nu au anuntat nimc ca si noaptea….
am inteles ca la concept de la 9 dimineata vineri.
de ce au anuntat ca-s 100 buc? nush… cred ca e o reclama sa cumpere toti acum ))))
eu la fel faceam ))))))))
am o vaga impresie… ca la magazin va fi pretul diferit fata de shop online
nu stiu de ce dar am avaut eu impresia ca grabeauputn lumea “mai bine comandati acum de la onine etc”
la magazin au spus azi.. nu stim preturile ca nu le-am primit. am zis : pai pe online store e afisat…
au zis: online store e altceva
dar de fapt daca pleci din buc .. poti sa-l iei in alt oras…
doar daca pleci cu avionul in alta tara joi noaptea e nashpa (ma refer pt a cumpara telefonul)
daca pleci cu masina… mai ales spre vestul tarii se face pranz pana ajungi la granita cu HU ca-i drumul prost )))
cumperi de la arad sau timisoara
are aceeasi garantie.
eu banuiam si de aceea am sunat la orange .
am zis ca re sa plec vineri nu pot astepta curierul si au zis sa incerc totusi sa comand online.
am insistat ca vineri la pranz plec si au zis atunci sa merg la orange magazin sa intreb acolo.
am fost am intrebat.
aveau o lista si m-au trecut acolo.
am “rezervare” vineri la 10 intr-un magazin din bucuresti.
pai da ai garantie - dar aici e Romania nu America. Acolo te duci cu un iphone si zici are tenta galbuie telefonul vreau altul - pac se executa aia.
La noi daca incerci asa ceva rad aia de tine si apari si in libertatea a doua zi
na !!! lasa ca cel tarziu pana la inceputul saptamanii viitore te vei bucura de noul iPhone. si nu vei avea nevoie sa mergi la garantie.
eu am asta 3G de cand s-a lansat. am forjat , la pescuit peste tot, in nisip la plaja etc, l-am scapat si merge perfect.
acum cumpar pe cel nou… alb de data asta si sunt sigur ca merge bine.
Acum aprox. 30 de minute cica mai erau disponibile doar 35 de telefoane, acum mai sunt doar 30!
Este real sau marketing? Sau merge ca numaratoarea celor 1 miliard de aplicatii downloadate?!
na !!! lasa ca cel tarziu pana la inceputul saptamanii viitore te vei bucura de noul iPhone. si nu vei avea nevoie sa mergi la garantie.
eu am asta 3G de cand s-a lansat. am forjat , la pescuit peste tot, in nisip la plaja etc, l-am scapat si merge perfect.
acum cumpar pe cel nou… alb de data asta si sunt sigur ca merge bine.
sa te bucuri de el !!!
Momentan am un N95 8G si bineinteles ca atunci cam l-am luat (pe la sfarsitul ui 2007) am facut comparatie intre Nokia si Iphone. Desigur castigator a iesit Nokia. Anul asta am tot cautat un telefon/pda ceva portabil si mic pe care se pot pune/citi documente carti muzica etc si sa mai fie si mai subtire… M-am interesat si am ajuns in final sa aleg un Ipod Touch (ultima generatie). L-am frecat si am instalat pe el de toate si am realizat si eu ce inseamna un produs Apple. Habar nu ai cat m-am chinuit cu N95 sa-mi pun si eu aplicatii, jocuri, teme. M-am dat batut cand am vazut cum se misca si nu l-am mai folosit pana acum decat pentru poze si filmat (chiar filmeaza bine). Bateria tine ok dar, pana mea, am cont de gmail pe el setat (cat m-am chinuit sa fac setarile pt contul asta) si sta o gramada pana cand se deschide, se sincronizeaza etc. Pai la Ipod touch in 3 secunde s-a sincronizat cu casuta de mail si din trei miscari am si dat replay la un mail.
Acum presupun ca Iphone 3GS e mai cu mot decat Ipod Touch, la viteza ma refer, si sper sa mearga la fel de bine sau chiar mai bine. Daca Ipod Touch avea posibilitate de internet mobil (nu WI FI) ramaneam la el dar ...
Sper sa nu avem probleme cu ele si sa ne bucuram de ele cat mai mult (cel putin pana la urmatoarea generatie).
P.S. ce nesimtite sunt preturile la Iphone 3G second hand si noi (nu la Orange), din ce am vazut parca sunt mai mari decat anul trecut, wtf?
P.S.2 nu cred ca in shop o sa fie pretul mai mare decat la on-line
Prieteni, am rezervat si eu unul in Iasi pentru vineri dimineata! De abia astept!!! Vis-a-vis de pretul din magazin, nu cred ca v-a fi mai scump fata de cel din magazinul on-line, pentru ca eu, de ex, il i-au la liber, sau fidelizare cum zic ei, si nu cred ca v-a fi mai mult de 27 mil cat e in magazinul on-line pe 12 luni sau 25 mil pt 24 luni. Si asa este un pret exorbitant..chiar ma gandeam azi cat de scump este la noi, cam inca de 2 ori pretul lui!
marketing - daca stiam ca poti sa-l iei din shop nu mai dadeam comanda online :(
asa poti sa te trezesti cu un telefon cu defect si ce faci?
Eu lucrez in aceeasi cladire in care are si Orange o parte din operatiuni (Cladirea Europe House - Piata Victoriei Bucuresti).
Trebuie doar sa iau liftul si vad eu la ce etaj ma opresc si fac scandal daca primesc unul defect ...
Prieteni, am rezervat si eu unul in Iasi pentru vineri dimineata! De abia astept!!! Vis-a-vis de pretul din magazin, nu cred ca v-a fi mai scump fata de cel din magazinul on-line, pentru ca eu, de ex, il i-au la liber, sau fidelizare cum zic ei, si nu cred ca v-a fi mai mult de 27 mil cat e in magazinul on-line pe 12 luni sau 25 mil pt 24 luni. Si asa este un pret exorbitant..chiar ma gandeam azi cat de scump este la noi, cam inca de 2 ori pretul lui!
ce Iphone ai avut si cu cat l-ai vandut? (vad ca astepti 3GS)
eu am avut o surpriza placuta. pt un abonament de 10 eur, mi-au dat 3GS 16GB la 479EUR. aveam impresia ca este 499eur la abonamente sub 19eur.
late edit: si eu am inceput cu un ipod touch, care m-a convins sa trec la iphone .
eu am avut o surpriza placuta. pt un abonament de 10 eur, mi-au dat 3GS 16GB la 479EUR. aveam impresia ca este 499eur la abonamente sub 19eur.
late edit: si eu am inceput cu un ipod touch, care m-a convins sa trec la iphone .
Si la abonamentul de 3 euro tot 479E e pretul.
Am comandat si eu unul cu livrare in Constanta, si am primit mail ca incepand cu 1.08.2009 il pot ridica de la un orange shop.
Cat despre “la liber” eu unul nu am vazut optiunea de a il cumpara la pretul standard ca si telefon liber. La un orange shop din constanta mi s-a spus destul de clar ca nu au voie sa le vanda “la liber” si ca nu se va putea lua decat pe baza stabilirii unui contract.
Solutie simpla: alegand 3GSul la abonamentul de 3.57E(cu TVA), pretul este 479E cu 70E mai putin decat pretul 549E “la liber”, iar pt contractul de 2 ani doar abonamentul ajunge in jur de 85E.
=> Daca il vrei acum si nu vrei sa te complici cu discutia de “la liber”, in 2 ani ajungi sa platesti cu 15E mai mult decat pretul standard “la liber” din acest moment.