Pentru cei care cumpara iphone din afara se poate cumpara de pe ebay Apple Care pentru iphone si atunci teoretic garantia va fi valabila si in romania.
Italia, Franta,Spania, Mare Britanie…....eBay, Amazon…....
I-a tu de acolo si cand ai probleme cu el, mai tragi o fuga pentru reparatii in garantie!
Tom chiar are dreptate. Nu mai luam o vreme iphone si asa ei vor reduce foarte mult pretul. Daca le cumparam lor ei or sa scumpeasca. Iar daca va dura ceva timp pana la reduceri luati Palm Pre ca e sunt apropiate. Vine prin septembrie.
Da exact! Să facem o alianță! De astăzi nu mai folosește nimeni serviciile orange, ați înțeles? Atunci, văzând că nu mai au clienți, o să dea totul moca! Hai să fim serioși! Tu chiar te aștepți ca o țară întreagă să își cumpere ifoane din străinătate? Și cu garanția ce faci? Or fi ei tâlhari, că deh, sunt români și ei, bieții. Totuși, ei sunt singurii care vând oficial 3gs-ul
p.s. Vreau să îmi cumpăr un palm pre din România. Îmi poți recomanda un magazin de unde să-l iau?
l-am luat de mult si merg pe ideea ca nu se va strica…........si al tau de la orange daca e sa se strice, o sa ai de asteptat. eu prefer sa risk…....
Tomita, eu am schimbat ultima data 2(doua)i-phone 3G de 16gb la orange numai in 2saptamani..unul avea un pic de spatiu intre ecran si marginea metalica si ma gandeam ca intra praf si apa pe acolo si cel de al doilea avea o zgarietura-doua pe carcasa si ma gandeam sa nu semene a fisura.Mi le-au schimbat fara sa comenteze..aici nu am cuvinte decat…jos palaria!asta vis-a-vis de garantie!se pot cumpara si de la noi,dar nu dela orange…asta daca vrei sa le dai peste nas,faza cu strainatatea e buna dar nush cat de ..rentabila!
-aceeasi problema am si si eu cu un iphone 3g 8gb cu spatiul intre ecran in partea din stanga (nu ma deranjeazA asa rau)telefonu asta e facut pentru Italia,am mai avut unul facut pentru Romania si avea si el spatiul ala dar ceva mai mare,si inca unul facut pentru Franta si nu avea nimic era perfect
-cred ca foarte multe au problema asta
l-am luat de mult si merg pe ideea ca nu se va strica…........si al tau de la orange daca e sa se strice, o sa ai de asteptat. eu prefer sa risk…....
Tomita, eu am schimbat ultima data 2(doua)i-phone 3G de 16gb la orange numai in 2saptamani..unul avea un pic de spatiu intre ecran si marginea metalica si ma gandeam ca intra praf si apa pe acolo si cel de al doilea avea o zgarietura-doua pe carcasa si ma gandeam sa nu semene a fisura.Mi le-au schimbat fara sa comenteze..aici nu am cuvinte decat…jos palaria!asta vis-a-vis de garantie!se pot cumpara si de la noi,dar nu dela orange…asta daca vrei sa le dai peste nas,faza cu strainatatea e buna dar nush cat de ..rentabila!
Service-ul pt iPhone e asigurat de IRIS din cate stiu, Orange doar le expediaza pt expertiza.
daca se strica asta e…....o sa vad eu cum fac. oricum l-am luat si inainte sa il aduca orange si mai ieftin ca la orange si fara sa ma leg la cap cu vre un contract. per total deocamdata am iesit bine (pana acum)
am eu un sfat: NU mai cumparati! simplu, nu sunt oameni seriosi cumparati de la altii
Daca nu-l cumperi de la Orange ai de ales :
- bijnitarii de pe okazii : Au o presudo-firma si un pseudo-site. Preturi nesimitite in adevaratul sens al cuvantului. Telefoane “deblocate” cu ultrasnow. Fara niciun fel de garantie cu toate ca cica ar acorda. Factura nici vorba.
- bijnitarii cu magazine pitici de telefoane. Idem cu cei online. Se pot confunda.
- APCOM (fostul IRIS). De data asta ai factura si garantiel. Pretul este +50% fata de Orange.
- Magazine online gen marketonline sau alte hotii. Tipi care se agata de succesul unui produs pentru a mai salva ceva dintr-un business condus dezastros. Customer care la pamant cu toate ca ai garantie si factura
- Ebay - Cam acelasi pret ca la Orange (un pic mai mic). Risc moderat. Garantie doar 1 an daca le cumperi in USA sau Australia. Daca vrei doi ani platesti suplimentar. Eu am cumparat primul Iphone 2G de pe ebay. Merge si acum.
- Un prieten din Australia, Noua Zeelanda, HK, etc. Locuri unde Iphone-ul se vinde unlock din fabrica.
Cam astea sunt locurile de unde mai poti cumpara un Iphone 3GS in afara de Orange.
eu pe al meu l-am luat de la un prieten. el la cumparat dintr-un Shop O2, practic si-a facut abonament pe 2 ani si mi-a vandut mie aparatul, el a ramas cu abonamentul… Eu am desfacut pachetul, mi l-a adus sigilat. a dat 97 de lire pe el la contract de 2 ani, nush exact cat era pe luna. daca voiai sa il iei la liber era 538 lire. toate sunt codate pe O2 abonament sau cartela
Facand o scurta analiza iese la 2570 lei (1040 de australieni). Mai ieftin dupa ce macaronarii le-au scumpit la 3030 lei (720 eur). Vorbesc de modelul de 32GB.
Oricat de comod ar fi dupa ce am pierdut saptamani cu Orange, sesizari, reclamatii, incercari de deblocare, nu mai vreau sa am de a face cu ei.
http://store.apcom.ro/intrebarifrecvente-i-46.html#14 apcom a picat ) oricum , ne putem imagina ce vanzari aveau )
Nu stiu de unde atata ura pe acest foum vis-a-vis de bijnitarii de pe okazii. eu am cumparat de multe ori de acolo si nu mi-am luat NICI O TEAPA. Te uiti si tu la om si iti dai seama cu cine ai de a face, te uiti si la aparat si vezi daca e busit sau nu, la suruburi daca sunt tocite si daca e totul in regula un aparat care functioneaza perfect atunci va functiona si in continuare, fara garantie. Sa nu mai vorbim ca multi vand si cu garantie si factura , eu asa mi-am luat in ultima vreme
Oricum iphonu 3gs e nesimtit de scump de oriunde. Sa fim seriosi , e totusi un telefon! (pana la urma cred ca de la apple se trage)
Nu am inteles de pe situ orange daca mai aduc 3g si cu cat ...
http://store.apcom.ro/intrebarifrecvente-i-46.html#14 apcom a picat ) oricum , ne putem imagina ce vanzari aveau )
Nu stiu de unde atata ura pe acest foum vis-a-vis de bijnitarii de pe okazii. eu am cumparat de multe ori de acolo si nu mi-am luat NICI O TEAPA. Te uiti si tu la om si iti dai seama cu cine ai de a face, te uiti si la aparat si vezi daca e busit sau nu, la suruburi daca sunt tocite si daca e totul in regula un aparat care functioneaza perfect atunci va functiona si in continuare, fara garantie. Sa nu mai vorbim ca multi vand si cu garantie si factura , eu asa mi-am luat in ultima vreme
Nu pot suporta persoanele care cred ca se pot imbogatii beneficind de prosita unora. Sunt convins ca ebay-ul sau site-urile similare par greu de folosit si pot avea un proces complicat de logare/autentificare (paypal).Dar asta la prima vedere. Din pacate multi nu stiu cum sa-si faca un cont paypal si apeleaza la bijnitarii de pe okazii cu pseudo-firme (doar domeniul este inregistrat si ala pe persoana fizica) sa-si cumpere iphone, accesorii si cate si mai cate. Nu mai spun ca preturile sunt cu 40% mai mult decat l-au cumparat dar nu au cum sa asigure garantie pentru ca la randul lor l-au cumparat de pe ebay de la alt tip. Se strica telefonul si bijnitarul nu-ti poate face nimic. Ai vre-un mijloc de atat impotriva banditului ??? NU ! Chiar daca ai factura. Nu ai ce face. Il dai in judecata ??? Good luck !
Din pacate prostia este mare in Romania. Bijnita este sport national, nu numai cu telefoane, cu orice. Ca sa fac o paranteza am vazut ca se face bijnita chiar si cu medicamente de colici pentru copii (Infancol pe Okazii 40 RON, pe ebay 3 Lire (medicamentul nu se gaseste in Romania). I rest my case !