23 din 28
23
Preț iPhone 3GS în România
  [ Ignoră ]   [ # 331 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.09.08

din ce magazin l-ai ridicat ? cand ai facut comanda ?

Semnătură 

membru retras

[ Ignoră ]   [ # 332 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08

comanda am facut-o cand ajunsese pe la 70 numaratoarea
din Orange Drumul Taberei

[ Ignoră ]   [ # 333 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05

In jumate de ora imi vine telefonul. Uraaa.

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 334 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

am semnal o liniuta in casa pe iphone - pe un nokia am 5 - ce naiba are

[ Ignoră ]   [ # 335 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.10.05

iPhone e pe celula cu 3G si nokia nu.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 336 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

aha - ok - al vostru e cald in zonoa difuzorului? - ma prajesc cand vb la el… e normal?

[ Ignoră ]   [ # 337 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.03.07

A venit cuiva 3Gs-ul cu curierul? Inca nu m-a sunat nimeni. O fi normal?

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 338 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.04.09

Am fost la Orange Concept Store București acum o oră să iau un 3GS 32 GB negru la preț standard, adică 649 eur și le-am zis și că vreau sa mi-l deblocheze pt că am abonament Vodafone.
Răspunsuri: nu se poate vinde. Stocul exixtent este numai pentru vânzare cu abonament Orange; nu știu când se va putea cumpăra la liber; deblocarea costă în continuare 360 ron chiar dacă il cumperi la 649 eur și nu știu cât durează, oricum 5-7 zile.
Mi-au zis sâ le las nr de telefon să mă sune ei când vor binevoi să le vândă și oamenilor liberi nu numai înrobiților Orange.
Să-i pârâi pe Orange cu tot neamul lor.
Poate trebuia să pun postul și la categoria fuck Apple?

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 339 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.03.07

Nu stiu cat de legala e treaba. Poate te ajuta cineva care se pricepe mai bine. Daca nu reclamatie la ANPC pt oferta mincinoasa si varale-o sub nas.

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 340 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 10.09.08

in fine am reusit sa-l iau, dar sunt dezamagit de orange, in primul rand ne-au aburit cu fii primul care afla si ne-a tinut pana in ultima clipa dupa care m-am chinuit 30 de minute pe 29 sa dau comanda online pe motiv ca sunt doar 100 si ma programasera de-a bea pe 01 august, m-am dus ieri la ei discutii rugaminti sa-l ridic azi, si azi cand m-am dus sa-l ridic au venit doua persoane si l-au cumparat imediat, mentionez ca la cumparare am mai pierdut 2 ore ca sa-mi activeze un numar preferentiar, tot m-au amanat ....acum, acum asa au trecut 2 ore, dupa care hodoronc tronc m-au pus sa platesc in avans abonamentul pe o luna, cand le-am cerut sa-mi activeze si romingul a inceput alt circ, ori platesc o garantie de 150 euro ori stau sa astept sa treaca 6 luni de la incheierea contractului sau platesc 4 euro sa-mi activeze romingul doar pentru 30 de zile….m-am simtit de parca semnam contractul lui bogea & boc ” prima casa ” nu contractul pentru un telefon, cand le-am cerut explicatii mi-au bagat faza cu “politica apple ” parca as fi cumparat cel putin 5 telefoane nu unul,  sincer regret ca l-am luat prin orange, am zis sa fiu “legal ” dar la asemena atitudine din partea lor jailbreak -ul este solutia.

Semnătură 

membru retras

[ Ignoră ]   [ # 341 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

compune frumos un mail in care semnalezi toate nemultumirile tale
scrie-l si reciteste-l de citeva ori
apoi trimite-l la ei (http://orange.ro/contact.html)
fiind o sesizare scrisa, nu va trece nebagata in seama
solicita-le, de asemenea, sa-ti trimita un punct de vedere asupra celor semnalate
internetul e mare, si poate fi de ajutor cind stii sa-l folosesti cum trebuie
wink

[ Ignoră ]   [ # 342 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 31.07.09

Este cineva din afara Bucurestiului care a comandat telefonul prin curier si l-a primit?

Semnătură 

peace of mind.

[ Ignoră ]   [ # 343 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 26.07.09

eu nu am inteles un lucru. de ce tin mortis unii dintre voi sa si-l cumpere de la orange? imposibil sa nu gasiti un prieten in strainatate sa vi-l cumpere de acolo si nu trebuie sa va mai umiliti la parlitii astia de la orange, plus din Italia se vinde deblocat….........

Semnătură 

MacBook 13” Black, Intel Core Duo 2Ghz
iPhone 3GS Black 32Gb

[ Ignoră ]   [ # 344 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 31.07.09
Tom - 31 Iulie 2009 11:02 PM

eu nu am inteles un lucru. de ce tin mortis unii dintre voi sa si-l cumpere de la orange? imposibil sa nu gasiti un prieten in strainatate sa vi-l cumpere de acolo si nu trebuie sa va mai umiliti la parlitii astia de la orange, plus din Italia se vinde deblocat….........

Eu de exemplu nu am nici un prieten in strainatate care sa mi`l ia, intr-adevar in Italia e la liber deblocat dar si cu 70 euro mai scump, plus taxe de trimis, etc, plus ca daca se buleste trebuie trimis la mii de km…

Semnătură 

peace of mind.

[ Ignoră ]   [ # 345 ]
RankRankRank
Member
Din: Schwelm, Deutschland
Macuser din: 07.12.08

Am și eu o întrebare: Am văzut pe site-ul celor de la orange ”Preț standard”. Adică fără abonament; sau?

Semnătură 

MacBook Pro 17”, 2.2GHz quad i7, 4GB ram
MacBook 13,3”, 2.4GHz, 4GB ram, 10.6
iPhone 3GS White; 32 GB
iPod Nano first Gen.; 2 GB
iPod Shuffle first Gen.; 1 GB
Canon EOS 450D

23 din 28
23