24 din 28
24
Preț iPhone 3GS în România
  [ Ignoră ]   [ # 346 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 26.07.09

sa fim sinceri, daca ai bani sa iti cumperi un iphone nu te mai uiti la 70 de euro si daca e sa se strice si astia de la Orange tot la mii de km ti-l trimit, acum ideea e ca sa nu il cumperi cu gandul ca daca se strica..

eu l-am luat din uk de la un prieten cu 400 de lire, 3gs 32gb black

Semnătură 

MacBook 13” Black, Intel Core Duo 2Ghz
iPhone 3GS Black 32Gb

[ Ignoră ]   [ # 347 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
DocOc - 31 Iulie 2009 11:22 PM

Am și eu o întrebare: Am văzut pe site-ul celor de la orange ”Preț standard”. Adică fără abonament; sau?

da, sau dupa cum incearca ei sa te pacaleasca - prelungirea obligativitatii contractuale cu 24 de luni (a abonamentului actual)

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 348 ]
RankRankRank
Member
Din: Schwelm, Deutschland
Macuser din: 07.12.08
Tom - 31 Iulie 2009 11:24 PM

sa fim sinceri, daca ai bani sa iti cumperi un iphone nu te mai uiti la 70 de euro si daca e sa se strice si astia de la Orange tot la mii de km ti-l trimit, acum ideea e ca sa nu il cumperi cu gandul ca daca se strica..

De unde l-ai luat tu cu 400 de lire? La mâna a doua? Furat? Uite ce spune O2 UK:
iPhone 3G 8GB - £342.50
iPhone 3GS 16GB - £440.40
iPhone 3GS 32GB - £538.30

p.s. Cele la preț standard, au ceva sim-lock?

Semnătură 

MacBook Pro 17”, 2.2GHz quad i7, 4GB ram
MacBook 13,3”, 2.4GHz, 4GB ram, 10.6
iPhone 3GS White; 32 GB
iPod Nano first Gen.; 2 GB
iPod Shuffle first Gen.; 1 GB
Canon EOS 450D

[ Ignoră ]   [ # 349 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
DocOc - 31 Iulie 2009 11:31 PM

Si cele din Anglia, si cele de la noi… da, sunt codate pe reteaua respectiva. E mai ok din US = $599 unul de 16Gb.

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 350 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 31.07.09
DocOc - 31 Iulie 2009 11:31 PM

De unde l-ai luat tu cu 400 de lire? La mâna a doua? Furat? Uite ce spune O2 UK:
iPhone 3G 8GB - £342.50
iPhone 3GS 16GB - £440.40
iPhone 3GS 32GB - £538.30

Da, pot fi folosite doar in Orange, eu mi`am luat la pret standard si am intrebat o operatoare de la 202.
Nu e vorba doar de 70, ci se ajunge pe la 100 si da, 100 euro dati aiurea conteaza.

Semnătură 

peace of mind.

[ Ignoră ]   [ # 351 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.04.09

sa fim sinceri, daca ai bani sa iti cumperi un iphone nu te mai uiti la 70 de euro ...

Corect. Eu nu ma uitam. N-au vrut să-mi vândă, fraților. Am vrut să plătesc pe loc 649 eur telefonul + 4 eur cartela Orange + 360 ron deblocare și n-au vrut să mi-l vândă.
Incercau să mă convingă că imi fac ei o ofertă să-mi trec toată firma pe Orange (sunt pe Vodafone din 95 de când era Connex) și voi plăti cu 40% mai puțin.
Niște jegoși împuțiți cu tot Orange ul lor și cu Steve Jobs în cap

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 352 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 26.07.09

@sorin_noupemac -  cu banii aia il luai din Italia si ala era si deblocat

eu pe al meu l-am luat de la un prieten. el la cumparat dintr-un Shop O2, practic si-a facut abonament pe 2 ani si mi-a vandut mie aparatul, el a ramas cu abonamentul… Eu am desfacut pachetul, mi l-a adus sigilat. a dat 97 de lire pe el la contract de 2 ani, nush exact cat era pe luna. daca voiai sa il iei la liber era 538 lire. toate sunt codate pe O2 abonament sau cartela

Semnătură 

MacBook 13” Black, Intel Core Duo 2Ghz
iPhone 3GS Black 32Gb

[ Ignoră ]   [ # 353 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.03.07

Am stat 2:30 ore cu Orange Romania in telefon, pe banii mei, sa ajunga la concluzia ca nu o sa-l am azi, desi asta au promis pe site. Nu exista nici o solutie (sa-l ridic de la Cargus sau dintr-un Orange Shop).
Le-am facut reclamatie scrisa fiindca nu mi-a ajuns iPhone-ul azi, asa cum au mentionat pe site (am facut comanda pe 29 la ora 12:15) si m-au incurcat cu plecarea in concediu plus un ulcer de toata frumusetea.
Am facut sesizare la ANPC.
Am scris la Apple US sa inteleaga cum reprezinta Orange romania brandul iPhone.
Am scris la Orange Franta sa inteleaga cei de acolo cat de neglijenti si neprofesionisti sunt colegii de aici.

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 354 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.06.09
El_Cid - 31 Iulie 2009 04:17 PM

m-am dus o data - au zis ca nu-l au - il aveau defapt dar in magazie (nu-l primisera azi ci ieri si ala nu s-a gandit sa verifice magazia).
Ajuns acasa - sunat 733 - “il au domne’” ma intorc - primit telefon -  ajung acasa - ia SIM-ul de unde nu-i
trebuie sa ma duc iar - ORANGE MULTUMESC! Benzina cine mi-o plateste?

Eu l-am luat de astazi, era deja adus in Constanta, si nu a trebuit sa mai astept pana maine.

Semnătură 

the iPhone 5
Helpful iPad
Happy with a MacBook Pro
Lightweight with a Macbook Air
Wireless with a Time Capsule

[ Ignoră ]   [ # 355 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08

Sa va povestesc patania mea cu Orange : Am facut comanda pe 29 dimineata la pret standard 649 E fara prelungire. Astept linistit sa primesc telefonul pe data de 31 asa cum s-a laundat Orange in toata presa scrisa. Pe 31 pe la 1 incep sa ma ingrijorez. Nu primisem nimic, nici mail nici telefon, nimic. Sun la Orange si dupa ce ma pute pe hold vre’o 20 min imi spune ca telefonul va ajunge intre 5 si 7 zile conform oricarei comenzi. Incerc sa-i explic toantei ca Orange a promis primilor 100 care fac comanda pe Web Shop ca vor primi telefoanele prin curier rapid pe 31 Iulie si ca insusi CEO Orange a insistat cu anuntul. Mai mult am un prieten la Orange care imi trimisese comunicarea interna. Si acolo era specificat acelasi lucru : Stai in buc, faci comanda pana le 30 ora 17—> primesti telefonul pe 31 prin Curirer rapid. Nimic . Fata nu intelege dupa ce ma mai pune pe hold 30 min sa verifice. Ma enervez si plec la Orange Shop. Ajung acolo si spun ca vreau sa cumpar un Iphone 32 Gb Black. Tipul bucuros de vanzare sare pe mine si-mi expica ce abonamente au. Ascult rabdator si ii spun ca vreau sa-l cumpar cu pretul standard 649 Euro fara abonament nou sau prelungire. Ii pica fata si-mi spune ca nu poate sa-mi vanda Iphone asa ci doar cu abonament….. :(((. Nervos ii explic de patania cu comanda, intru pe internet si-i arat articolele din presa : livrare pe 31. Da tipul cateva telefoane si-mi spune ca telefonul poate sa ajunga in 7 zile. In cele din urma mai suna pe cineva la livrare la ei (un prieten de al lui) si treaba pare sa se rezolve. Pe la 3:30 vine in cele din urma curierul cu telefonul si se termina saga. Cred ca daca nu faceam scandal nu primeam telefonul pe 31.

Morala : Orange nu poate sa se ridice la standardele impuse de Apple si cred ca nu ar mai trebui sa faca atata tam-tam cu lansarile de Iphone. Nu pot face fata unei astfel de lansari teatrale, cu anuntatul preturile cu comenzi online, etc. Prostia din capul unui idiot de manager a facut sa se intarzie livrarea telefoaneleor : au gandit ca prind cativa prosti care-si vor face abonament si nu vor cumpara telefoanele la pret standard. Politica asta a facut sa apara un val de nemultumiri dupa cum am vazut si mai sus si in cele din urma un gust amar lasat celor ce iubesc produsele Apple. Tipic Romanesc !

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 356 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05

Aruncati un ochi si pe Orange Moldova ( http://www.orange.md ) sa vedeti si acolo hotie la preturi + vand iphone 3gs doar de 32 gb.
Mie mi-a venit telu pe 31.07 la ora 15.20 prin cargus. O singura chestie ma oftica, n-am putut sa iau de 16 gb alb. Ce sa-i faci, niste tarani.

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 357 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.06.09
Dream - 01 August 2009 06:41 PM

Aruncati un ochi si pe Orange Moldova ( http://www.orange.md ) sa vedeti si acolo hotie la preturi + vand iphone 3gs doar de 32 gb.
Mie mi-a venit telu pe 31.07 la ora 15.20 prin cargus. O singura chestie ma oftica, n-am putut sa iau de 16 gb alb. Ce sa-i faci, niste tarani.

iphone 3gs 32gb - 9800lei moldovenesti=2577ron.
Nu cred ca poţi spune ca e hotie…
1leu md = 0,263 RON

Semnătură 

the iPhone 5
Helpful iPad
Happy with a MacBook Pro
Lightweight with a Macbook Air
Wireless with a Time Capsule

[ Ignoră ]   [ # 358 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05
Mario Popescu - 01 August 2009 10:10 PM
Dream - 01 August 2009 06:41 PM

iphone 3gs 32gb - 9800lei moldovenesti=2577ron.
Nu cred ca poţi spune ca e hotie…
1leu md = 0,263 RON

Avand in vedere ca e la abonament mie mi se pare enorm 600+ €

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 359 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

Sunt și ei oameni și nu depinde în totalitate de ei, poate tirul/avionul/barca/căruciorul a fost oprit în vamă, nu e cazul să vă crească tensiunea că nu a fost adus în ziua promisă.

[ Modificat: 01 August 2009 10:37 PM de szhoul ]

[ Ignoră ]   [ # 360 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
szhoul - 01 August 2009 10:32 PM

Nu ințeleg disperarea de a-l avea în ziua anunțării, sunt și ei oameni și nu depinde în totalitate de ei, poate tirul/avionul/barca/căruciorul/suzeta/maslina a fost oprit în vamă, o să faceți atac de cord că nu a venit chiar în ziua anunțării?

Nu vreau să cred că tu gândeşti aşa. Această campanie cu “primul” “prima zi” “lansare la 12 noaptea” etc… sunt promovate de ei, ei au îndemnat cumpărătorii la astfel de comportamente şi aşteptări, pe asta se şi bazează entuziasmul Apple.

Nu le plânge tu de mila celor de la Orange că e marketing-ul lor făcut prost!
Toţi care se plâng aici se raportează la ceea ce a promovat Orange, lucruri promise cu care a dat greş. Chiar şi cu preţuri nesimţite, s-au găsit mulţi care să-l comande şi li s-a zis, pe banii lor, după regulile Orange că de fapt… ooops, suntem de rahat!

Semnătură 

_______

24 din 28
24