17 din 28
17
Preț iPhone 3GS în România
  [ Ignoră ]   [ # 241 ]
RankRankRank
Member
Din: Kaiserslautern, DE
Macuser din: 28.10.07
El_Cid - 27 Iulie 2009 09:51 PM

Iti da un telefon cu 1-2 zile inainte pentru confirmare… mare inginerie nu ar fi.
Si ce legatura are citatul ala cu ce am zis eu? Am zis cumva ca faptul ca te inregistrezi acolo reprezinta precomanda fara confirmare?

Nu o sa iti deie nimeni un telefon. Nu a fost precomanda, a fost o ssubscriptie la un fel de newsletter informativ, osa iti trimita un mail cu 1-2 zile inainte de lansare cu oferta noua. si eventual tu ca ai facut “precomanda” o sa ai prioritate fata de ceilalti, dar in rest nimic altceva… Daca o sa apara pe 31, si asa speram ca va fi, vom vedea cu totii mai sunt inca 3 zile, hai ca nu ii asa de rau daca asteptam deja de o luna, mai putem 3 zile.
iar chestia ca nu stia nimeni nimic despre 3GS mi se pare oarecum firesc. Daca ar fi deja in shopuri, sigur ai vedea ca se vinde pe sub mana, deja(doara suntem in romania). Shopul va primii telefoanele in ziua de 31 iulie, iar daca va fi si anul asta o lansare ca anul trecut la ora 12, atunci cel mai probabil vor primii telefoanele dupa ora inchiderii shopului (19:30 la unele shopuri) si ei se vor pregatii de lansare pana la ora 12. Iar preturile o sa ni le comunice poate tot in ziua aia dimineata. Se vor vinde concomitent si 3G si 3Gs cum se face si in alte tari. Nu trebuie ei sa scape neaparat de vechiurile telefoane(3G).
Is tare curios deja… Nu se mai face 31 iul?

Semnătură 

MacMini(Late 2009) 2.53 Ghz
Macbook Unibody (Late 2008)+OCZ Agility 3/60gb 2.4 Ghz

[ Ignoră ]   [ # 242 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08

se face, se face - mai sunt 3 zile smile sau au gresit numaratoarea?

[ Ignoră ]   [ # 243 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti-Timisoara
Macuser din: 07.01.09

in ungariala T-mobile azi au afisat preturile pt 31 iuie cand apare si la eu.
preturile sunt aceeasi ca la 3G doar ca
3Gs 16GB costa cat costa inainte 3G de 8GB
si3Gs de 32 GB costa cat costa inainte 3G de 16GB

http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/WSSpecialProductDisplayCmd?docname=t-mobile/catalog/WSProductDisplay.jsp&storeId=2001&productId=77109&message;=&langId;=-11&catalogId=2001&ddkey=ProductDisplay

in Austria la fel si la noi sigur va fi la fel.
deci un 3Gs 32GB fara prelungiri de abonament etc va fi 608 euro.

Semnătură 

Tiberiu Molnar

Bucharest ROMANIA

[ Ignoră ]   [ # 244 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Lansare nu va mai fi, pentru ca brand-ul apple in telefonie s-a lansat anul trecut, in august la 00.00 noaptea. Cred ca maine ar trebui sa primim e-mail-urile cu ofertele, ca ar cam fi cazul!! Eu le-am trimis un e-mail azi si i-am intrebat cand ne trimit ofertele ca trebuie sa ne gandim si noi, sa ne facem socotelile, alea,alea…astept raspuns. Cat despre pret, nush ce za zic, dar la liber cred ca v-a fi tot undeva in jur de 500-600 euro varianta de 32 Gb.  Hai orange odata, ca nu mai avem rabdare!!! angry

[ Ignoră ]   [ # 245 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Lend of Ciois
Macuser din: 13.06.09

daca s-ar gasit unu de 16gb la 450 de euro la orange la liber ar fi super.

[ Ignoră ]   [ # 246 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08
RedAN6EL - 27 Iulie 2009 10:02 PM
El_Cid - 27 Iulie 2009 09:51 PM

Iti da un telefon cu 1-2 zile inainte pentru confirmare… mare inginerie nu ar fi.
Si ce legatura are citatul ala cu ce am zis eu? Am zis cumva ca faptul ca te inregistrezi acolo reprezinta precomanda fara confirmare?

Nu o sa iti deie nimeni un telefon. Nu a fost precomanda, a fost o ssubscriptie la un fel de newsletter informativ, osa iti trimita un mail cu 1-2 zile inainte de lansare cu oferta noua. si eventual tu ca ai facut “precomanda” o sa ai prioritate fata de ceilalti, dar in rest nimic altceva… Daca o sa apara pe 31, si asa speram ca va fi, vom vedea cu totii mai sunt inca 3 zile, hai ca nu ii asa de rau daca asteptam deja de o luna, mai putem 3 zile.
iar chestia ca nu stia nimeni nimic despre 3GS mi se pare oarecum firesc. Daca ar fi deja in shopuri, sigur ai vedea ca se vinde pe sub mana, deja(doara suntem in romania). Shopul va primii telefoanele in ziua de 31 iulie, iar daca va fi si anul asta o lansare ca anul trecut la ora 12, atunci cel mai probabil vor primii telefoanele dupa ora inchiderii shopului (19:30 la unele shopuri) si ei se vor pregatii de lansare pana la ora 12. Iar preturile o sa ni le comunice poate tot in ziua aia dimineata. Se vor vinde concomitent si 3G si 3Gs cum se face si in alte tari. Nu trebuie ei sa scape neaparat de vechiurile telefoane(3G).
Is tare curios deja… Nu se mai face 31 iul?

Probabil ai dreptate. Nu cred ca vor primi telefoanele mai devreme de joi dimineata. Informarea, pretul si modalitatea de activare cred ca le vor primi miercuri, cel tarziu joi.
Totusi, Orange a promis ca va livra telefoanele prin curier in ziua lansarii, adica vineri. Daca, eu, sa zicem, stau la Cucuietii din deal, atunci curierul trebuie sa primeasca telefonul joi cel tarziu pentru a putea fi livrat vineri. Deci, cred ca preturile vor fi afisate maine cel taziu miercuri dimineata pentru a putea face comenzi din timp. Trebuie sa ne gandim ca Orange va dori sa raporteze Luni cate Iphone-uri a vandut in weekend-ul lansarii, deci are tot interesul sa adune cact mai multe comenzi.

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 247 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Iata si oferta Orange:

http://www.orange.ro/iphone/oferta-ro.html

[ Ignoră ]   [ # 248 ]
RankRank
Jr. Member

De ce la pret standard apare si o versiune de 8GB ?

[ Ignoră ]   [ # 249 ]
RankRank
Jr. Member
clau01 - 28 Iulie 2009 04:26 PM

De ce la pret standard apare si o versiune de 8GB ?

Cred ca face referire la iphone 3G 8GB, 3GS 16-32GB

[ Ignoră ]   [ # 250 ]
RankRank
Jr. Member

Oare asta nou va intra la reducerea aia de caldura ?

[ Ignoră ]   [ # 251 ]
RankRank
Jr. Member

Teoretic da (reducerea se aplica la toate cumparaturile din magazinul online, inclusiv la iphone-ul 3G, deci ar trebui sa fie si la 3GS).

Vad ca au facut modificari si la abonamente (le-au ieftin, au adaugat SMS-uri, MMS-uri).
Exemplu: iphone 39 pe care il am acum este 39eur+TVA, 300 min nationale, 100 sms, 1000 MB VS. noul iphone 39 care contine la 39eur (tva inclus), 300 min nationale, 300 sms, 60MMS si 1000MB. (au taiat valoarea tva-ului, au adaugat 200 SMS-uri si 60 MMS-uri)

[ Ignoră ]   [ # 252 ]
RankRank
Jr. Member

Ar fi tentant un iPhone 3G la 449E cu reducerea de caldura.

[ Ignoră ]   [ # 253 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08

Care este diferenta intre a cumpara Iphone 3Gs cu prelungirea abonamentului cu un an si a-l cumpara la liber ???? Acelasi pret : 649 Euro ! Sa inteleg ca nu vor sa-mi prelungesc abonamentul cu un an ?

iPhone 3GS la pret Orange Thank You - iPhone 3GS 32 GB pe 12 luni 649 EUR

Phone 3GS   pret standard
8GB   - 449 EUR
16GB   - 549 EUR
32GB   - 649 EUR

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 254 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.07.09

Din cate se vede se lanseaza cu preturile astea doar pe magazin online deci poate fi o speranta la ceva mai ieftin.

[ Ignoră ]   [ # 255 ]
RankRankRank
Member
Din: Kaiserslautern, DE
Macuser din: 28.10.07
enderlabs - 28 Iulie 2009 04:55 PM

Care este diferenta intre a cumpara Iphone 3Gs cu prelungirea abonamentului cu un an si a-l cumpara la liber ???? Acelasi pret : 649 Euro ! Sa inteleg ca nu vor sa-mi prelungesc abonamentul cu un an ?

iPhone 3GS la pret Orange Thank You - iPhone 3GS 32 GB pe 12 luni 649 EUR

Phone 3GS   pret standard
8GB   - 449 EUR
16GB   - 549 EUR
32GB   - 649 EUR

S-a Corectat:

iPhone 3GS   pret standard
16GB   549 EUR
32GB   649 EUR

iPhone 3G   pret standard
8GB   449 EUR

Semnătură