Nu este “9 Iulie” , ce scria acolo era anul 2009 luna iulie. Si din cate am auzit 3Gs pe rafturi, spre sfarsitul lui iulie la preturi de nesimtire la inceput ,dupaia mai moale pana la sarbatori cand o sa fie oferta de craciun.
eu cred ca sunt 200 euro la un abonament foarte gras nu o sa fie.
eu am luat ieri cu 800 si ceva de lei, 3g de 16, si cu cateva accesorii (husa, tipla de ecran, incarcqtor de masina).
pentru mine cel putin, 3gs-ul o sa fie o fita si nu cred ca o sa mi-l iau vreodata (decat daca iau categoria 1 la loto )
fusai azi la Concept Store sa-mi achit factura asa ca m-am interesat si de 3GS.. maine sper ca v-ati dat seama ca no sa vie.. au zis ca va veni la sfarsitul luni in ultimele zile.. initial se vroia mai repede, dar au avut niste probleme cu transporturile asa ca va veni in ultimele zile ale lui iulie..
frate, io nush.. eu in ultimul an mi-am schimbat valoarea abonamentului de vreo 3-4 ori pana am gasit unul care sa zicem ca-mi convine.. am avut si de 20 max dar acum am unul de 9 cu extraoptiuni pana pe la vreo 16.. ideea e ca e nu se iau in considerare si extraoptiunile cand iti incadrezi valoarea abonamentului intr-o oferta pentru iphone.. deci respectiv al meu se va situa probabil la cel mai scump.. oricum ar pica, eu nu sunt de acord sa dau mai mult de vreo 350-400 de euro pentru versiunea de 32 care ma intereseaza..
din martie vreau sa imi cumpar un iPhone si am asteptat pana acum sa apara modelul nou. initial doream sa-l cumpar unlocked din italia si sa-i fac un abonament la orange mai ieftin, ala optim + internet 500mb, vreo 15-16 euro ajungea, a fost chiar o oferta acum vreo luna parca, internetu cu vreo 4 euro. dar cand a fost lansat si am vazut ce preturi are… no thanks. personal nu as da 619 sau 719 euro pe un telefon. fie el si de la apple. ma repet sper sa nu fie mai mult de 350 euro ptr. ca oricat de mult mi l-as dori, peste suma asta nu o sa dau. asteptarea asta ma ucide, zilnic intru pe forumul asta sau pe orange asteptand vreun update la preturi :(