Stiu ca se poate face unlock (sunt in tema cu toate) doar ca mi se pare mult mai ok sa folosesti telefonul de la provider-ul tau decat sa te chinui cu tot felul de modificari soft care de multe ori se lasa cu probleme. Sau ti-l poti cumpara gata deblocat din fabrica de prin Italia si alte tari. Cand aveam telefonul de prima generatie… totul era altfel - la noi nu era lansat oficial, unlock oficial nu era.
@DocOc
Crezi ca 440 de lire sau 576 euro e mai putin decat 599 usd?!!
Iar eu am fost primul din Bucuresti si nu am luat unul de 16 la pret de 8 am unul la pret de 8 unul de 8. 400 de euro nu inseamna 1600 Ron? Pai nimeni nu da 1600 decat daca are un salariu mare. Si chiar daca isi permite sa dea atat pe un telefon nu isi ia mai bine un Nokia?
Măi omule… nu ai fost primul atunci!
Radu a fost primul cumparator iPhone 3G din Bucuresti. Pentru asta, lui si primilor cumparatori iPhone 3G din cele sase orase in care s-a lansat in noaptea de 22 august, Orange a oferit un discount: cine venise pentru varianta de 8 GB primea varianta de 16 GB, iar daca voia unul de 16 GB il primea, dar la pretul celui de 8 GB. Adio reducere insa pentru cei care il voiau fara abonament. La doar circa 100 de cumparatori pana la 00:30 si presa inca pe atat, primul cumparator a fost poate partea cea mai interesanta a serii. via hotnews
billyraycyrus - 23 Iulie 2009 02:18 AM
Iphone e foarte bun si ca sa fiu sincer astept sa se lanseze de peste o luna. Spuneam ca la 1600 Ron nu prea merita. In toate tarile e in jur de 600 Ron deci ma astept sa fie apropiat mai ales ca cererea este mai mica in “vremurile astea de criza”. Dupa mine ori or sa dea lovitura cu un pret mic si apropiat de cel SUA sau or sa faca un pret urias. Eu sper totusi sa fie prima varianta. Cred ca sunteti de acord cu mine, nu-i asa?
Şi la noi costă aprox. 600 de ron dar la abon. de 59 euro lunar (cel 3G). În State costă 200 usd dar la un abon. lunar de 70 usd.
@GiorgioRomany
Nu se merită sa-ţi iei telefonul din State cu 599 usd pentru că este codat pe AT&T!
EU am avut nr 4 dar cel cu nr 1 a fost oprit de reporteri,a venit mai tarziu si cei cu nr 2,3,4 am fost indrumati de un domn.
Nici eu nu mai am rabdare.. mi-am vandut i-phone-ul si abia stau…offff ce secretuosi ma sunt astia, cred ca luni vom primi cv informatii( daca-s seriosi).
[ Modificat: 25 Iulie 2009 02:06 PM de Adrian_is ]
Nici eu nu mai am rabdare.. mi-am vandut i-phone-ul si abia stau…offff ce secretuosi ma sunt astia, cred ca luni vom primi cv informatii( daca-s seriosi).
Eşti tare :D
Ai editat postul! Cum i-ai zis-o tu ... colo sus, unde-i mărul muşcat. L-ai pus pe băiat să se plimbe prin site-ul Orange, cum am ocolit eu 2 ani acele rămăşiţe istorice din centrul Iaşiului. Tot acolo sunt?
scuze daca am necajit baiatul, dar cand am dat drumul la mesaj, deja raspunsul tau era postat asa incat am zis ca nu se cade sa mai vin si eu cu explicatiile mele de baba! Cand mai vii in Iasi, suna-ma daca te ratacesti! Nu stiu la ce ramasite te referi, daca e vorba de ceva pe langa Palatul Culturii, se lucreaza acolo acum , se face un parc mare…!
scuze daca am necajit baiatul, dar cand am dat drumul la mesaj, deja raspunsul tau era postat asa incat am zis ca nu se cade sa mai vin si eu cu explicatiile mele de baba! Cand mai vii in Iasi, suna-ma daca te ratacesti! Nu stiu la ce ramasite te referi, daca e vorba de ceva pe langa Palatul Culturii, se lucreaza acolo acum , se face un parc mare…!
Puţin offtopic dar ca să îţi răspund. Nu mă rătăcesc că am făcut facultatea acolo. Mă refer la construcţia din faţa Halei Centrale (Anastasie Panu), unde lucrările nu au mai continuat deoarece s-au descoperit urme de locuinţe din sec. VIII - IX.
ok, deci mai sunt 5 zile pana la lansare, cand o sa primim emailul acela cu preturile? eu unul nu mai am rabdare!
Data trecuta s-a lansat pe 23 August si au trimis mail-urile pe 20 August. Anul asta am intes ca poti face comanda online si-l livreaza fix in ziua lansarii, deci te scuteste de un drum la Orange Shop.
In Anglia e sub 22 de mil cel de 16GB. In WE viitor l-as putea avea. In functie de cand va veni mail-ul de la Orange si de ce preturi vor fi listate ma vor avea drept client sau nu.
In Anglia e sub 22 de mil cel de 16GB. In WE viitor l-as putea avea. In functie de cand va veni mail-ul de la Orange si de ce preturi vor fi listate ma vor avea drept client sau nu.