Nu, dar pot anunta totusi, corect ? Sa nu mai zicem ca te asiguri (mai ales cand faci ditamai campania de marketing) ca iti vine tirul cand trebuie..chiar cu o zi inainte.
Sunt curios daca reclamatiile la ANPC/Apple si pe unde ati mai facut vor avea vreun rezultat, desi stiu raspunsul de dinainte
Dacă ar fi să mă bazez pe ceea ce spune unul și altul nu aș ajunge departe, nici voi nu ar trebui să o faceți cu toată convingerea. Un exemplu: regulile RATUC (un RATB local) spun că mașinile lor trebuie să funcționeze și să aibă un grad de confort normal pentru o călătorie cu transportul în comun. Ce avem de fapt? Mașini franțuzești second hand care nu doar că sunt second hand, sunt jalnice, parcă sunt mașini de la țară de la bunica.
Poate ați uitat că suntem încă în România și aici nimeni nu poate trage pe nimeni de ureche, nici măcar la nivel înalt (ultimul caz cunoscut de mine este Ridzi), doar ne facem că facem ceva și noi nu facem. Și atunci, pentru ce atâta tensiune crescută când aveți sigur ani buni de România? Nu v-ați lămurit încă ca nu tot ce zboară se mănâncă?
Și asta e tot o strategie de marketing. Părerea mea. Uitați-vă la foto. Nici vodafone PT nu are iPhoane disponibile la abonamente. Și eu am făcut cerere acu’ o lună jumate. Dar n-au.
Atunci hai sa stam degeaba si sa nu facem nimic..doar sa induram si sa-i lasam sa-si faca de cap
Și eu visez încă la o Românie corectă, nu știu cum se va realiza asta și mai ales când.
Si nu o vom schimba decat daca ne spunem pasul si le aratam ca avem si alte drepturi in afara de cel de a plati o suma considerabila. Nu suntem cetateni de mana a treia asa cum suntem tratati aici. Nu numai vanzatorii in tara asta trebuie sa fie profesionisti ci si cumparatorii. Ei ne trateaza ca pe amatori si majoritatea lasa capul plecat si suduie pe la colturi in loc sa se faca auziti in gura mare si sa refuze si acuze nedreptatea.
Suntem satui de mizerie, vrem respect si profesionalism din partea unui asemenea mamut cu lant portocaliu la gat.
Cine vrea sa depuna o petitie catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor are aici detalii: http://www.anpc.gov.ro/anpc/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=8&Itemid=54 .
Cui ii este lene sa se deplaseze pentru a depune cererea in scris poate sa o depuna si prin email la . (pt Bucuresti, in linkul de mai sus sunt litate toate adresele pt resedintele de judet).
Nu uitati sa introduceti in reclamatie toate datele voastre de identitatea (nume, prenume, CI, CNP, adresa, telefon).
Nu va fie lene sa va exprimati nemultumirea si oficial, altfel nevor trata in continuare la fel, iar la aAnul urmatorul iPhone va fi lansat din nou cu probleme!
Italia, Franta,Spania, Mare Britanie…....eBay, Amazon…....
I-a tu de acolo si cand ai probleme cu el, mai tragi o fuga pentru reparatii in garantie!
Tom chiar are dreptate. Nu mai luam o vreme iphone si asa ei vor reduce foarte mult pretul. Daca le cumparam lor ei or sa scumpeasca. Iar daca va dura ceva timp pana la reduceri luati Palm Pre ca e sunt apropiate. Vine prin septembrie.