar deci… slabe şanse.

Pot fi contrazis, dar cu argumente!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Uite o oferta decenta la Orange (chiar daca dupa atata timp)
https://www.orange.ro/magazin-online/
iPhone 3G 16GB - 309 EUR cu TVA la abonament de 20EUR cu TVA (180 min nationale , 50 sms, 500mb date) pentru 2 ani

Cu ocazia accesarii site-ului Orange am platit si eu abonamentul de 3EUR restant pe 4luni, nefolosit din septembrie 2008 - se ingrosase gluma, imi calculasera penalizari vreo 12 lei. Nici macar telefonul (iPhone 3g) luat atunci nu-l mai am, oare in 2010 cand expira contractul imi fac o oferta speciala pentru un nou iPhone? smile

2 din 28
2