12 din 28
12
Preț iPhone 3GS în România
  [ Ignoră ]   [ # 166 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Si…august ‘09.

[ Ignoră ]   [ # 167 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.03.08
CocaColaAddct - 05 Iulie 2009 06:03 PM
VladTm - 05 Iulie 2009 03:24 PM

Nu este “9 Iulie” , ce scria acolo era anul 2009 luna iulie. Si din cate am auzit 3Gs pe rafturi, spre sfarsitul lui iulie la preturi de nesimtire la inceput ,dupaia mai moale pana la sarbatori cand o sa fie oferta de craciun.

Corect > imagine WWDC 2009 Apple ` http://cache.gizmodo.com/assets/wwdc2009/wwdc2009-842.jpg ( JUL ‘09 )
Romania pe coloana din dreapta smile
Soooo, we wait..

da chiar nenea din dreapta smile cand arata pagina cu romanica mai si zice “a week or two later”...

Semnătură 

Mbp 8.1
iMac 11.1
Mac Pro 1.1 2.66 octocore

[ Ignoră ]   [ # 168 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08

Interesanta oferta - la abonament de 10 Euro si 20 Euro - preturi bune la 3GS

[ Ignoră ]   [ # 169 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 19.06.09

eu cred ca sunt 200 euro la un abonament foarte gras nu o sa fie.
eu am luat ieri cu 800 si ceva de lei, 3g de 16, si cu cateva accesorii (husa, tipla de ecran, incarcqtor de masina).
pentru mine cel putin, 3gs-ul o sa fie o fita si nu cred ca o sa mi-l iau vreodata (decat daca iau categoria 1 la loto smile )

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 170 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08

fusai azi la Concept Store sa-mi achit factura asa ca m-am interesat si de 3GS.. maine sper ca v-ati dat seama ca no sa vie.. au zis ca va veni la sfarsitul luni in ultimele zile.. initial se vroia mai repede, dar au avut niste probleme cu transporturile asa ca va veni in ultimele zile ale lui iulie.. smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 171 ]
Rank
Newbie
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 31.10.07

Pot sa confirm si eu.Cand am cumparat iPhone-ul meu 3G ieri am intrebat si de 3G si mi s-a spus ca va ajunge la sfarsitul acestei luni sigur.

[ Ignoră ]   [ # 172 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Booon…multumim pentru informatii proaspete! smile

[ Ignoră ]   [ # 173 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 04.06.09

mai exact, iphone 3gs vine in romania pe 31 iulie 2009.
http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-5935559-iphone-3gs-vine-romania-31-iulie-orange-romania-oferi-suport-tehnic-pentru-alte-filiale-france-telecom.htm

[ Ignoră ]   [ # 174 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08
kenadams111 - 09 Iulie 2009 06:47 PM

mai exact, iphone 3gs vine in romania pe 31 iulie 2009.
http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-5935559-iphone-3gs-vine-romania-31-iulie-orange-romania-oferi-suport-tehnic-pentru-alte-filiale-france-telecom.htm

Eeee acum stim sigur. Gata cu speculatiile. Chiar in ultima zi din luna….in purul spirit romanesc.

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 175 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Ei da, de acum putem sta linistiti…si sa strangem bani! tongue laugh

[ Ignoră ]   [ # 176 ]
Rank
Newbie
Din: Isla de Muerta
Macuser din: 05.07.09

daca orange renunta la abonamentul de 20 si telefonul va costa mai mult de 350 euro, cred ca o sa cedez psihic

Semnătură 

Ari: You wanna hug it out? Let’s hug it out bitch.
iPhone 3GS 16 GB

[ Ignoră ]   [ # 177 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08

frate, io nush.. eu in ultimul an mi-am schimbat valoarea abonamentului de vreo 3-4 ori pana am gasit unul care sa zicem ca-mi convine.. am avut si de 20 max dar acum am unul de 9 cu extraoptiuni pana pe la vreo 16.. ideea e ca e nu se iau in considerare si extraoptiunile cand iti incadrezi valoarea abonamentului intr-o oferta pentru iphone.. deci respectiv al meu se va situa probabil la cel mai scump.. oricum ar pica, eu nu sunt de acord sa dau mai mult de vreo 350-400 de euro pentru versiunea de 32 care ma intereseaza..

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 178 ]
Rank
Newbie
Din: Isla de Muerta
Macuser din: 05.07.09

din martie vreau sa imi cumpar un iPhone si am asteptat pana acum sa apara modelul nou. initial doream sa-l cumpar unlocked din italia si sa-i fac un abonament la orange mai ieftin, ala optim + internet 500mb, vreo 15-16 euro ajungea, a fost chiar o oferta acum vreo luna parca, internetu cu vreo 4 euro. dar cand a fost lansat si am vazut ce preturi are… no thanks. personal nu as da 619 sau 719 euro pe un telefon. fie el si de la apple. ma repet sper sa nu fie mai mult de 350 euro ptr. ca oricat de mult mi l-as dori, peste suma asta nu o sa dau. asteptarea asta ma ucide, zilnic intru pe forumul asta sau pe orange asteptand vreun update la preturi :(

Semnătură 

Ari: You wanna hug it out? Let’s hug it out bitch.
iPhone 3GS 16 GB

[ Ignoră ]   [ # 179 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti-Timisoara
Macuser din: 07.01.09

in 31 iulie vine la Orange

Semnătură 

Tiberiu Molnar

Bucharest ROMANIA

[ Ignoră ]   [ # 180 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

(postul lui TiberiuMolnar si-a avut fix cele 15 minute de faima, apoi a fost lipit unde i-e locul)

12 din 28
12