26 din 28
26
Preț iPhone 3GS în România
  [ Ignoră ]   [ # 376 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 25.05.07

Pentru cei care cumpara iphone din afara se poate cumpara de pe ebay Apple Care pentru iphone si atunci teoretic garantia va fi valabila si in romania.

[ Ignoră ]   [ # 377 ]
RankRankRank
Member
Din: Schwelm, Deutschland
Macuser din: 07.12.08
billyraycyrus - 02 August 2009 01:21 AM
Adrian_is - 02 August 2009 01:16 AM
Tom - 02 August 2009 01:13 AM

Italia, Franta,Spania, Mare Britanie…....eBay, Amazon…....

I-a tu de acolo si cand ai probleme cu el, mai tragi o fuga pentru reparatii in garantie! wink

Tom chiar are dreptate. Nu mai luam o vreme iphone si asa ei vor reduce foarte mult pretul. Daca le cumparam lor ei or sa scumpeasca. Iar daca va dura ceva timp pana la reduceri luati Palm Pre ca e sunt apropiate. Vine prin septembrie.

Da exact! Să facem o alianță! De astăzi nu mai folosește nimeni serviciile orange, ați înțeles? Atunci, văzând că nu mai au clienți, o să dea totul moca! Hai să fim serioși! Tu chiar te aștepți ca o țară întreagă să își cumpere ifoane din străinătate? Și cu garanția ce faci? Or fi ei tâlhari, că deh, sunt români și ei, bieții. Totuși, ei sunt singurii care vând oficial 3gs-ul wink

p.s. Vreau să îmi cumpăr un palm pre din România. Îmi poți recomanda un magazin de unde să-l iau?

Semnătură 

MacBook Pro 17”, 2.2GHz quad i7, 4GB ram
MacBook 13,3”, 2.4GHz, 4GB ram, 10.6
iPhone 3GS White; 32 GB
iPod Nano first Gen.; 2 GB
iPod Shuffle first Gen.; 1 GB
Canon EOS 450D

[ Ignoră ]   [ # 378 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08
Tom - 02 August 2009 01:26 AM

l-am luat de mult si merg pe ideea ca nu se va strica…........si al tau de la orange daca e sa se strice, o sa ai de asteptat. eu prefer sa risk…....

Tomita, eu am schimbat ultima data 2(doua)i-phone 3G de 16gb la orange numai in 2saptamani..unul avea un pic de spatiu intre ecran si marginea metalica si ma gandeam ca intra praf si apa pe acolo si cel de al doilea avea o zgarietura-doua pe carcasa si ma gandeam sa nu semene a fisura.Mi le-au schimbat fara sa comenteze..aici nu am cuvinte decat…jos palaria!asta vis-a-vis de garantie!se pot cumpara si de la noi,dar nu dela orange…asta daca vrei sa le dai peste nas,faza cu strainatatea e buna dar nush cat de smile ..rentabila!

[ Ignoră ]   [ # 379 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Craiova
Macuser din: 18.03.09

-aceeasi problema am si si eu cu un iphone 3g 8gb cu spatiul intre ecran in partea din stanga (nu ma deranjeazA asa rau)telefonu asta e facut pentru Italia,am mai avut unul facut pentru Romania si avea si el spatiul ala dar ceva mai mare,si inca unul facut pentru Franta si nu avea nimic era perfect raspberry
-cred ca foarte multe au problema asta raspberry

[ Ignoră ]   [ # 380 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.03.07
Adrian_is - 02 August 2009 02:19 PM
Tom - 02 August 2009 01:26 AM

l-am luat de mult si merg pe ideea ca nu se va strica…........si al tau de la orange daca e sa se strice, o sa ai de asteptat. eu prefer sa risk…....

Tomita, eu am schimbat ultima data 2(doua)i-phone 3G de 16gb la orange numai in 2saptamani..unul avea un pic de spatiu intre ecran si marginea metalica si ma gandeam ca intra praf si apa pe acolo si cel de al doilea avea o zgarietura-doua pe carcasa si ma gandeam sa nu semene a fisura.Mi le-au schimbat fara sa comenteze..aici nu am cuvinte decat…jos palaria!asta vis-a-vis de garantie!se pot cumpara si de la noi,dar nu dela orange…asta daca vrei sa le dai peste nas,faza cu strainatatea e buna dar nush cat de smile ..rentabila!

Service-ul pt iPhone e asigurat de IRIS din cate stiu, Orange doar le expediaza pt expertiza.

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 381 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
EMacsi - 02 August 2009 03:02 PM

IRIS

APCOM

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 382 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 26.07.09

daca se strica asta e…....o sa vad eu cum fac. oricum l-am luat si inainte sa il aduca orange si mai ieftin ca la orange si fara sa ma leg la cap cu vre un contract. per total deocamdata am iesit bine smile (pana acum)

Semnătură 

MacBook 13” Black, Intel Core Duo 2Ghz
iPhone 3GS Black 32Gb

[ Ignoră ]   [ # 383 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti-Timisoara
Macuser din: 07.01.09

l-am luat noaptea de la concept.
am fost a 2-a persoana.  wink)))
32GB alb

eu zic daca comparam cu alte telefoane care sunt mai scumpe si mai proaste merita pretul.

Semnătură 

Tiberiu Molnar

Bucharest ROMANIA

[ Ignoră ]   [ # 384 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08
Tom - 01 August 2009 11:47 PM

am eu un sfat: NU mai cumparati! simplu, nu sunt oameni seriosi cumparati de la altii

Daca nu-l cumperi de la Orange ai de ales :
- bijnitarii de pe okazii : Au o presudo-firma si un pseudo-site. Preturi nesimitite in adevaratul sens al cuvantului. Telefoane “deblocate” cu ultrasnow. Fara niciun fel de garantie cu toate ca cica ar acorda. Factura nici vorba.
- bijnitarii cu magazine pitici de telefoane. Idem cu cei online. Se pot confunda.
- APCOM (fostul IRIS). De data asta ai factura si garantiel. Pretul este +50% fata de Orange.
- Magazine online gen marketonline sau alte hotii. Tipi care se agata de succesul unui produs pentru a mai salva ceva dintr-un business condus dezastros. Customer care la pamant cu toate ca ai garantie si factura
- Ebay - Cam acelasi pret ca la Orange (un pic mai mic). Risc moderat. Garantie doar 1 an daca le cumperi in USA sau Australia. Daca vrei doi ani platesti suplimentar. Eu am cumparat primul Iphone 2G de pe ebay. Merge si acum.
- Un prieten din Australia, Noua Zeelanda, HK, etc. Locuri unde Iphone-ul se vinde unlock din fabrica.

Cam astea sunt locurile de unde mai poti cumpara un Iphone 3GS in afara de Orange.

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 385 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Tom - 01 August 2009 12:57 AM

eu pe al meu l-am luat de la un prieten. el la cumparat dintr-un Shop O2, practic si-a facut abonament pe 2 ani si mi-a vandut mie aparatul, el a ramas cu abonamentul… Eu am desfacut pachetul, mi l-a adus sigilat. a dat 97 de lire pe el la contract de 2 ani, nush exact cat era pe luna. daca voiai sa il iei la liber era 538 lire. toate sunt codate pe O2 abonament sau cartela

sau asa raspberry

Semnătură 

iPhone 3GS Black 32Gb

[ Ignoră ]   [ # 386 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Nu stiam ca in Australia se vand deblocate. smile

Facand o scurta analiza iese la 2570 lei (1040 de australieni). Mai ieftin dupa ce macaronarii le-au scumpit la 3030 lei (720 eur). Vorbesc de modelul de 32GB.

Oricat de comod ar fi dupa ce am pierdut saptamani cu Orange, sesizari, reclamatii, incercari de deblocare, nu mai vreau sa am de a face cu ei.

[ Ignoră ]   [ # 387 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Linden Tree Lake (Lacul Tei)
Macuser din: 11.05.06

http://store.apcom.ro/intrebarifrecvente-i-46.html#14 apcom a picat wink) oricum , ne putem imagina ce vanzari aveau smile)
Nu stiu de unde atata ura pe acest foum vis-a-vis de bijnitarii de pe okazii. eu am cumparat de multe ori de acolo si nu mi-am luat NICI O TEAPA. Te uiti si tu la om si iti dai seama cu cine ai de a face, te uiti si la aparat si vezi daca e busit sau nu, la suruburi daca sunt tocite si daca e totul in regula un aparat care functioneaza perfect atunci va functiona si in continuare, fara garantie. Sa nu mai vorbim ca multi vand si cu garantie si factura , eu asa mi-am luat in ultima vreme smile
Oricum iphonu 3gs e nesimtit de scump de oriunde. Sa fim seriosi , e totusi un telefon! (pana la urma cred ca de la apple se trage)
Nu am inteles de pe situ orange daca mai aduc 3g si cu cat ...

Semnătură 

The MotherShip will land in 2015.

[ Ignoră ]   [ # 388 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Lend of Ciois
Macuser din: 13.06.09

Oare cand vor primi iphone 3G de 8GB ? Banuiesc ca vor primi sigur daca l-au trecut la pret standard cu cele doua 3gs-uri.

[ Ignoră ]   [ # 389 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08
pehash - 03 August 2009 04:13 AM

http://store.apcom.ro/intrebarifrecvente-i-46.html#14 apcom a picat wink) oricum , ne putem imagina ce vanzari aveau smile)
Nu stiu de unde atata ura pe acest foum vis-a-vis de bijnitarii de pe okazii. eu am cumparat de multe ori de acolo si nu mi-am luat NICI O TEAPA. Te uiti si tu la om si iti dai seama cu cine ai de a face, te uiti si la aparat si vezi daca e busit sau nu, la suruburi daca sunt tocite si daca e totul in regula un aparat care functioneaza perfect atunci va functiona si in continuare, fara garantie. Sa nu mai vorbim ca multi vand si cu garantie si factura , eu asa mi-am luat in ultima vreme smile

Nu pot suporta persoanele care cred ca se pot imbogatii beneficind de prosita unora. Sunt convins ca ebay-ul sau site-urile similare par greu de folosit si pot avea un proces complicat de logare/autentificare (paypal).Dar asta la prima vedere. Din pacate multi nu stiu cum sa-si faca un cont paypal si apeleaza la bijnitarii de pe okazii cu pseudo-firme (doar domeniul este inregistrat si ala pe persoana fizica) sa-si cumpere iphone, accesorii si cate si mai cate. Nu mai spun ca preturile sunt cu 40% mai mult decat l-au cumparat dar nu au cum sa asigure garantie pentru ca la randul lor l-au cumparat de pe ebay de la alt tip. Se strica telefonul si bijnitarul nu-ti poate face nimic. Ai vre-un mijloc de atat impotriva banditului ??? NU ! Chiar daca ai factura. Nu ai ce face. Il dai in judecata ??? Good luck !
Din pacate prostia este mare in Romania. Bijnita este sport national, nu numai cu telefoane, cu orice. Ca sa fac o paranteza am vazut ca se face bijnita chiar si cu medicamente de colici pentru copii (Infancol pe Okazii 40 RON, pe ebay 3 Lire (medicamentul nu se gaseste in Romania). I rest my case !

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 390 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

ca mare dreptate ai enderlabs

Semnătură 

iPhone 3GS Black 32Gb

26 din 28
26