13 din 28
13
Preț iPhone 3GS în România
  [ Ignoră ]   [ # 181 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 03.07.09

vor fi mai multe abonamente se pare, de la 20 de euro pana la 70,2 euro.

Semnătură 

We Want Apple Romania!

[ Ignoră ]   [ # 182 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.09.08

“Până atunci, cei nerăbdători îşi pot procura un iPhone 3GS de la iStyle, un distribuitor Apple local (acum e momentul să iei pastila de care vorbeam la început): la preţ de 3750 de lei pentru modelul de 16 GO şi 4300 pentru cel de 32 GO (exact, 43 de milioane de lei vechi)! Cam cât un MacBook nou sau două Mac mini”
Pe mine m-a cam lasat cu gura cascata ... sa vedem orange ce zice :|

[ Ignoră ]   [ # 183 ]
Rank
Newbie
Din: Isla de Muerta
Macuser din: 05.07.09

isi aduce mine cineva, anul trecut, la lansarea 3G-ului, cu cate zile inainte au primit email cu preturile? anul acesta e lansat pe 31 iulie, cei care s-au inscris pe site cam pe ce data vor fii ntificati?

Semnătură 

Ari: You wanna hug it out? Let’s hug it out bitch.
iPhone 3GS 16 GB

[ Ignoră ]   [ # 184 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti-Timisoara
Macuser din: 07.01.09

cred ca cu foarte putin timp inainte au afisat preturile.
cateva zile inainte 2-3 zile cred.
3Gs cred ca va fi mai ieftin acum.
in austria la Orange cam aceasta este oferta : https://webshop.orange.at/TariffOverview.aspx

la noi preturile sunt asemanatoare .

Semnătură 

Tiberiu Molnar

Bucharest ROMANIA

[ Ignoră ]   [ # 185 ]
RankRankRank
Member

dupa cum vad in alte tari europene unde a aparut deja cam la fel sunt preturile cum a fost anul trecut la 3G.

in schimb ai mai mult GB.

iPhone 3Gs 16 GB va corespunde cu iPhone 3G 8GB
iar cel de 32GB cu cel 3G 16GB

si la noi va fi la fel.

Semnătură 

Tiberiu Molnar

Bucharest ROMANIA

[ Ignoră ]   [ # 186 ]
RankRankRank
Member

cel mai scump pret va fi pt iPhone 3Gs 32 GB
Ihr Produkt: 
iPhone 3G S 32GB schwarz  
um € 609,-
(mit diesem Tarif und diesen Paketen)

si dp aceea in functie de ce abonamente alegi sau cum prelungesti.

Semnătură 

Tiberiu Molnar

Bucharest ROMANIA

[ Ignoră ]   [ # 187 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
valmont - 11 Iulie 2009 05:34 AM

isi aduce mine cineva, anul trecut, la lansarea 3G-ului, cu cate zile inainte au primit email cu preturile? anul acesta e lansat pe 31 iulie, cei care s-au inscris pe site cam pe ce data vor fii ntificati?

Din cate imi aduc eu aminte, parca, email-ul a venit mult după afişarea preţurilor şi detaliilor pe site-ul Orange. Eu am primit email-ul cu 3-4 zile înainte de vânzarea oficială (22 august) - o fi fost doar o eroare izolată...  hmmm

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 188 ]
RankRankRank
Member
Din: Kaiserslautern, DE
Macuser din: 28.10.07

Pe siteul orange a aparut data de 31 iulie. https://www.orange.ro/iphone/
a mai aparut si oferta de iphone 3gs. dar inca nu au pus informatii pe el . ma astept sa apara in cateva zile si ofertele de pret si si abonamentele. check out: https://www.orange.ro/iphone/cand-vine-iphone-3g-s/

Semnătură 

MacMini(Late 2009) 2.53 Ghz
Macbook Unibody (Late 2008)+OCZ Agility 3/60gb 2.4 Ghz

[ Ignoră ]   [ # 189 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.07.09

Eu stiu ca iphone-ul 3G s-a lansat intr-o joi si mesajul a fost primit intr-o duminica sau luni ( nu stiu sigur pt. ca eu l-am citit marti smile) ). Oricum nu cred ca versiunea de 16GB va depasi 1000 Ron- 10 milioane lei vechi. Asa sper….

[ Ignoră ]   [ # 190 ]
Rank
Newbie
Din: Isla de Muerta
Macuser din: 05.07.09
billyraycyrus - 21 Iulie 2009 09:42 PM

... Oricum nu cred ca versiunea de 16GB va depasi 1000 Ron- 10 milioane lei vechi. Asa sper….

from your mouth to Gods ears

Semnătură 

Ari: You wanna hug it out? Let’s hug it out bitch.
iPhone 3GS 16 GB

[ Ignoră ]   [ # 191 ]
RankRankRank
Member
Din: Kaiserslautern, DE
Macuser din: 28.10.07
billyraycyrus - 21 Iulie 2009 09:42 PM

Eu stiu ca iphone-ul 3G s-a lansat intr-o joi si mesajul a fost primit intr-o duminica sau luni ( nu stiu sigur pt. ca eu l-am citit marti smile) ). Oricum nu cred ca versiunea de 16GB va depasi 1000 Ron- 10 milioane lei vechi. Asa sper….

Depinde si tu la ce abonament il faci. La liber(sau cel mai ieftin abontament(3 euro)) fi tu sigur ca si cel de 16 si si cel de 32 gb va depasii chiar si 2.000 de Roni.
Mai cateva zile si aflam oferta. Mai 09 zile wink

Semnătură 

MacMini(Late 2009) 2.53 Ghz
Macbook Unibody (Late 2008)+OCZ Agility 3/60gb 2.4 Ghz

[ Ignoră ]   [ # 192 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.07.09

Depinde si tu la ce abonament il faci. La liber(sau cel mai ieftin abontament(3 euro)) fi tu sigur ca si cel de 16 si si cel de 32 gb va depasii chiar si 2.000 de Roni.

Da… Dar eu voiam sa spun cu abonament de 20 euro. Eu cred ca nu va depasi 1000 si ceva de ron pt ca in unele state e doar 600 Ron. Acum e vremea vacantelor si Orange nu cred ca isi permite sa vanda numai 2-3 iphone-uri d-astea. Nu sustin deloc Orange, dar atata costa si iphone 3G anul trecut: vreo 200 de dolari la 8GB si 300 la 16GB la 300 dolari. Am fost atunci in Bucuresti noaptea aceea si m-a costat 850 lei ( cu tot cu prelungire 2 ani si sunt oricum de ceva vreme client orange ). Am auzit ca daca ai si abonament acolo poti sa cumperi mai ieftin. Eu am 31 puncte thank you sau cum s-or numi si inseamna cam 30 de euro. Nu s-a anuntat inca daca se va lansa ca anul trecut: la 12 noaptea si buluc de lume si presa care se inghesuie. Am fost primul care l-a luat si abia pe la 1 si ceva am scapat de acolo. Ma intreb cat au stat cei care erau printre ultimii…

[ Ignoră ]   [ # 193 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

31 de puncte TY nu inseamna 30 de euro si oricum nici anul trecut n-au vrut sa ne lase sa platim cu ele…

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 194 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
billyraycyrus - 22 Iulie 2009 05:41 PM

Da… Dar eu voiam sa spun cu abonament de 20 euro. Eu cred ca nu va depasi 1000 si ceva de ron pt ca in unele state e doar 600 Ron. Acum e vremea vacantelor si Orange nu cred ca isi permite sa vanda numai 2-3 iphone-uri d-astea. Nu sustin deloc Orange, dar atata costa si iphone 3G anul trecut: vreo 200 de dolari la 8GB si 300 la 16GB la 300 dolari. Am fost atunci in Bucuresti noaptea aceea si m-a costat 850 lei ( cu tot cu prelungire 2 ani si sunt oricum de ceva vreme client orange ). Am auzit ca daca ai si abonament acolo poti sa cumperi mai ieftin. Eu am 31 puncte thank you sau cum s-or numi si inseamna cam 30 de euro. Nu s-a anuntat inca daca se va lansa ca anul trecut: la 12 noaptea si buluc de lume si presa care se inghesuie. Am fost primul care l-a luat si abia pe la 1 si ceva am scapat de acolo. Ma intreb cat au stat cei care erau printre ultimii…

31 de puncte TY înseamnă 3 euro şi 10 cenţi.
Cum te-a ajuns pe tine 850 de Ron un iPhone anul trecut la Orange? Ai luat abonamentul de 59 euro? că altfel nu îmi imaginez!
Ai fost primul care a cumpărat iPhone-ul de la store-ul din Bucureşti? Păi înseamnă că ţi s-a dat unul de 16Gb la preţ de 8Gb, nu?

@szlaeye
Eu am plătit telefonul meu anul trecut folosind şi 700 de puncte.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 195 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08

tu vrei sa iti ofere orange aceleasi preturi la un abonament de 20 euro cum a avut/are la 60 euro? smile
sa fim seriosi - daca iphone 3G e era 309 euro, iar acum 209 euro la abonament de 20 euro, iphone 3GS va fi 409 euro (16) respectiv 509 (32)...

parerea mea

13 din 28
13