Comandat si achitat una bucata iPhone 3GS, astept acum sa vina curierul de vineri. Aveti idee daca se pot ridica si de la magazin direct, ca sa nu mai asteptam curierul?
Se pot achita cu cardul sau cu pct Thank You. Am comandat si eu un 3GS de 32 GB si am paltit o parte cu pct Thank You iar restul la livrare. L-am comandat fara prelungire.
Am rezrvat 1buc. 3GS 32GB alb la unul din magazinele orange.
Pot sa-l ridic vineri la 9-10 pt ca vineri la pranz plec in concediu si nu pot astepta CURierul )))))
Am rezrvat 1buc. 3GS 32GB alb la unul din magazinele orange.
Pot sa-l ridic vineri la 9-10 pt ca vineri la pranz plec in concediu si nu pot astepta CURierul )))))
Cum ai reusit? Nici eu nu pot mai sunt vineri si mi-au zis ca vine curierul luni:(
pai te duci la un orange shop unde se va vinde iphone 3gs
si le spui ca vrei sa cumperi vineri dar pleci si vi diminieta sa-ti rezerve.
te trece pe lista si gata.
au o lista acolo.
am fost ieri si nu eru multi pe lista. vre-o 4-5
aha
acolo nu stiu cum e. cred ca doar prin curier. dar au un numar de informatii si intreaba.
de pe tel orange 202 sau 0374 442 202
eu m-am uitat pe orange.ro care sunt magazinele unde va fi 3GS.
am mers acolo. era o fata cumsecade. am explicat ca vreau sa cumpar vineri dimineata ca plec din localitate.
este o lista si te trece acolo cu nume, nr.tel si email. si ce model vrei si a zis sa vin viner dp 9 cand deschid ei.
dp aia in stanga jos sub harta RO alegi orasul unde esti.
si vezi daca lapoza magazinului deasupra e o sigla iPhone 3Gs.
Na ! acolo se va vinde vineri 3GS.
te duci azi sau maine si se rezolva.
mda.
dar daca esti din buc livreaza vineri.
daca nu in max 5 zile lucratoare.
eventual suna si anuleaza comanda si mergi l magazin.
pote merge asa. nu stiu.
Acum vin cu o intrebare: de ce naiba au mai dat prin presa ca sunt 100 de bucati on line si nu au venit cu completarea ca il poti lua din orice shop incepand cu 31 iulie?
Oare la Orange Concept Store poti sa-ti faci abonament si noaptea? Macar plec din Bucuresti joi noaptea decat sa astept pana vineri dimineata.