3 din 28
3
Preț iPhone 3GS în România
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Văd că e acelaşi preţ la iPhone 3G (309 eur) fie că alegi pe cel de 8 sau 16 GB rolleyes
Adică—- ori e o eroare, ori… care e fraierul să nu şi-l ia pe cel de 16 Gb?!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mie mi se pare o prostie, sincer!
http://farm4.static.flickr.com/3381/3614047221_2e7c4dafba_o.jpg

Implicit, sloganul promoţiei e invers: iPhone 3G de 8Gb la preţul de 16 Gb - pentru că cel de 8Gb nu e mai ieftin.

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Eu zic sa mai trimiteti cate un mail la orange si sa-i intrebati cand au de gand sa-l aduca si cam la ce preturi! Sau/si la vodafone. Eu am trimis la orange dar cred ca ar trebui sa fim mai multi. Intrati pe pagina lor si la contact,aveti o rubrica cu mesaj si carui departament adresati solicitarea. Nu inteleg cum de nu au iesit deja si ei cu un comunicat referitor la aceasta lansare! confused

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Dar stiti voi sigur cumva ca va aparea si la noi in iulie? Poate Romania nu era inclusa in primele 2 liste…:))
@Adrian_is…la vodafone ca sa ce? Doar nu crezi ca se va vinde si la orange si la vodafone concomitent…

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Linden Tree Lake (Lacul Tei)
Macuser din: 11.05.06
sorinc03 - 11 Iunie 2009 03:29 AM

Dar stiti voi sigur cumva ca va aparea si la noi in iulie? Poate Romania nu era inclusa in primele 2 liste…:))
@Adrian_is…la vodafone ca sa ce? Doar nu crezi ca se va vinde si la orange si la vodafone concomitent…

Romania era pe lista de 9 iulie.
Dar de ce nu ? :D

Semnătură 

The MotherShip will land in 2015.

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRank
Jr. Member
gorrocs - 11 Iunie 2009 02:14 AM

Uite o oferta decenta la Orange (chiar daca dupa atata timp)
https://www.orange.ro/magazin-online/
iPhone 3G 16GB - 309 EUR cu TVA la abonament de 20EUR cu TVA (180 min nationale , 50 sms, 500mb date) pentru 2 ani

Cu ocazia accesarii site-ului Orange am platit si eu abonamentul de 3EUR restant pe 4luni, nefolosit din septembrie 2008 - se ingrosase gluma, imi calculasera penalizari vreo 12 lei. Nici macar telefonul (iPhone 3g) luat atunci nu-l mai am, oare in 2010 cand expira contractul imi fac o oferta speciala pentru un nou iPhone? smile

Da , nu e rea - fata de celelalte! Eu m-am tot uitat pe pagina cu iphone-u sa vad daca modifica ceva dar se pare ca au fost prea inapti incat sa modifice si acolo.
Deci uite ca m-am insletat. Ce sa zic , sper sa ma insel si cu privire la ce-am prezis de 3GS smile

Oricum decat sa dau 309 EUR + 20X24=480EUR Total 789 EUR - juma de MBP 13 la orange prefer sa il iau de pe okazii cu 350-maxim400 euro si sa imi bag vodafonu la care dau 5 EUR pe luna pt 500 de min , mms si sms in retea (pt mine sunt ca si nationale) plus 30 nationale plus un cent pe minunt in Grup si Campus daca mananc minutele. De obicei imi ajung desi sun de ii si enervez pe unii:D iar mesaje raman cate 300… TOP THAT ORANGE!  E drept ca nu am net , dar stau fara sau fac un upgrade si ma scoate pe la 8-9 EUR pe luna , NU 20 ....

Fii sigur ca iti fac oferta speciala: 2 3GS gratis si abonament de 10 euro zic ....

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member

Va pot confirma si eu dintr-o sursa sigura ca si-au planificat lansarea in iulie la noul 3GS. Aseara am trimis un mail si azi am primit raspunsul. Deci, putintica rabdare ca se lucreaza la asta! Pana atunci, sa ne pregatim..trompetele pt. 3.0! tongue rolleye

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

am trecut azi pe la Concept Store sa-mi platesc darile fata de Orange si cu ocazia asta i-am intrebat si pe 2 dintre angajati “frate, cum e cu 3Gsu’?” apare luna viitoare? iote-mi p-aia.. “despre ce 3Gs vorbiti?”, “iPhone, traiasca-va voua smile)”, uite-mi o duduie “pai stai mai intai sa apara si p’orma, nerabdator esti..”.. “gen, a aparut? smile)”.. bla, bla, blaaa, probabil ca va aparea in iulie, desi saracii aia baieti si fete de pe la Concept, nu erau inca informati de nimic.. pe pereti inca mai erau afise cu 3Gu’ cu “Fii primul care-l are..” asa ca nu va pune-ti baza in ei smile)

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 10.07.07

Eu in timisoara am intrebat depre 3GS, “noul iphone” si o domnisoara cu un domnisor incercau sa ma convinga ca “noul iphone e doar update numarul 3 care pot sa il fac si eu acasa”

Semnătură 

iPod 30Gb 5G
White MacBook (Late 2006)
iPod Nano 4G 16Gb Black
iPhone 4   iOS 5
iPad 1 WiFi 64Gb iOS 5
Core 2 Quad Retail-Install Hakintosh

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

Pretul real al iPnone-ului a fost din ziua 0 si ramane 499 si 599, de cand a fost lansat primul acum 2 ani, numai ca intre timp au aparut tot felul de discount-uri si calcule care sunt influentate de operator, Apple nu a schimbat niciodata pretul, ei tot atat incaseaza pe ele adica ce dam noi + ce da operatorul, iar cand iese modelul nou dau si ei (Apple) 100 discount la modelul precedent asa pentru bulversarea clientului care nu cunoaste (sau nu-i pasa de) diferentele tehnice ale telefonului si uite asa scapa si de stocul de vechituri, asa ca degeaba ne tot chinuim noi sa facem comparatie intre piata din USA si cele din Europa ca depinde doar de la cine il cumperi adica operator si ce discount iti ofera la senmarea unui contract pe 2 ani, dar daca ne gandim la preturi fara contract sa nu ne asteptam sa fie mai mici de 499 si 599 ca nu se poate, atata cere Apple deci…..

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member
Sergioo - 11 Iunie 2009 09:57 PM

am trecut azi pe la Concept Store sa-mi platesc darile fata de Orange si cu ocazia asta i-am intrebat si pe 2 dintre angajati “frate, cum e cu 3Gsu’?” apare luna viitoare? iote-mi p-aia.. “despre ce 3Gs vorbiti?”, “iPhone, traiasca-va voua smile)”, uite-mi o duduie “pai stai mai intai sa apara si p’orma, nerabdator esti..”.. “gen, a aparut? smile)”.. bla, bla, blaaa, probabil ca va aparea in iulie, desi saracii aia baieti si fete de pe la Concept, nu erau inca informati de nimic.. pe pereti inca mai erau afise cu 3Gu’ cu “Fii primul care-l are..” asa ca nu va pune-ti baza in ei smile)

Informatia mea provine de la un director de serviciu important de la orange! Normal ca cei din magazine inca nu stiu nimik! Cu siguranta cred ca in luna iulie va fi si la noi in magazine!

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRank
Jr. Member

Eu am avut n experiente de genul prin Flanco , Domo , Media Galaxy astfel incat deja mi se pare normal ca eu sa stiu mai multe despre un produs decat vanzatorul. Se pare ca nimeni nu se preocupa sa ii informeze sau sa ii train-uiasca cumva. Ei sunt niste simpli salahori care freaca duda cand n-au clienti si cara produsele de colo-colo in rest. Cum spuneam si in alta postare ca in ro dai de incompetenti de la vanzatori pana la manageri… Rareori mai gasesti cate unul care sa stie ceva de capul lui , sau care sa aibe chef sa te serveasca. Majoritatea imi dau impresia ca nici nu stiu cum ii cheama prea bine, sau ca nu le pasa.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRank
Jr. Member
VladTm - 11 Iunie 2009 10:17 PM

Eu in timisoara am intrebat depre 3GS, “noul iphone” si o domnisoara cu un domnisor incercau sa ma convinga ca “noul iphone e doar update numarul 3 care pot sa il fac si eu acasa”

Idem, Si nu le-ai spus sa mai intre si ei pe apple.com sa se documenteze si apoi sa deschida gura?! Asta ma enerveaza cel mai tare frate daca nu stii taci si stai in banca ta sau informeaza-te da nu indruma omul gresit. De ex. intrebi Daca iau asta cu asta si vreau sa fac nu stiu ce se poate ? si el face asa o fata de parca am inteles 3 cuvinte din 10 da zice “Da”, dar eu un “da” spus degeaba , e clar ca nu stie despre ce e vorba. Mie mi s-a intamplat. Hai sa facem o proba: sa mergem in magazinele iStyle sau la insulitele Apple da intrebam daca pot sa fac target mode pe usb sau cum se face un target mode sau cum se face migration assistant? sau chiar de 3GS sa vdm cati au habar…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
giorgioromany - 12 Iunie 2009 01:14 AM

Pretul real al iPnone-ului a fost din ziua 0 si ramane 499 si 599, de cand a fost lansat primul acum 2 ani, numai ca intre timp au aparut tot felul de discount-uri si calcule care sunt influentate de operator, Apple nu a schimbat niciodata pretul

Adevărat,  cu unele precizări:
$499 a costat la lansare (29 iunie) cel de 4Gb şi $599 a costat cel de 8Gb. Pe 5 septembrie, Apple nu mai comercializează varianta de 4Gb şi introduce varianta de 16 Gb.
Preţul unui iPhone de 8Gb devine $399 şi 16 Gb $499 - celor ce au cumpărat iPhone până pe 5 seprembrie li se oferă un iTunes gift card de $100 (în urma parcurgerii unei aplicaţii în acest sens).

Normal că Apple are beneficii şi de la operatorii de telefonie mobilă, cum ziceam şi mai demult: preţul iPhone-ului astăzi este de fapt “avansul” iar contravaloare abonamentului lunar este de fapt “rata lunară”

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08
pehash - 12 Iunie 2009 02:20 AM

Eu am avut n experiente de genul prin Flanco , Domo , Media Galaxy astfel incat deja mi se pare normal ca eu sa stiu mai multe despre un produs decat vanzatorul. Se pare ca nimeni nu se preocupa sa ii informeze sau sa ii train-uiasca cumva. Ei sunt niste simpli salahori care freaca duda cand n-au clienti si cara produsele de colo-colo in rest. Cum spuneam si in alta postare ca in ro dai de incompetenti de la vanzatori pana la manageri… Rareori mai gasesti cate unul care sa stie ceva de capul lui , sau care sa aibe chef sa te serveasca. Majoritatea imi dau impresia ca nici nu stiu cum ii cheama prea bine, sau ca nu le pasa.

da si nu.. intradevar, cam peste tot, dai numai de incapabili, dar sa stii ca la Concept Store, in ciuda incidentului de astazi, se descurca destul de bine baietii pe-acolo si sunt foarte politicosi si bine instruiti.. de exemplu, astazi mi-am achitat factura dupa cum ziceam.. pai tata, am ajuns jos, a sunat unu la tipa care trebuia sa fie la casierie, fata a venit imediat, si nu exagerez, toata plata a durat sub 20 de secunde! fara exagerare.. ma simteam si prost ca nu eram indeajuns de rapid sa-mi bag banii inapoi in buzunar ca mai era cineva la coada smile)
iar baietii de sus, abia asteapta sa te treaca la un calculator sa-ti calculeze cea mai buna oferta.. eu m-am dus clar la ei la un mom dat sa-mi rup contractu, si nu-i vorba de faptu ca m-au convins sa raman la ei, ci de faptul ca mi-au calculat unde aveam costul suplimentar, cat consumam pe mesaje, bla bla, si mi-au facut o oferta ce mi-a redus abonamentu de la 2 mil la 80 de lei.. ceea ce e ceva..
dar ma rog, deja ne off-topicuim, iar ca sa revenim cu picioarele pe pamant..
iPhone 3Gs va fi.. scump doamna scump, dincolo era mai ieftin..

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

3 din 28
3