27 din 28
27
Preț iPhone 3GS în România
  [ Ignoră ]   [ # 391 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ok. Și acum să lăsăm okaziile și să ne apropiem de subiect.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 392 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Linden Tree Lake (Lacul Tei)
Macuser din: 11.05.06

Da, nu zic ca nu are. Dar eu nu bateam inspre pseudo firme care dau garantia pe barba lor si altii asemenea care fac “afaceri”. Eu ma refeream la cei care au cumparat de exemplu un iphone la fidelizare la orange (nu e cel mai bun exemplu dar in cazul altor telefoane chiar se face fidelizare) si se plictisesc de el sau nu le place sau au luat 3gu cu cateva luni inainte sa apara 3gs si acum vor 3gs. Acestia il vand de regula la un pret bunicel si ofera factura si garantia de la orange, care poate fi valabila in 2 circumstante. a) nu ti se cere buletinul cand mergi al garantie-(din experienta mea si a prietenilor mei asa se intampla) b) daca ti se cere, atunci il contactezi pe om si il rogi frumos sa mearga cu tine.

Asta este ideea , ca indiferent daca il iei de pe okazii sau ebay sau oriunde conteaza si cu ce om ai de a face. Pe ebay nu sunt bijnitari?! nu cred….

Deci cat o sa fie 3g de 8gb la orange? Stie cineva, ceva? smile

[ Modificat: 04 August 2009 03:32 PM de pehash ]
 Semnătură 

The MotherShip will land in 2015.

[ Ignoră ]   [ # 393 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 31.07.09

A facut cineva comanda de telefon din magazinul online si i-a fost livrat desi nu e din Bucuresti? Eu am facut comanda miercuri dimineata si mi s-a spus ca abia azi il trimit.. nu vreau sa ma gandesc daca a fost sau nu expus in display in vreun magazin pana azi.

Semnătură 

peace of mind.

[ Ignoră ]   [ # 394 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Lend of Ciois
Macuser din: 13.06.09

@pehash pe site scrie 449euro…dar nu mai au in stoc…cum putem afla cand vine un stoc nou la 3G de 8GB ? La ce nr sa sun ? 202 nu merge zice numar invalid.

[ Ignoră ]   [ # 395 ]
RankRank
Jr. Member
clau01 - 04 August 2009 03:38 PM

@pehash pe site scrie 449euro…dar nu mai au in stoc…cum putem afla cand vine un stoc nou la 3G de 8GB ? La ce nr sa sun ? 202 nu merge zice numar invalid.

411 sau 444 smile)))

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 396 ]
RankRank
Jr. Member

nu sunt abonat orange…nu am nici ab nici cartela de la ei…daca te rog nu poti suna tu sa intrebi de stoc la iphone 3G 8GB ? Mersi.

[ Ignoră ]   [ # 397 ]
RankRank
Jr. Member

Nici eu nu sunt. Oricum nu stiu de capul lor smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 398 ]
RankRank
Jr. Member

Am primit raspuns la mail-ul trimis ieri…stocul iphone 3G 8GB va fi innoit la sfarsitul lunii august.

[ Ignoră ]   [ # 399 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
clau01 - 04 August 2009 08:07 PM

la sfarsitul lunii august.

Aşa târziu?!

A mai cumpărat cineva 3GS din magazin în ultimele zile (de când afişează pe site că nu mai e disponibil online)?. Mă gândesc că au o problemă cu stocul, de accea nici celor ce au făcut pre-comanda nu le-au livrat comanda.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 400 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 31.07.09
Ǻndяei - 04 August 2009 09:50 PM

Aşa târziu?!

A mai cumpărat cineva 3GS din magazin în ultimele zile (de când afişează pe site că nu mai e disponibil online)?. Mă gândesc că au o problemă cu stocul, de accea nici celor ce au făcut pre-comanda nu le-au livrat comanda.

Eu de exemplu am facut si mi s-a zis ca cica azi il trimit, mai stii si alte persoane care sunt in aceeasi situatie?

Semnătură 

peace of mind.

[ Ignoră ]   [ # 401 ]
Rank
Newbie
Din: Isla de Muerta
Macuser din: 05.07.09

Aşa târziu?!

Astazi am fost la un orange store in craiova, ii spun vanzatorului de acolo ca vreau sa cumpar un 3GS, ala imi zice ca nu au ajuns si ca nu stie cand or sa apara, nici nu termina bine de vb ca il atentioneaza o colega ca au ajuns de aseara. Dupa 30 de minute si 40 euro in avans “depozit” (cica se scad de pe urmatoarele facturi) am luat 3GS-ul de 16 GB :D yeeeeei

Semnătură 

Ari: You wanna hug it out? Let’s hug it out bitch.
iPhone 3GS 16 GB

[ Ignoră ]   [ # 402 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.07.09
valmont - 05 August 2009 12:07 AM

Aşa târziu?!

Astazi am fost la un orange store in craiova, ii spun vanzatorului de acolo ca vreau sa cumpar un 3GS, ala imi zice ca nu au ajuns si ca nu stie cand or sa apara, nici nu termina bine de vb ca il atentioneaza o colega ca au ajuns de aseara. Dupa 30 de minute si 40 euro in avans “depozit” (cica se scad de pe urmatoarele facturi) am luat 3GS-ul de 16 GB :D yeeeeei

Esti abonat la Orange? Cat te-a costat?

[ Ignoră ]   [ # 403 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05

Au scos baietii de la Istyle iPhone-urile din lista. Ce preturi de bijnitari aveau…

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 404 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Au pus din nou pe site spre vânzare telefonul (îl au din nou spre vânzare şi online) - dar doar pe cel de 32 GB.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 405 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.07.09

Unde gasesc o husa de piele pentru iphone? Raport pret/calitate cat mai bun.

27 din 28
27