Ei zic asa:
“De miercuri, 29 iulie, poţi comandă unul dintre cele 100 iPhone 3GS disponibile doar în magazinul online.
Poţi avea iPhone 3GS la un preţ începând cu 199 EUR (TVA inclus), împreună cu unul dintre abonamentele speciale pentru iPhone.
Vei primi telefonul prin curier pe 31 iulie, dacă eşti din Bucuresti şi ai facut comanda până pe 30 iulie, ora 17:00 sau în cel mult 5 zile lucrătoare de la comandă, daca eşti din alt oras.”
Cand comanzi telefonul se face si abonamentul tot online. La Orange ai posibilitatea sa inchei un abonament de telefonie mobila si online, probabil asa se procedeaza si in cazul asta.
Eu as vrea unu de 16. Dar din cate se vede sunt numai preturi mari si cred ca o sa astept un alt telefon sau pana la Craciun pentru ca nu o sa cumpere nimeni la preturile astea. Eu nu cred ca sunt doar 100. Ei vor sa faca tam-tam pentru a grabi vanzarile.
eu am ales sa astept urmatorul iphone ... ma rog sa fie din aluminiu - dar cred ca astept degeaba
Eu astept palm pre in Romania sau iphone mai ieftin. Urmatorul iphone va aparea peste un an deci ai de asteptat….
Da, Palm Pre e foarte misto. A invatat multe webOS de la iPhone OS, dar de acolo pana la ce a iesit in var finala, jos palaria pentru Palm !
Pana una alta, va mai fi noul ipod touch care se vrea tot mai mult un iPhone fara Phone, iar la anu cine stie, the stage is set, ca sa zic asa,
pentru niste dispozitive de exceptie.
Totusi oferta 3GS de la ORO mi se pare mult mai in linie cu ce se intampla in lume decat a fost cazul lui 3G. Eu unul nu ma pot angaja la abonam.
de 2 ani, dar cu iPhone 20 si 39, telefonul mi se pare ca se vinde la un pret bun…Cei mai ieftini raman T-Mo Olanda, unde-l iei la 99 de euro cu abon
de 25 de euro pe luna care include si net nelimitat…dar asta e alta discutie…
Salut! Dar ce s-a intamplat cu preturile la iPhone 3G??? Ieri la abonamentul de 20 euro iPhone era 210 euro… acum la abonamentul de 20 de euro e 517,44 euro… presupun ca e o eroare la pagina de internet…